Geniş Aile

su guzelim -kult dizinin *youtube da tam bolumleri *kronolojik olarak yer almiyor- buyuk handikap.

Kendine has mizahi olan diziler cikmiyor artik boyle

kesinlikle. ozellikle eski mahalle kulturu vb'ye dair -sicak ,samimi ve dogal havanin oldugu diziler bariz ozleniyor -bencede.

bu arada , genis aiile den dizi degil de, *film olarak ,
yakinda *yeni film geliyormus . - filmin ismi -> cevahir & ulvi .

<-

@Murat Durmaz , ,@Aras Şimşek ,@Vasfi Vural , @Ömer Karataş , @Arda Kerim @Barış Savaş , @Sami Karakoç , @Naci Liboş , @Kolpa Kemal G. Veren , @Melih Sönmez ,@Eren Arslan, @Hayri Cund , @Töre Dirik ve diziyi ozleyipte, film olarak teselli bulan renkdaslarim .

saygi ve selamlar.

kesinlikle. ozellikle eski mahalle kulturu vb'ye dair -sicak ,samimi ve dogal havanin oldugu diziler bariz ozleniyor -bencede.

<-

@Murat Durmaz , ,@Aras Şimşek ,@Vasfi Vural , @Ömer Karataş , @Arda Kerim @Barış Savaş , @Sami Karakoç , @Naci Liboş , @Kolpa Kemal G. Veren , @Melih Sönmez ,@Eren Arslan, @Hayri Cund , @Töre Dirik ve diziyi ozleyipte, film olarak teselli bulan renkdaslarim .

saygi ve selamlar.
kendine has mizahi dünyası ve tarzı olan komedi dizileri listem

Leyla İle Mecnun
Geniş Aile
Dizi değil ama İlk ÇGHB
İşler Güçler
Kardeş Payı
Çarli
Yedi Numara
Ruhsar
Beşik Kertmesi
Serseri
Mahsun J
Gibi
Tatlı Hayat
Ekmek Teknesi
Avrupa Yakası
Cennet Mahallesi
Ayrılsakta Beraberiz
Acemi Cadı(dalga geçmeyin geniş ailenin yapımcıları yapıyor)
Bir Erkek bir Kadın
Dizi Değil ama Dikkat Şahan Çıkabilir

<-

saygi ve selamlar.
Ufuk Özkan hasta diye biliyorum umarım iyileşmiştir

Ufuk Özkan hasta diye biliyorum umarım iyileşmiştir
oncelikle - selamlar sevgili ahmet,

bildigim kadariyla - kendisi iyilesti . hatta en son bi diziye konuk oyuncu olarak katilmisti diye biliyorum .

bu arada ,yeni filme dair ;

senarist cuneyt bey 'in filme dair twitin de tam tarihi gorememistim,

sozlukte denilene gore ; 22 kasim da vizyona girecekmis .

kisaca:
filmin konusu:

“yıllarca birlikte türlü maceraya atılan ulvi ve cevahir'in yolları ayrılmıştır.

ancak ulvi'nin başına gelen bir olay onların yeniden bir araya gelmesini sağlar.

kasaplık mesleğine katılan ulvi, büyükbaş yerine köyün ileri gelenlerini doğrayınca, onun karıştığı cinayeti cevahir çözmeye çalışır.”

yönetmen: cüneyt inay
oyuncular: ufuk özkan, bülent çolak
senaryo: cüneyt inay

<- konuyu okuyunca ayri bi merak ettim, heyecanla bekliyorum.

saygi ve selamlar .

Yayınlandığı dönem favori dizimdi. Hiç kaçırmazdım. Yalnız sonraki sinema filmleri aynı tadı vermedi.

oncelikle - selamlar sevgili ahmet,

bildigim kadariyla - kendisi iyilesti . hatta en son bi diziye konuk oyuncu olarak katilmisti diye biliyorum .

bu arada ,yeni filme dair ;

senarist cuneyt bey 'in filme dair twitin de tam tarihi gorememistim,

sozlukte denilene gore ; 22 kasim da vizyona girecekmis .

kisaca:

<- konuyu okuyunca ayri bi merak ettim, heyecanla bekliyorum.

saygi ve selamlar .

Film ise heyecanlandırmaz üstad uzun soluklu dizi lazım.

Geri
Üst Alt