- 22 Kasım 2008
- 5.898
- 0
- 1.331
Cevap: Geniş Aile
Abi tarihle ilgileniyorum ama başkasının yazdığına değil, kendi uydurduklarıma
Çünki o kadar farklı milletin dilinden onların ve kendi tarihimizi dinledim ve okudum ki herkes uyduruyor. Zaten matbaa bulunalı şunun şurası 3-5 asır olmuş, ben milletin kı**ını sildiği yapraklara yazdığı tarih sayfalarıyla ancak onlar gibi **** silerim:icon_twisted:
Bahsettiğin dizi zaten söylediğin üzere yakın tarih ve zaten 100 sene sonra yüzeysel tarihte yeri kalmayacak. Bu arada bu dizide müthiş replikler var abi, insanı rahatlatıyor biraz.
Elbette,her millet kendi tarihini nesillerine okutabilmek için olabildiğince taraflı yazar.Bu yüzden kendi tarihini,hatta taptığın en büyük lideri bile iyi öğrenebilmek için güvenilir ve tarafsız,seninle tarihsel boyutta işi gücü olmayan milletlerden insanların yazdıklarına bakmak daha mantıklı.
Eh,o TV izleme durumunda Geniş Aile'yi izlemek yerine Bu Kalp Seni Unuturmu'yu izlemeyi tercih ediyorum.Yakın,çoğumuzun az çok bildiği bir tarih.Özellikle yaşayanların aklına kazındığından,pek uydurulabilitesi yok.![]()
Abi tarihle ilgileniyorum ama başkasının yazdığına değil, kendi uydurduklarıma
Bahsettiğin dizi zaten söylediğin üzere yakın tarih ve zaten 100 sene sonra yüzeysel tarihte yeri kalmayacak. Bu arada bu dizide müthiş replikler var abi, insanı rahatlatıyor biraz.