Geniş Aile

Cevap: Geniş Aile

Elbette,her millet kendi tarihini nesillerine okutabilmek için olabildiğince taraflı yazar.Bu yüzden kendi tarihini,hatta taptığın en büyük lideri bile iyi öğrenebilmek için güvenilir ve tarafsız,seninle tarihsel boyutta işi gücü olmayan milletlerden insanların yazdıklarına bakmak daha mantıklı.

Eh,o TV izleme durumunda Geniş Aile'yi izlemek yerine Bu Kalp Seni Unuturmu'yu izlemeyi tercih ediyorum.Yakın,çoğumuzun az çok bildiği bir tarih.Özellikle yaşayanların aklına kazındığından,pek uydurulabilitesi yok.;)

Abi tarihle ilgileniyorum ama başkasının yazdığına değil, kendi uydurduklarıma :D Çünki o kadar farklı milletin dilinden onların ve kendi tarihimizi dinledim ve okudum ki herkes uyduruyor. Zaten matbaa bulunalı şunun şurası 3-5 asır olmuş, ben milletin kı**ını sildiği yapraklara yazdığı tarih sayfalarıyla ancak onlar gibi **** silerim:icon_twisted:

Bahsettiğin dizi zaten söylediğin üzere yakın tarih ve zaten 100 sene sonra yüzeysel tarihte yeri kalmayacak. Bu arada bu dizide müthiş replikler var abi, insanı rahatlatıyor biraz.

Dünkü bölümde Yıldırım Demirören'e selamı çakmıştır :D

Başkanlık Atışması ; Cevavir'den Bilal'e : " "bu, takımı kendine borçlandırıp, kendine bağımlı hale getirecek" "

ve :D

Ekşiden alıntı :)

klüp başkanı olacak olan cevahir, nazan'a: "seni de klübün as başkanlığına getirecem, oradan da klübe tüp alıyoruz diye ödenek ayırırız"

Ne işinıl var lan burda cografik :)

Bilal transfer ettiği zenciye renktaşım dedi ya, süperdi orası.. :D

Alala hihi alala hihii :D

o ne güzel türküdür öyle :D ah bici bici leblebici :)

Leblebiyi kavurak,dumanını dumanını savurak

Ah bici bici leblebici,taze kavrulmuş içi

:D

Aalala hihi aalala hihi Nazan Beni Yedi Bitirdii

(:

Ekşide birşey buldum bende :D

dün gece dama çıkan sarhoş mürsel'i çaktırmadan halaya katıp atlamaktan kurtaran cevo ve parasının üstünü alamayan ulvi kanımca bu taktiği bir yerlerden aparmışlar.

hatırlarsınız geçtiğimiz senenin en komik videosu olan amagudooooo bülent başkan temalı videoda da halay yolu ile adam kaçırma hadisesi işlenmişti.

bu arada lanet olası federal ulvi'nin halay esnasında söylediği türküye hasta olmuştum, lakin şu an hatırlayamadım.

Nazan? Naptın yoksa çocuğu düşürdün mü? Gel yürüdüğün yerlere bir bakalım :D:D

geniailemrseltipebaks.gif

cevahir: kız eskiye sarmış, geriye sarmış diyorum. flashback olmuş diyorum lan previously on lost

Başka da birşey demiyorum :D Lost'a da selam çakmıştır :)

Sevim'le Bilal arasında birşeyler oluyor galiba.

Cevo ile Şukufe birbirlerine sarılırken araya yastık koymuşlar öldüm gülmekten.:D

-Muz orta Ulvi

-Topla birlikte ayakkabısı uçan ulvi. :D

Menemenine ekmek bandığım :D

zekai: mesela biz bi yol problemi çözüyoruz, yolda asfalt yok. bi yaş problemi çözüyoruz, meğer çocuk nüfusta büyük yazılmış.

:D

Geri
Üst Alt