Geniş Aile

Cevap: Geniş Aile

Şuküfe ile Cevahir aslında evlenseler daha iyi olur.Cevahir'i bu konuda biraz daha olgun görsek fena olmaz aslında.

02102009013247.jpg

Müthiş bir kadro ya :)

Film güzel, espriler de güzel ama Halit Akçatepe ve diğer yaşlılar filmi çok sıkıyor. Hiçbir espri yapmıyorlar, sırf vakit kaybı.

Benim anlamadığım olay Zuhal Topal bu dizinin çekimlerine nasıl katılıyor.Her gün saat sabah 10'dan 2'ye kadar Star TV'de evlilik programı yapıyor.Star binası İkitelli'de dizinin çekim yeri Sarıyer'de.2 buçukta programdan çıksa çekimlere gitmesi o trafikte 4'ü bulur.Zaten 5'te hava kararıyor ve dikkat ediyorum Zuhal Topal'ın oynadığı bütün sahneler gündüz çekilmiş sahneler.Bütün çekimlerini haftasonu yapıyor desek çok fazla sahnesi var hepsini 2 güne sığdırmaları zor iş.Ben daha önceden dizilerde ufak tefek roller aldığım için biliyorum bir dizinin çekimi çok saat alıyor.Sabah 8'de işe başlayıp gece yarılarına kadar çalıştıkları oluyor.Zuhal Topal'ın bu dengeyi nasıl sağladığını ve üstelik de hep gündüz çekimlerinde rol almasını anlayamıyorum doğrusu..

Kafasında limon çekirdeği olan Ulvi.. :D

Artık Sayısalda Türkiye 1.cisiyim :D Hahaaaaaaaa :D

Bilal:Oğlum Şukufe sana nasıl bakıyor lan?Lan kadınlar indirimi sever.Yoksa karakterinde indirim mi yaptın?:2aloh1:

sanirim gozden kacti bu son bolumdeki bir replik.

domu$uk'tan ulvi'ye geliyor:

- seni jopuma kilif yaparim.

hani tamam komik de eger rtuk bu espriyi sektirmezse diziye ceza bile gelebilir. anlasilan bazen senaryo yazarlari hizlarini alamiyor:)

:asd:

Geri
Üst Alt