- 22 Kasım 2008
- 5.543
- 8
- 1.333
Cevap: Geniş Aile
Haklısın tabii. Aaa Aşk-ı Memnu'nun kitabı çıkmış diyenlerden farksız bu durum.
Fakat olaya şöyle bakmak lazım. Erkin babanın bir tarzı var , Gripin'in bi tarzı var. Yani bu şarkıyı Hayko'ya söylet çok daha farklı bişey çıkar ortaya. Müziğin güzelliği de işte bu farklılıklar. Elbette sen beğenmeyebilirsin ama beğenenlerde vardır elbet.
Yorum ve tarz farkı diyelim biz buna.
lise 1 de dinlemeye başlamıştım bu şarkıyı. elime dünden esintiler 1, dünden esintiler 2 geçmişti teyp kaseti olarak. Erkin Baba'nın ne olduğunu anlamıştım tam o yıllar. Komşu kızı inanılmazdı, böyle canın sıkkınken iyice sıkılsın, ve bu sıkılma anı sana keyif versin diye dinlerdin o şarkıyı. arşivimin 1 numarasıydı. şimdi bu zırtolar bir dizi için bu şarkıyı serdar ortaç kıvamında söyledikten sonra, ben sadece onlara kızmıyorum. Bu şarkıyı böyle yapma hakkını veren Erkin Baba'ya da kızıyorum. Neden yani, bu hale getirsinler diye mi yaptın erkin koray şarkıyı. biz niye dinledik o zaman o kadar. daha da sinir bozucu olan, orjinal versiyonunu bilmeyenler, bu şarkıyı bugüne kadar duymamış olanlar, geniş aileyi izlerken duyup ''ohaaa mükemmel yaa'' diyorlar. orjinalini dinleyince de burun kıvırıyorlar. ''ııh, yenisi daha iyi'' diye.
sinirim bozuluyor.
Haklısın tabii. Aaa Aşk-ı Memnu'nun kitabı çıkmış diyenlerden farksız bu durum.
Fakat olaya şöyle bakmak lazım. Erkin babanın bir tarzı var , Gripin'in bi tarzı var. Yani bu şarkıyı Hayko'ya söylet çok daha farklı bişey çıkar ortaya. Müziğin güzelliği de işte bu farklılıklar. Elbette sen beğenmeyebilirsin ama beğenenlerde vardır elbet.
Yorum ve tarz farkı diyelim biz buna.