Geniş Aile

Cevap: Geniş Aile

lise 1 de dinlemeye başlamıştım bu şarkıyı. elime dünden esintiler 1, dünden esintiler 2 geçmişti teyp kaseti olarak. Erkin Baba'nın ne olduğunu anlamıştım tam o yıllar. Komşu kızı inanılmazdı, böyle canın sıkkınken iyice sıkılsın, ve bu sıkılma anı sana keyif versin diye dinlerdin o şarkıyı. arşivimin 1 numarasıydı. şimdi bu zırtolar bir dizi için bu şarkıyı serdar ortaç kıvamında söyledikten sonra, ben sadece onlara kızmıyorum. Bu şarkıyı böyle yapma hakkını veren Erkin Baba'ya da kızıyorum. Neden yani, bu hale getirsinler diye mi yaptın erkin koray şarkıyı. biz niye dinledik o zaman o kadar. daha da sinir bozucu olan, orjinal versiyonunu bilmeyenler, bu şarkıyı bugüne kadar duymamış olanlar, geniş aileyi izlerken duyup ''ohaaa mükemmel yaa'' diyorlar. orjinalini dinleyince de burun kıvırıyorlar. ''ııh, yenisi daha iyi'' diye.

sinirim bozuluyor.

Haklısın tabii. Aaa Aşk-ı Memnu'nun kitabı çıkmış diyenlerden farksız bu durum.

Fakat olaya şöyle bakmak lazım. Erkin babanın bir tarzı var , Gripin'in bi tarzı var. Yani bu şarkıyı Hayko'ya söylet çok daha farklı bişey çıkar ortaya. Müziğin güzelliği de işte bu farklılıklar. Elbette sen beğenmeyebilirsin ama beğenenlerde vardır elbet.

Yorum ve tarz farkı diyelim biz buna.

Cevo'nun Almanya'ya gitmesinin ardından Ulvi'nin durumu da çok güzeldi.

Ben "At Kanı" sahnesinde koptum.

Zuhal Topal'ın diziden ayrılacağı haberlerinin bir şakadan ibaret olduğunu okudum gazetelerde. Çıkmasını hiç istemiyordum zaten:)

Cevahir : Lanet olsun dostum,senin neyin var ahbap ? :D:D

Ulvi : Başım ağrıyor biraz.:D:D

fragmani bugun gördüm yine muthis bolum olacak cevo ayaklanmis

evet ya zuhal topal kalcakmıs :(

Su topu oynarken susayan Ulvi. Ehehaha :D

Hayat Şukufe'den daha güzel.

Hırsızlar:Hadi binin şu arabaya çabuk..

Ulvi..Hop bi dakika bizim ordan geçiyomu bu..

:D:D:D

gecerken soyle bi ugrayayim derken yanlislikla tecavüze ugrayan ulvi :)

Ulvi:Ben zaten doğarken bile şanssızdım,kondoma takılmıştım.

Sevim:Gerizeka kondoma takılsan doğamazdın zaten kordona takılmışsındır.

:2aloh1:

"Real Madrid Tabata'yı istiyormuş.Alıp Gaziantep'e geri vereceklermiş" gibi birşey söyledi Mürsel...:D

Geri
Üst Alt