- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Cevap: Geniş Aile
Kız mı erkek mi bir bak yaparken unuttum
Kız mı erkek mi bir bak yaparken unuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömrünün fazla olmayacağını ve bir anda balon gibi sönüp, kimsenin de yayından kalkmasını umursamayacağını düşündüğüm dizi.
Ömrünün fazla olmayacağını ve bir anda balon gibi sönüp, kimsenin de yayından kalkmasını umursamayacağını düşündüğüm dizi.

Niye böyle düsünüyosun? Herkes gayet memnun ..![]()
2013'e kadar çekim yapılacakmış.![]()

Beğenilmesi gayet tabii normaldir, kelime oyunları veya Mürsel benim de hoşuma gidiyor ara sıra. Ama sanki 3 sene daha ömrü olmaz bu dizinin. Ve öyle bir dönem olur ki ne Ulvi ne Mürsel tiplemesi kurtarabilir diziyi bitirmekten, bir hafta bir bakılır Geniş Aile yok; kimse de umursamaz.. Bir iki "Abi ne güzel izliyorduk yaa"dan öteye birşey olmaz kanımca.
Tabi bu sadece benim düşüncem. Yoksa, zaten stresli olan yurdum insanını neşelendiren herşey güzeldir, mübahtır.![]()
Kütükle aşık olduğu kız arasında geçen dialog ve sonunda kütüğün kıza attığı kafa Türk televizyon tarihine geçmiştir bence.Acayip bir sahneydi yahu.![]()
Ayı herif, o kıza kafa atıp nasıl kıydı güzelim yüzüne anlamadım.Öyle bir senaryo bir daha da olmaz herhalde.
![]()
Kütükle aşık olduğu kız arasında geçen dialog ve sonunda kütüğün kıza attığı kafa Türk televizyon tarihine geçmiştir bence.Acayip bir sahneydi yahu.![]()