Geniş Aile

Cevap: Geniş Aile

Kız mı erkek mi bir bak yaparken unuttum :D

Nazan çocuğunu düşürme sende düşme çocukla çpocuk olma.. :D

Çık Bakalım "Yukarı"

Birazdan başlarız replikleri yazmaya.

Otobüse arkadan binip öne akbil göndermeyen Ulvi :D:D

Ömrünün fazla olmayacağını ve bir anda balon gibi sönüp, kimsenin de yayından kalkmasını umursamayacağını düşündüğüm dizi.

Niye böyle düsünüyosun? Herkes gayet memnun .. :D

2013'e kadar çekim yapılacakmış. :asd:

Beğenilmesi gayet tabii normaldir, kelime oyunları veya Mürsel benim de hoşuma gidiyor ara sıra. Ama sanki 3 sene daha ömrü olmaz bu dizinin. Ve öyle bir dönem olur ki ne Ulvi ne Mürsel tiplemesi kurtarabilir diziyi bitirmekten, bir hafta bir bakılır Geniş Aile yok; kimse de umursamaz.. Bir iki "Abi ne güzel izliyorduk yaa"dan öteye birşey olmaz kanımca.

Tabi bu sadece benim düşüncem. Yoksa, zaten stresli olan yurdum insanını neşelendiren herşey güzeldir, mübahtır. :)

Çocuk bu düşe kalka büyür :asd:

Beğenilmesi gayet tabii normaldir, kelime oyunları veya Mürsel benim de hoşuma gidiyor ara sıra. Ama sanki 3 sene daha ömrü olmaz bu dizinin. Ve öyle bir dönem olur ki ne Ulvi ne Mürsel tiplemesi kurtarabilir diziyi bitirmekten, bir hafta bir bakılır Geniş Aile yok; kimse de umursamaz.. Bir iki "Abi ne güzel izliyorduk yaa"dan öteye birşey olmaz kanımca.

Tabi bu sadece benim düşüncem. Yoksa, zaten stresli olan yurdum insanını neşelendiren herşey güzeldir, mübahtır. :)

bkz. Avrupa Yakası

Kütükle aşık olduğu kız arasında geçen dialog ve sonunda kütüğün kıza attığı kafa Türk televizyon tarihine geçmiştir bence.Acayip bir sahneydi yahu.:D

Kütükle aşık olduğu kız arasında geçen dialog ve sonunda kütüğün kıza attığı kafa Türk televizyon tarihine geçmiştir bence.Acayip bir sahneydi yahu.:D

Ayı herif, o kıza kafa atıp nasıl kıydı güzelim yüzüne anlamadım.:) Öyle bir senaryo bir daha da olmaz herhalde.:D

Ulvi ; Cevo bu araba tüple çalışıyor galiba.

Cevo ; Üffffffğğğğ dibi kuruyacısa Ulvi . :D

Ulvi ampul takarken :

Cevahir : Hadi lan takamadın bi ampulü.

Ulvi : Abi olmuyo ekonomik ampul ya ondan galiba.

Cevahir : Kenarına para sıkıştır o zaman.

:D

Geri
Üst Alt