Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.027
- 25.363
- 3.033
Osimhen'e şüpheyle yaklaşanlar aynı zamanda ifb ye telefon edip alın bunu demiştir
Bu sene inanılmaz bir yönetim var
Bu sene inanılmaz bir yönetim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam biraz kendini her şeyde övmüş gibi. İcardi'yi getirmekte Erden Timur kadar katkısı olduğunu düşünmüyorum mesela ama kendi üzerine almış. Hatipoğlu yerine her türlü kendisinde olsun yetki o ayrı da burada çarpıttığı çokça şey vardır bence.Herif marka ve işe yarayacak adamları getiririm demiş. Şu başarının üzerine hala yok gardi kenarda beklesin komisyon istiyor diyen adamın beyin kıvrımına sümkürürüm.
Adamlara osimhen getiririm demiş icardi ve bats var demişler.
Bunu diyen adamların bu kulüpte hala yer alıp devre arası kulübü 25 milyon euro dolandırmasında imzası olan kim varsa dava edilmeli. Ulan bankalar birliği diye ağlayıp nerede mal varsa para saçıyorsunuz.
Yargılanacaksınız kardeşim.
yakup tier kaç bunun tier bir mahalle berberinden daha geride.YÇ sen yanında biri osursa bilgin olmaz lan
Hatipçiler nasıl da ortaya çıkıp iftira atmaya başladı adama. osimhenin menajeri yok haber baştan aşağı kolpa.