George Gardi Röportajı: "Victor bana söz verdi"

Osimhen'e şüpheyle yaklaşanlar aynı zamanda ifb ye telefon edip alın bunu demiştir

Bu sene inanılmaz bir yönetim var

ben hariç kimse bu işlerden anlamıyor demeye getirmiş kısaca. erden de dahil.

Sn. Ünal Aysal baskan
Erden Timur asbaskan
Gardi sportif direktor

EL sampiyonlugu veya CL ceyrek finalinin formulu budur.

Masaya vurmuş Herkes bildiği işi yapsın demiş özetle..Bunları açıkladığa göre vedalaşmış diyebilirz.. Şimdiden geçmiş olsun hepimize.

Bazı sözlerine şüpheyle yaklaşmakta birlikte

Birisi mabadima göz diktiyse bıyıklı Hatipoğlu değil yakışıklı italyan olsun derim.

Bu adamı ne zaman transferden sorumlu tek yetkili yapacaksınız

Herif marka ve işe yarayacak adamları getiririm demiş. Şu başarının üzerine hala yok gardi kenarda beklesin komisyon istiyor diyen adamın beyin kıvrımına sümkürürüm.
Adamlara osimhen getiririm demiş icardi ve bats var demişler.

Bunu diyen adamların bu kulüpte hala yer alıp devre arası kulübü 25 milyon euro dolandırmasında imzası olan kim varsa dava edilmeli. Ulan bankalar birliği diye ağlayıp nerede mal varsa para saçıyorsunuz.

Yargılanacaksınız kardeşim.
Hocam biraz kendini her şeyde övmüş gibi. İcardi'yi getirmekte Erden Timur kadar katkısı olduğunu düşünmüyorum mesela ama kendi üzerine almış. Hatipoğlu yerine her türlü kendisinde olsun yetki o ayrı da burada çarpıttığı çokça şey vardır bence.

Bizim kulübe bir sempatisi var gibi duruyor. Belli ki piyasanın piri, bir rol verilse kulüp içi çok farklı şeyler konuşabiliriz belki.

Bu arada bu açıklamalar X'de bazı yorumlarda da gördüm mantıklı geldi. Sezon sonu belli ki tek yetkiyi Kavukcu almış. Hatipoğlu devre dışı kalmış gibi.

Kavukçu Gardi işbirliği yaz transfer döneminde sınıf atlatır yoksa saç baş olmağa devam ederiz

İbramı lütfen kapı dışına koyabilir misiniz

Futbolu bilen bir adamla Gardi’ye yetkiyi verin transferleri yapsın.

Hatip'e osimhen teklif edilmiş ve adam red etmiş. Vizyonsuzluğa bak okan buruk olmasa almayacaklar osimhen'i. Bu olay bu adamın sene başında kovulması için sebepken ocak transferleri yaptırıp kazıklar soktuk kulübe ve hala görevinin başında.

Geri
Üst Alt