Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.677
- 11.598
- 1.473
Mertens’e alternatif yaratacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben öyle yorumladım. Neyse uzaÖyle birşey dedim mi

Altyapısı lyonmus çok iyi ,zaten şaşırdım adam ana dili gibi Fransızca konuşuyor
Kaç yaşında girersen gir avrupada iyi bir kulüpte alt yapı çok önemli hatta bunu anlamının yolu first touch öğreniyor çocuklar başka birsey ogrenmese bile ,misal bizim altyapilarda hiç ogretulmeyen birsey ve avrupada fiziki gelişime çok onem veriyorlar altyapilarda, bu çocuğun tavani daha yukarı bence mentalide gucluyseLyon altyapısı ama 15 yaşına kadar, yani erken yaşlarda girdiyse oraya tabi yine bir şeydir ama çok da öyle aman aman Lyon altyapısı etkisi olmayabilir üzerinde. Sonra 2 sene çok alt liglerde bir takımın altyapısına geçiyor. 17 yaşında da Metz altyapısına (u19) geçiyor.
Ermeni görünümlü Fransa doğumlu Gürcü.Arkadaş Gürcü mü? Ermeni mi?
Ermeni nerden çıktı. Fransa doğumlu gurbo gürcü adamArkadaş Gürcü mü? Ermeni mi?
Ben öyle yorumladım. Neyse uza
Imkani yok gelmez umitlenmeUmitlenmemek icin direniyorum
taraftardaki bu vizyon değişimi kurtaracak biziYaşlı 30 yaş üstü topçuları almayın artık. Alacaksanız bu adami alın satılacak piyasa yapılacak topçu da lazım. Yaşlı eskimiş yıldızları alıp ziyech gibi zaha gibi patlama ihtimalleri bulunuyor. Ağır maliyetleri de cabası. Mikautadze iyi işler yapacak bi topcuya benziyor tam bize göre şu anda. Yaşı da mükemmel.