GSC Scout # Georges Mikautadze

3. sayfada belirtmistim kendi gorusumu.

kisaca Mertens yerine de oynayabilecegini dusunuyorum ama cok ofansif seven Okan hoca gerekirse Mertens, Mikataudze ve Osimhen ile cikabilir. Kendisi dar alanda hizli ve etkili bir oyuncu o yuzden bu kadroda is yapar.
Ben de izlediğim kadarıyla hızlı olması en beğendiğim özelliği olmuştu

Beki kağıt üzerinde bonservisi çok pahalı ama Sara gibi yatırım yapar da karşılığını alırsak çok çok rahat ederiz

Ben de izlediğim kadarıyla hızlı olması en beğendiğim özelliği olmuştu

Beki kağıt üzerinde bonservisi çok pahalı ama Sara gibi yatırım yapar da karşılığını alırsak çok çok rahat ederiz
Lyon'un tutumuna bagli, eger ciddi paraya ihtiyaclari varsa ve aldiklari paraya birakmayi kabul ederlerse belki bu transfer olabilir ama bizim transfer butcemiz devre arasi icin nedir onu daha bilmiyoruz. Yani bonservisi yuksek olan bir oyuncudan bahsediyoruz.

Lyon oyuncu satmak zorundaydı diye biliyorum.Ama bizde öyle para var mı zannetmiyorum.

Harika olur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lyon'un tutumuna bagli, eger ciddi paraya ihtiyaclari varsa ve aldiklari paraya birakmayi kabul ederlerse belki bu transfer olabilir ama bizim transfer butcemiz devre arasi icin nedir onu daha bilmiyoruz. Yani bonservisi yuksek olan bir oyuncudan bahsediyoruz.
Tabii ki de işin bütçe kısmı en önemli olan, ama Lyon 'dan oyuncu almak şu anda bir fırsat olabilir. Mikautadze veya bir başkası olur bilemem ama tarz olarak böyle 23-25 yaşında bir-iki senedir istikrarlı olarak iyi performans veren oyuncuların peşinde olmamız gerekiyor.

Bu tarif ettiğim model ucuza gelmez onu da biliyorum ama Sara gibi o maliyeti kabul edip transfer edersek çok uzun süre o mevkiyi halletmiş de olabiliriz. Mikautadze veya Raspadori hem profil hem tarz olarak çok doğru transfer olabilir bizim için

Sene sonu 15 m opsiyonlu kiralayalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi topçu da, bizimkilerin alabileceğini hiç sanmıyorum

Abi zaha gibi leş herifelere 30 milyon bağlayacağına böyle genç herflere 40 bağlamak futbolu ileriye taşır.

Seneye bu kalır yunus 20 milyona gider barış 30a gider bir sirkülasyon çevirmiş olursun.

Bunu yedirmezler bize.
Geçen sene ligin 2. devresi dahil avrupa şampiyonasında da yanıyordu bu herif. Tek talibi Lyon oldu ve 20'ye aldı herifi.

Ben premier ligden 20 üstü çıkacağını da zannetmiyorum. Bunların durumunu da kullanmak isteyeceklerdir.
Hala da hazır değil pl için. Hojlund yok oluyordu ligde.

Oyuncuda bitiyor tüm konu. Gel avrupa şampiyonluğuna yürüyelim diye kafasına girmek lazım.

Böyle adamlar almak mantık işi. Bizim ligde transfer mantıkla yapılmıyor pek.

Geri
Üst Alt