Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.854
- 20.577
- 2.333
Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 maçta ne kadar oynadığına bakmalısınNiye bu kadar abartıldığını anlamadım.. Lyonda bile banko olmayan bir herifi premier Lig kuluplerinin istemesi bana kolpa gibi geliyor .. Maliyetli olur mu olur adamlar iyi bir bonservis ödemiş ama çoğu maç forvet oynayan biri için 20 maç 6 gol pek parlak bir istatistik değil..
Ligue 1i pek izlemem ama Euroda kafama yazdığım isimlerden biriydi bilhassa bizim maçta cok iyi oynamıştı..
20 maçta ne kadar oynadığına bakmalısın
Dakikaları toplarsan 8 maç yapıyor ve 144 dkda 1 gol atmış adam. Yedek biri için gayed iyi bi istatistik
iyi bir istatistik mi? yedegin yedegi batshuayi 70 dk'da 1 gol atmis.20 maçta ne kadar oynadığına bakmalısın
Dakikaları toplarsan 8 maç yapıyor ve 144 dkda 1 gol atmış adam. Yedek biri için gayed iyi bi istatistik
İşte renktas burada da takildigim nokta ilk kısım.. Lyonda net 11 olmayan adamın premier ligden istenmesi tuhaf gelmiyor mu sana da ?
3. sayfada belirtmistim kendi gorusumu.Bu konuda en çok @Alper Altun 'un diyeceklerini bekliyorum. Mesela Mertens-Mikautadze ve Osimhen ile üçlü hücum hattı nasıl olur sence?