GSC Scout # Georges Mikautadze

mertensin yerini dolduracak adam budur en azından katkı verir skor yapmada ama onun oyun zekasını veremez

Gelsin bu adam yav müthiş iş olur.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye bu kadar abartıldığını anlamadım.. Lyonda bile banko olmayan bir herifi premier Lig kuluplerinin istemesi bana kolpa gibi geliyor .. Maliyetli olur mu olur adamlar iyi bir bonservis ödemiş ama çoğu maç forvet oynayan biri için 20 maç 6 gol pek parlak bir istatistik değil..
Ligue 1i pek izlemem ama Euroda kafama yazdığım isimlerden biriydi bilhassa bizim maçta cok iyi oynamıştı..
20 maçta ne kadar oynadığına bakmalısın

Dakikaları toplarsan 8 maç yapıyor ve 144 dkda 1 gol atmış adam. Yedek biri için gayed iyi bi istatistik

...........................Hagi.......................
..........Hakan........................Arif...................

......................Griezmann..........................
.........Osimhen............Mikautadze

20 maçta ne kadar oynadığına bakmalısın

Dakikaları toplarsan 8 maç yapıyor ve 144 dkda 1 gol atmış adam. Yedek biri için gayed iyi bi istatistik

İşte renktas burada da takildigim nokta ilk kısım.. Lyonda net 11 olmayan adamın premier ligden istenmesi tuhaf gelmiyor mu sana da ?

St etiendeki gürcü herif baya iyi
Bordodan almışlardı
İsmini unuttum

Alınmıcak adam değil yav alınır neden olmasın mesai sanki

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena kanım ısındı Dybala filan hikaye bu arkadaşı alın 3 senelik 36 m euro Dybala verene kadar buna 4-5 fazlasını verin bonservis + maaşı çözün.

Net Maaş;

Screenshot Capture - 2024-12-19 - 17-27-27.webp

Bu konuda en çok @Alper Altun 'un diyeceklerini bekliyorum. Mesela Mertens-Mikautadze ve Osimhen ile üçlü hücum hattı nasıl olur sence?

Bu konuda en çok @Alper Altun 'un diyeceklerini bekliyorum. Mesela Mertens-Mikautadze ve Osimhen ile üçlü hücum hattı nasıl olur sence?
3. sayfada belirtmistim kendi gorusumu.

kisaca Mertens yerine de oynayabilecegini dusunuyorum ama cok ofansif seven Okan hoca gerekirse Mertens, Mikautadze ve Osimhen ile cikabilir. Kendisi dar alanda hizli ve etkili bir oyuncu o yuzden bu kadroda is yapar.

Geri
Üst Alt