Gerçekleri Görün Artık!

Ya bizimkiler yanındakine pas veremiyor, ne taktiği ne dizilişi. Hepsi doymuş artık bence.

Maç esnasında kadro seçimi, oyuncu değişiklikleri sebebi ile Mancini' ye çok sinirlendim. Hoş bu akşam herkes sinirlenmiştir hocaya.

Ama tanımadığı bir ülkede, tanımadığı bir ligde, tanımadığı oyuncularla çalışmak kolay değil.

Ben şu an yapılan transferleri bile tanıdığına inanmıyorum. Tanısa Salih' i bugün orada oynatmazdı. Alalım mı demişlerdir, alın demiştir.

Bu senenin bütün günahı, vebali başkanın boynunadır.

Yahu neden bi günah keçisi arayışı var? Başarısızsak tüm takım olarak başarısızı. İlla bir kişiye yükleyip neden saçma sapan işlere girişiyoruz ki? Başarı taraftarı mı Galatasaray taraftarı mıyız onun bi kararını vermek lazım önce.

Ya bizimkiler yanındakine pas veremiyor, ne taktiği ne dizilişi. Hepsi doymuş artık bence.

En büyük sıkıntı bu zaten şu anda. 2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım, artık hedefi sadece CL maçları, lig umurlarında bile değil. Bu göz önüne alınıp sezon başında genç ve başarıya aç oyuncular transfer edilmeliydi, hem takımın enerjisi yükselir hem de bu doymuşluk üstünden atılırdı kadronun. Altyapıdan oyuncu çıkarabilsek yine transfere gerek yok, ama malesef çarklar bizde transferle işliyor.

En büyük sıkıntı bu zaten şu anda. 2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım, artık hedefi sadece CL maçları, lig umurlarında bile değil. Bu göz önüne alınıp sezon başında genç ve başarıya aç oyuncular transfer edilmeliydi, hem takımın enerjisi yükselir hem de bu doymuşluk üstünden atılırdı kadronun. Altyapıdan oyuncu çıkarabilsek yine transfere gerek yok, ama malesef çarklar bizde transferle işliyor.

Bizim takım her türlü iyi oynayabilir. Bugün yenebilirdik de ama istek yok.

Berabere kalsak da çok takmıyorlar, belli ki.

Bizim takım her türlü iyi oynayabilir. Bugün yenebilirdik de ama istek yok.

Berabere kalsak da çok takmıyorlar, belli ki.

CL maçları da istediklerinde iyi oynayabileceklerini gösteriyor zaten. Ligdeki maçlar umurlarında değil, bu sene şampiyonluk hedefini de silmişler tamamen kafalarından.

CL maçları da istediklerinde iyi oynayabileceklerini gösteriyor zaten. Ligdeki maçlar umurlarında değil, bu sene şampiyonluk hedefini de silmişler tamamen kafalarından.

Şu an yapabileceğimiz en iyi şey 2. liği korumaktır. Onun dışında da önümüzdeki seneler için planlamalar yapmalıyız.

Dünyada sürekli formda çok takım yok zaten. formda her takım düşüş yaşar genelde.

Önemli olan tekrar toparlayabilmek.

cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzEyNTItc3ViaGFuYWxsYWgta2FyZGVzLWlicmV0bGlrLXBheWxhc2ltLmdpZg.jpg

Selcuk, Melo, Sneijder ortasahasi Avrupa'nin dev kuluplerini bile ozendirecek bir ortasaha uclusu. Defansta bireysel hata yapsak da cok kotu degiliz. Drogba ve Burak da lige gore kaliteli forvetler. Mancini'yi de elestirsem de Ersun Yanal'dan da Bilic'ten de kotu bir antrenor degil.

Peki sorun nerde derseniz ortasaha ile forvet arasindaki baglantiyi saglayacak Necati/Arif/Shevchenko/Rooney tarzi bir oyuncunun eksik su an kadroda bence. Bu sene aldigimiz gencleri takima monte ederiz, yazin da Drogba giderse yerine o tarz bir forvet koyariz Burak'in yanina.

Secim'e gidilsin, Mancini kovulsun butun oyuncular cop gibi yorumlar asiriya kaciyor bence.

Yahu neden bi günah keçisi arayışı var? Başarısızsak tüm takım olarak başarısızı. İlla bir kişiye yükleyip neden saçma sapan işlere girişiyoruz ki? Başarı taraftarı mı Galatasaray taraftarı mıyız onun bi kararını vermek lazım önce.

ilk gün de yazdım bunu Başkan Galatasarayın menfaatlerini düşünerek hareket etmedi,kötü sonuçlar devam ettikçe mancini de nasibini alacak tepkilerden, hak ediyormu peki bu adam tepkileri,tanımadığı bir ülkeye tanımadığı bir takıma hoca gelmiş,başkanın futbolun doğasından pek anlamasının sonuçları bunlar terimi yollarım yeni hoca takımı uçurur kafasındaydı mourinho gelse fayda etmezdi,manciniyi de yollarız rahatlarız para bol nasıl olsa, hiç aklıma gelmezdi iki yıl ki şampiyonluktan sonra bu durumda olacağımız adamlara resmen şike sürecini unutturduk

Ben de bugün gerçekleri gördüm.

Bizimkiler başkanından, yöneticisine bu seneyi feda etmiş.

Seneye ise 4.yıldız eğer Beşiktaş lobisi kudurmaz ise garanti bizim.

Seneye olmasa da 4.yıldızı ilk bizim takacağımız bu seneden sonra garanti.

At fav'a bekle.

Galatasaray yönetimlerini sadece Galatasaray yönetimi olarak görmeyin.

Tarihin en çapsız başkanı Adnan Polat döneminde bile Fenerbahçe her şampiyon olduktan sonra şampiyon olmamız tesadüf olamaz.

Kalsaydı 2012'de yine olacaktık. 2013 olamazdık ama büyük ihtimal.

Bizimkiler taraftarın yüzü-suyu hürmetine, isyanına mı yaptı o kongreyi, sebebi Polat'a pastayı yedirmemek. Çünkü 2012'de sıra zaten bize gelecekti. Polat 1 şampiyonlukla yine kahraman olacaktı.

Bitiyorum bu komplo teorilere ya. Elinde kayda deger bir kanit varmi? Bu ulkede 2 takim var zaten sampiyonluga surekli oynuyan :D

Selçuk gibi adam şu anda sadece geri ve yana oynuyorsa sen ne Mancini sinden bahsediyorsun ya.

Sizide anlıyorum.. size sesi gür çıkan kenarda bağıran kabadayı profilinde biri lazım Mancininin peçeteyle taktik vermesi bile dokunmuş anlaşılan !!.. Daha adam aldıklarını oynatamıyor..

Lütfen bu fikirlerini senden küçüklere anlatma gereksiz saçma fikirlerle dolmasın beyinleri.

gerçek Galatasaraylı böyle başlık açmaz mancini marka teknik direktör piyangodan teknik direktör olmadı futbolu hepimizden iyi biliyor maçta taktiği teknik adam verir ama maçı futbolcu kazanır eğer drogba Selçuk sneider gibi star oyuncularımız uyur gezer sahada dolaşırsa bir tek melo da kazanma hırsı olursa hiç bir teknik adam böyle bir takımı ayağa kaldıramaz defalarca söyledik mancini elinde ateşten bir gömlek buldu kaos ortamında geldi adamın devre arasında istediği oyuncuları bile lisans çıkartıp manciniye veremedik yorum yaparken mantıklı yorum yapalım

Noktalama işaretlerini kullanın, özellikle konu açarken ve uzun bir şeyler yazarken. Bunu artık alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor.

Bana göre de yerli lerimizin cogu tok. Selcuk gibi A Class yerli nadir futbolcu var, ama oda Mustafa Sarp gibi oynuyor. Kafasi baska yerlerde. Yeni yerliler kaliteli olsa olmasa, onlara da zaman lazigm, hepsi cuk diye oturacak hali yok, hele ki bizim türklerin alt yapisi zaten hic sayilir

Üstüne Mancini degisik oyucnular oynatir, kizarsiniz, ayni takimi oynatir kizarsiniz, degsik taktik dener, kizarsiniz, ayni taktikle cikar kizarsiniz... adam cabaliyor, en iyi taktigi bulmaya.

21 resmi mac + hazırlık macları yaklasik 25 mactir deneme yapıyor bu cok normal oyle degil mi? Sol bek sabri sol açık umut bulut. Sag acik stoperden bozma Salih ve daha sonra sana gore yine bi degisiklik Umut. Cok iyi taktik bunlar tabi. Adamin elinde oyuncu mu var diyeceksin en azindan sol ayakli bi hakan balta varken sabri orda oynatilir mi? Bu mudur sana gore taktik teknik?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim dün akşam gördüğüm gerçek, değil 8 puan farkı kapatmak, 8 puan önde olsak bile şampiyonluğu göğüsleyemeyecek kadar kötü oynadığımız gerçeği. Maalesef pozisyon üretemeyen ve rakibe çok net pozisyonlar veren bir takımız. Bu sezon benim hedefim ligi 2. bitirebilmek.

Evet renktaşlar sene başında hedef bayern münih türkiyenin bayerni olmaktı ve o yolda 4.yıldız için bu sene şampiyon olmaktı ama ne yazıkki başkan-terim gerginliği oldu ve sonunda terim gitti mancini geldi ve çok düşüş olmadı juventus maçı dönüm noktası oldu o maçtan sonra takım çıkışa geçmeye başladı devre arası geldi devreden sonra tr kupası maçları oynanmaya başladı bu maçlarda rezil oynayan Galatasaray vardı antep maçı sabırları taşırdı 2 sene üst üste şampiyon olan takım deneme tahtası oldu elde peçetelerle taktik veriliyor hajrovic denen oyuncu var amrabattan fazla bir şey görünmüyor oyuncuda terim zamanında 6 yedik realden ama bu kadar berbat bu kadar silik takım ruhsuz takım hiç bir maçta yoktu mancini Galatasaray'ı anadolu takımı yaptı ve deneme tahtası haline getirdi manciniyi savunuyorsanız bu gerçekleri görün artık real falan demeyin hemen!

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Terim'in 2. sezonundan beri takim ne oynadigini bilmiyor. Kaos futbolunu uyguladik. Terim uzerine koymak yerine geriye goturdu takimi. Yanlis transferleri, dengesiz kadro yapisi da cabasi.

2. 2. sezon rakiplerin bizdende kotu olmalarindan dolayi ite kaka sampiyon olduk. Kimse kendini kandirmasin. Terim doneminde de cok ruhsuz, rezil maclar izledik.

2. Suan Mancini degil de Terim takimin basinda olsaydi sonuc farksiz olurdu. Mesele teknik direktor meselesi degil cunku. Siz once bunu anlayin. Mesele ZIHNIYET meselesi.

3. Cani isteyince top oynayan topcularimiz var. Hemen hemen hepsi boyle. Istemeyince de dunku gibi bir sonuc ortaya cikiyor. Burda suclu hoca mi simdi?

4. Pecetelerle taktik veriyor diye dalga gectigin adamin CV'sine sen hic ulasabilecekmisin? Sen once bi bunu dusun sonra dalga gec. O PECETELERE yazdigi seyler ONEMLI seyler. Adam cabaliyor en azindan. Hata da yapsa dogrulari da yapsa calisiyor. Takimi daha iyi hale getirmek icin ugrasiyor.

5. Katildigim tek nokta: Cok fazla deneme yapiyor. Kupa maclarindan itibaren 4-2-3-1 veya 4-3-3 sistemini takima uyarmaliydi ve uzerinde durmaliydi. Deneme yapmamaliydi. Ilk 18 kadro'su az cok belli olmaliydi.

6. Hajrovic kac mac oynamista Amrabattan fazla birsey gorunmuyor diyorsunuz? Birazcik bu ikiliyi takip etseydiniz Hajrovic'in futbol zekasinin Amrabat'i rezil ettigini bilirdiniz.

7. O 6 yedigimiz Real macinda takim bu kadar silik, bu kadar ruhsuzdu. Mucadeleyi birakmisti. Bence baska bir ornek verin ;-).

8. Ilk devre'nin bitimine dogru takim bir kac mactir baya iyi top oynamaya baslamisti. Organize ataklar, organize duran toplar vs. Ayni takim suan yoklari oynuyor. Burda suclu Mancini mi yoksa sampiyonlugu umursamayan oyuncularda mi? Bakin AYNI takimdan bahsediyorum. Devre oncesi cikisa gecen takim suan yoklari oynuyor. Iyi dusun bakalim kim en buyuk sucluymus.

9. Mancini'yi degil de kimi savunalim? Galatasaray'a her turlu kotulugu yapan adamin yaninda yerini alan Terim'i mi savunalim? Galatasaray baskanina hakaret eden adamliktan nasibini almamis Vedat Inceefe'yi u18 milli takimin basina getiren Terim'i mi savunalim? Bizde yabanci siniri NET bir sekilde sinirsiz olmali diyen ama Demirorenle birlikte oldugundan beri eveleyip geveleyen Terim'i mi savunalim? Sen savun. Ben savunmam. Ben gercekleri konusurum.

Başta Selçuk olmak üzere takım dökülüyor. Takıma şu anki durumda gözü kapalı koyabileceğin bir Muslera bir de Melo var. Semih de toparladı artık. Gönül rahatlığıyla kadro kuramıyorsun, Mancini ne yapacak bu durumda? Selçuk efendi yanındaki adama top atamıyor, takım tek topları bile yapamıyor doğru düzgün. Hepsi bir havalarda 2 sezondur şampiyonuz diye. Aynı isimler anadolu topçusu gibi değil de geçtiğimiz sezonlar gibi oynasa 3-5-2'yle de çatır çatır olur bu iş. Mancini' en fazla tek tük oyuncu değişikliklerinde eleştirilebilir, elindeki kadronun hâli belli. Oyuncular kendi kafalarında toparlanacak, taktik meselesi değil.

1. Terim'in 2. sezonundan beri takim ne oynadigini bilmiyor. Kaos futbolunu uyguladik. Terim uzerine koymak yerine geriye goturdu takimi. Yanlis transferleri, dengesiz kadro yapisi da cabasi.

2. 2. sezon rakiplerin bizdende kotu olmalarindan dolayi ite kaka sampiyon olduk. Kimse kendini kandirmasin. Terim doneminde de cok ruhsuz, rezil maclar izledik.

2. Suan Mancini degil de Terim takimin basinda olsaydi sonuc farksiz olurdu. Mesele teknik direktor meselesi degil cunku. Siz once bunu anlayin. Mesele ZIHNIYET meselesi.

3. Cani isteyince top oynayan topcularimiz var. Hemen hemen hepsi boyle. Istemeyince de dunku gibi bir sonuc ortaya cikiyor. Burda suclu hoca mi simdi?

4. Pecetelerle taktik veriyor diye dalga gectigin adamin CV'sine sen hic ulasabilecekmisin? Sen once bi bunu dusun sonra dalga gec. O PECETELERE yazdigi seyler ONEMLI seyler. Adam cabaliyor en azindan. Hata da yapsa dogrulari da yapsa calisiyor. Takimi daha iyi hale getirmek icin ugrasiyor.

5. Katildigim tek nokta: Cok fazla deneme yapiyor. Kupa maclarindan itibaren 4-2-3-1 veya 4-3-3 sistemini takima uyarmaliydi ve uzerinde durmaliydi. Deneme yapmamaliydi. Ilk 18 kadro'su az cok belli olmaliydi.

6. Hajrovic kac mac oynamista Amrabattan fazla birsey gorunmuyor diyorsunuz? Birazcik bu ikiliyi takip etseydiniz Hajrovic'in futbol zekasinin Amrabat'i rezil ettigini bilirdiniz.

7. O 6 yedigimiz Real macinda takim bu kadar silik, bu kadar ruhsuzdu. Mucadeleyi birakmisti. Bence baska bir ornek verin ;-).

8. Ilk devre'nin bitimine dogru takim bir kac mactir baya iyi top oynamaya baslamisti. Organize ataklar, organize duran toplar vs. Ayni takim suan yoklari oynuyor. Burda suclu Mancini mi yoksa sampiyonlugu umursamayan oyuncularda mi? Bakin AYNI takimdan bahsediyorum. Devre oncesi cikisa gecen takim suan yoklari oynuyor. Iyi dusun bakalim kim en buyuk sucluymus.

9. Mancini'yi degil de kimi savunalim? Galatasaray'a her turlu kotulugu yapan adamin yaninda yerini alan Terim'i mi savunalim? Galatasaray baskanina hakaret eden adamliktan nasibini almamis Vedat Inceefe'yi u18 milli takimin basina getiren Terim'i mi savunalim? Bizde yabanci siniri NET bir sekilde sinirsiz olmali diyen ama Demirorenle birlikte oldugundan beri eveleyip geveleyen Terim'i mi savunalim? Sen savun. Ben savunmam. Ben gercekleri konusurum.
işte budur harika bir yazı beyler at gözlüğümüzü çıkaralım ve manciniye destek verelim

Galatasarayın bukadar pozisyon vermesinin nedenide, Selçuk Melonun bukadar az skora katkı yapmasının nedenide, Sneijder ve Drogbaya dayalı oyun sistemidir. Takım savunması ileride başlar. Önde Drogba Sneijder Umut Burak gibi savunması sıfır olan adamlar olunca Selçukla Melo ortasahayı bir adım geçemez ne skora katkı sağlayabilir ne oyun içinde üretken olabilirler. İddia ediyorum dünkü forvetlerimiz Drogba Umut değilde Elmander Necati olsaydı sahada bambaşka bir Galatasaray bambaşka bir selçuk izlerdik. Manciniye gelince evet bende bugüne kadar Juventus maçı hariç nerdeyse her maçta illAllah dedim ama, dün sahadaki ruhsuzluğu, sorumsuzluğu, aymazlığı birtek ona bağlamakta ayıp oluyor. Yani hırsızın hiçmi suçu yok!!!

21 resmi mac + hazırlık macları yaklasik 25 mactir deneme yapıyor bu cok normal oyle degil mi? Sol bek sabri sol açık umut bulut. Sag acik stoperden bozma Salih ve daha sonra sana gore yine bi degisiklik Umut. Cok iyi taktik bunlar tabi. Adamin elinde oyuncu mu var diyeceksin en azindan sol ayakli bi hakan balta varken sabri orda oynatilir mi? Bu mudur sana gore taktik teknik?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ona bakarsan Rijkaard da hic deneme yapmadi, ve yine küfür yedi. Birisi takimin en iyi seklinin arayisinda, digeri takima en ideal oyun kurgusunu ögremeye calisti. Ikisi de bana göre cok basarili TD lerdi, tabi Mancini birazz daha sert ve autorite. Salih belki olurdu cocuk heycan yapmis, bir gün ile asma yapmayalim oyunculara karsi, sol bek hakan var diyorsun, sen galiba hakan balta nin 1,5 sene futbolunu görmedin, adam gitti mi dönemiyor, iki üc kere ancak sol kanatta onu izleyebilirsin. Daha dogrusu noldu da bizim futbolcularin hepsi sezon basindan beri öldü ?

Tek dik ayakta duran Muslera - Melo ve bir Wesley var. Eboue de hic duracak hali yok, yani bilmesen, dicem ki Hakan Balta nin zenci ikiz kardesi, bir adam gecemedi, ama herkesi iceri aldi beyfendi, bide hep adamin icinden gecmeye calisti, ortasi var mi onu da bilemiyorum. Umut desen futbol özürlüsü, düz bir pas veremiyor, gidip auta atiyor. Selcuk a bakiyoruz, orta acmiyor, öne pas atmiyor, kkorner de topu havaya kaldiramiyor, adam bitmis, hani 37 yasinda filan olur anlarsin da, bu ne ?

Semih defans da cok hatali degildi, ama her topu da rakibe gönderdi. Amrabat iste bukadar, adamin futbol zekasi yok, isi gücü rakib ile, top onun irz düsmani dir. Amatör kulübe karsi gol atti diye, burda yine birileri adami göklere cikarmisti..

Ama evet dogru, defans problemi yavas yavas cözüldü, simdi de gol atamiyoruz, atak kuramiyoruz.... Drogba dan fazla bekliyoruz, adam yasli ama her topu ona atip, ve kendisinden messi harekeetelri bekliyoruz. Bugün 1 orta ancak aadmi buldu tam 10 orta yaptik, en az bunun 2 kati kadar orta yapmaliydik... Hamit dönse de Selcuk un yerine oynasa.

iki gün sonra yine mac var, yeni transferlimizi listeye bile yazamadik. Iki kanat oyuncuyu da sakata verdik.

Geri
Üst Alt