Gerçekleştirmek İstediğiniz Şeyler

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
En basitinden tatmak istediğiniz bir yemek, yapmak istediğiniz bir adrenalin yükseltici aktivite, satın almak istediğiniz gayrimenkul olabilir. Gerçekleştirdikten sonra uplarız güzel bir başlık olabilir.

Adana'da şırdan yemek ve yamaç paraşütü yapmak ile konuyu açıyorum.

Arena'da maç izlemek

Dünya barışı 😇😇

Şaka şaka, 2019a geri dönüp arabamı 56 000 TL'ye satmamak. Şimdi 260 000 oldu o araba

1653986160568.webp

Claudia Schiffer ile 60 olmadan bir gece. 60'dan sonra grannye giriyor aga, bize ters

Kendi villamı tasarlayıp - projesini gerçekleştirmek.

Ama gel görki bugünün şartlarında Arsa alma dahil göreceli olarak 50-60 M TL ye malolacak bir hayal :D

Uzak bi hayal olarak Miami'de bi villada yaşamayı istiyom yakın olaraksa şu evlenmek için düğün gibi masrafları sıkıntısız atlatmak..

Ben asla böyle belirgin ve mutlaka pesinden kosulacak hayalleri olan birisi olmadim. Ot gibi yasiyorum vallah ne söyleyeyim.

To-Do listesi gibi bir sey soruyorsaniz aklima ilk gelenleri yazayim, unuttugum seyler de olacaktir kesin.

- Parasütle atlamak
- Agac(lar) dikmek
- Amerika'ya gitmek
- Karayiplere gitmek
- Iskandinavya turu
- En azindan dünyanin her kitasinda bir kere bulunmak
- Bir gün eger mümkün olursa erken emeklilik

Ben asla böyle belirgin ve mutlaka pesinden kosulacak hayalleri olan birisi olmadim. Ot gibi yasiyorum vallah ne söyleyeyim.

To-Do listesi gibi bir sey soruyorsaniz aklima ilk gelenleri yazayim, unuttugum seyler de olacaktir kesin.

- Parasütle atlamak
- Agac(lar) dikmek
- Amerika'ya gitmek
- Karayiplere gitmek
- Iskandinavya turu
- En azindan dünyanin her kitasinda bir kere bulunmak
- Bir gün eger mümkün olursa erken emeklilik
insan herseyi denemeli @Can BÜYÜK umarim cesaretini toplarsin

Bir de benden size bir tavsiye. Imkaniniz varsa eger bir gün tek basiniza tatile ya da bir sehir turuna falan cikin.

Ilk basta insan garipseniyor yok olmaz böyle tek basina diye ama daha ilk günden hosunuza gidecektir. Karisan yok, bunu yapalim sunu yapalim diye israr eden veya seni darlayan yok, su vakitte kalk su vakitte yat diye israr eden yok. Tamamen özgürsün ve sadece kendine baglisin, ne istersen yap ne istemezsen yapma.

Ben bir kac kez deneyimledim, kisa (2-4 gün) geziler icin müthis bir sey. Kafa dagitmak icin birebir yönetim. Eger kendinizle barisik degilseniz bu sekilde kendinizi daha iyi tanimaniza firsat da dogabiliyor diyebilirim bu vakit sürecinde. Bence mutlaka denemelisiniz.

Geri
Üst Alt