Gerçekten Fazla Transfere Gerek Var mı? Minimum Prensibi!

Avrupa'ya gitmeyecek olduğumuz bir sezonda 2 oyuncu kiralamak pek akıl kârı değil. Hazır yalnızca 2 kulvarda mücadele edecekken ve maç trafiğimiz nisbeten rahat olacakken yapılması gereken takımı aynı zamanda bir sonraki sezona da hazırlamaktır. Takımın ilk 11'inde 2 tane kiralık oyuncu bulundurarak bir sonraki sezon için önemli risk alınmış olacak, zira o bölgeye bir sonraki sezon yapılacak olan transferler hemen tutmayabilir adaptasyon vs derken. Stoper hadi neyse de defansif orta sahanın ne kadar önemli bi bölge olduğunu gördük. Bu sezon Paredes'i kiraladık diyelim, sonraki sezon Avrupa'ya gittiğimizde ne olacak? Yeni oyuncu transfer edeceğiz, bu da adaptasyon süreci, takıma uyum sağlaması gibi birçok detay anlamına geliyor.

Bence yapılacak en doğru şey bir sonraki sezonun (17/18) ilk 11'inden 7-8 tanesini şimdiden hazırlamak.

Takimi gelecege hazirlamak lazim bana kalirsa. Galatasaray su an iki sene avrupaya katilamama riski ile karsi karsiya. Yüksek maliyetli oyunculardan kurtulmamiz gerekiyor. Ve bazi oyuncular ile indirime gitmek gerekiyor...

Indirim:
Muslera gelecek sene nerdeyse 3.5 Milyon avro kazanacak primsiz, bu bir kaleci icin inanilmaz bir rakam. 2.5 Milyon gibi bir ücrete indirilmesi lazim. Semih Kaya´nin aldigi ücret, 1.5´den 1 Milyona indirilmeli. Uzun yillardir formayi giyen, bu oyunculardan bu konuda destegi beklerim.

Sneijder, Selcuk, Hamit, Olcan, Sabri, Umut, Chedjou, Hakan yaslari, ve aldiklar ücret geregi. Tarik ve Donk birsey katmadiklari icin, gönderilebilir.

Kasada kalan para 23-25 Milyon arasi, sadece yillik ücretlerden. Sneijder ve Selcuk´dan toplam 12-13 Milyon bonservis de gelebilir. Donk´u da belki satabilirsek, 2-3 milyona,birkac kurusda Ched´den, kasada 40 Milyon avroya yakin para kalabilir...

Bunun ile birlikte hem kadroya direk katki saglayabilecek, hemde gelecegi yönelik transferler yapilabilir. Cokda fazla birsey degistirmeden.

-------------------------------Muslera--------------------------------
Almamy Toure - Semih Kaya - Jason Denayer - Lionel Carole
-----------------Didier Ndong--Mathieu Flamini-------------------
Hatem Ben Arfa------------------------------------Armindo Bruma
--------------------------Lukas Podolski------------------------------
--------------------------------------------Sinan Gümüs-------------

Transferler:

Almamy Toure = 4 Milyon Avro
Didier NDong = 5 Milyon avro
Jason Denayer = 5 Milyon avro
Hatem Ben Arfa = Eline 3 Milyon avro
Eren Derdiyok = 2.5 Milyon avro
Mathieu Flamini = Bedelsiz

Harcanan para = 19.5 Milyon avro...

Kadro:

Kaleci:
Fernando Muslera = 2.5 Milyon avro
Eray Iscan = 300 bin Avro
Ismail Cipe = 100 bin Avro
Alperen Uysal = 100 bin avro

Defans:
Jason Denayer = 1.5 Milyon avro
Semih Kaya = 1 Milyon avro
Koray Günter = 800 bin avro
Emre Can Coskun = 200 bin avro
Almamy Toure = 1.2 Milyon avro
Martin Linnes = 900 bin avro
Alex Telles = 1.5 Milyon avro
Lionel Carole = 700 bin avro

Orta Saha:
Didier NDong = 1.5 Milyon avro
Mathieu Flamini = 1.5 Milyon avro
Birhan Vatansever = 100 bin avro
Ibrahim Demirbag = 50 bin avro
Bilal Kisa = 700 bin avro
Jose Rodriguez = 800 bin avro
Emre Colak = 500 bin avro
Yasin Öztekin = 1 Milyon avro
Bruma = 1 Milyon avro
Hatem Ben Arfa = 2.5 Milyon avro

Forvet:
Lukas Podolski = 3 Milyon avro
Sinan Gümüs = 500 bin avro
Eren Derdiyok = 900 bin avro
Volkan Pala = 200 bin avro
Muhammet Yesilyurt = 50 bin avro

Sonuc:

Kadronun yillik ücreti asaga yukari = 25 Milyon avro, primsiz... Cok daha genc, cok daha atletik ve simdikinden cok daha heyecan verici bir takim bana göre. Kadronun yüzünü cok da asiri derecede degistirmeden, kadroyu yenilyebiliriz bu sekilde... Agirlik olarak genc oyuncular, ama yardimca olacak tecrübeli isimler de mevcut. Alt yapida dikkat ceken gencler de dahil edilmeli, özellik ile kupa maclari icin. Muhammet ve Ibrahim Demirbag gibi.

Dursun Özbek demek GSC daki haber manipülasyonu ve yöneltme operasyonuna başlamış.

Kaç para aldın Adem?

Minimum Prensip demek 4 değil 2 Transfer dır.

En kötü senaryoda... Hiç para yoksa yapılması gereken şey basit:

- Doumbia yı kiralık getir (ucuz ve kolay)
- Parayı sağlam bir orta saha ya dök
- Telles ve Bruma geri dönmeli.

__________Muslera
Linnes Chedjou Koray Telles
______Selçuk Transfer
Sinan ___Sneijder____ Bruma
_________Doumbia

Bu kadro da tabiki Sinan&Bruma nin oyunları Sezonun gidişatını 70% belirler.
Çok kötü sezon geçirebilir ...ama belki de sürpriz bir şekilde ligin en çok gol atan forvet hattına sahip olabiliriz.

---------Xelcuk---Mikel
--------------Sneijder
Sinan ----Doumbia---- Bruma

Sneijder bu kadroda coşar. 3 tane hızlı, Depar atabilen ve adam geçebilen forvetler.

Hiç bir paran yoksa...
1X Kiralık Doumbia + 1X (!) Transfer ile yeni bir heyecan, riskli olsa da, yaşayabiliriz. Az ama Öz mantıkla bir(!) Orta Saha Transfer olsun Mikel kalitesinde.

Ya Adam gibi Yapılanma yap ya da burda belirtim yolu yap, Ahmet Mehmet Sabri ler ile uğraşacana...

.................Muslera.......

..Linnes..........Skertel.......Chedjou(Caceres)...Carole/Telles.......

..Sinan(Aminu)......İ.Gueye....J.Veretout......Bruma........

........................Eren........Niasse....

bu kadro yeterli.

Takimi gelecege hazirlamak lazim bana kalirsa. Galatasaray su an iki sene avrupaya katilamama riski ile karsi karsiya. Yüksek maliyetli oyunculardan kurtulmamiz gerekiyor. Ve bazi oyuncular ile indirime gitmek gerekiyor...

Indirim:
Muslera gelecek sene nerdeyse 3.5 Milyon avro kazanacak primsiz, bu bir kaleci icin inanilmaz bir rakam. 2.5 Milyon gibi bir ücrete indirilmesi lazim. Semih Kaya´nin aldigi ücret, 1.5´den 1 Milyona indirilmeli. Uzun yillardir formayi giyen, bu oyunculardan bu konuda destegi beklerim.

Sneijder, Selcuk, Hamit, Olcan, Sabri, Umut, Chedjou, Hakan yaslari, ve aldiklar ücret geregi. Tarik ve Donk birsey katmadiklari icin, gönderilebilir.

Kasada kalan para 23-25 Milyon arasi, sadece yillik ücretlerden. Sneijder ve Selcuk´dan toplam 12-13 Milyon bonservis de gelebilir. Donk´u da belki satabilirsek, 2-3 milyona,birkac kurusda Ched´den, kasada 40 Milyon avroya yakin para kalabilir...

Bunun ile birlikte hem kadroya direk katki saglayabilecek, hemde gelecegi yönelik transferler yapilabilir. Cokda fazla birsey degistirmeden.

-------------------------------Muslera--------------------------------
Almamy Toure - Semih Kaya - Jason Denayer - Lionel Carole
-----------------Didier Ndong--Mathieu Flamini-------------------
Hatem Ben Arfa------------------------------------Armindo Bruma
--------------------------Lukas Podolski------------------------------
--------------------------------------------Sinan Gümüs-------------

Transferler:

Almamy Toure = 4 Milyon Avro
Didier NDong = 5 Milyon avro
Jason Denayer = 5 Milyon avro
Hatem Ben Arfa = Eline 3 Milyon avro
Eren Derdiyok = 2.5 Milyon avro
Mathieu Flamini = Bedelsiz

Harcanan para = 19.5 Milyon avro...

Kadro:

Kaleci:
Fernando Muslera = 2.5 Milyon avro
Eray Iscan = 300 bin Avro
Ismail Cipe = 100 bin Avro
Alperen Uysal = 100 bin avro

Defans:
Jason Denayer = 1.5 Milyon avro
Semih Kaya = 1 Milyon avro
Koray Günter = 800 bin avro
Emre Can Coskun = 200 bin avro
Almamy Toure = 1.2 Milyon avro
Martin Linnes = 900 bin avro
Alex Telles = 1.5 Milyon avro
Lionel Carole = 700 bin avro

Orta Saha:
Didier NDong = 1.5 Milyon avro
Mathieu Flamini = 1.5 Milyon avro
Birhan Vatansever = 100 bin avro
Ibrahim Demirbag = 50 bin avro
Bilal Kisa = 700 bin avro
Jose Rodriguez = 800 bin avro
Emre Colak = 500 bin avro
Yasin Öztekin = 1 Milyon avro
Bruma = 1 Milyon avro
Hatem Ben Arfa = 2.5 Milyon avro

Forvet:
Lukas Podolski = 3 Milyon avro
Sinan Gümüs = 500 bin avro
Eren Derdiyok = 900 bin avro
Volkan Pala = 200 bin avro
Muhammet Yesilyurt = 50 bin avro

Sonuc:

Kadronun yillik ücreti asaga yukari = 25 Milyon avro, primsiz... Cok daha genc, cok daha atletik ve simdikinden cok daha heyecan verici bir takim bana göre. Kadronun yüzünü cok da asiri derecede degistirmeden, kadroyu yenilyebiliriz bu sekilde... Agirlik olarak genc oyuncular, ama yardimca olacak tecrübeli isimler de mevcut. Alt yapida dikkat ceken gencler de dahil edilmeli, özellik ile kupa maclari icin. Muhammet ve Ibrahim Demirbag gibi.
Guzel post ama katilmadigim bi nokta var: 4-4-2. Dogru sekilde execute etmesi zor bi formasyon, gelecege bu formasyon ile hazirlanmamaliyiz imvho

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Guzel post ama katilmadigim bi nokta var: 4-4-2. Dogru sekilde execute etmesi zor bi formasyon, gelecege bu formasyon ile hazirlanmamaliyiz imvho

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Mainstream´e karsi individuell akimlari benimseyen bir taraftar olarak, rakiplere has bir düzende oynayarak, onlarin oyununu oynayarak, yenmenin daha zor oldugunu düsünüyorum. Bir nevi NBA´de Golden Stae Warriors´u small ball ile yenmeye calismaya benziyor. 4-4-2 Galatasaray´a simdiye kadar hem avrupada, hemde Türkiye´de en büyük basarilarini yasatti sonuc olarak. Working ettigi sürece, tamamen kopmamak lazim. 96-2000´de büyük isler yaparken, avrupada kimse bizim oyunumuzu oynamiyordu. :P

Taraftarin cogunlugu da Favre´yi istedi, kurdugum kadroyu, ve dizilisi oyuncu tercihlerinnde birazda Favren´nin Gladbach takiminda basari ile oynattigi kadro yapisindan esinlemedim de degil tabi. Orta saha özellikleri olan, iki forvet. Bunun ile birlikte cabuk iki kanat gibi. Pres yapmak zaten, kültürümüzde var. Bize uygun bir hocaydi, olmamasi üzücü.

Dizilise cok da takintili degilim, ama Favre haberleri ile, son aylarda kafamda bu tip kadrolar sekillendi. Kadro icerisinde, 4-2-3-1 yada Osman Tamburci´nin ask ile anlattigi 4-6-0 gibi farkli dizilislere yönelme, opsiyonlari da acik tuttum kadro icerisinde. Kanat, merkez ve forvet yeterince var... ^^

Son düzenleme:
.................Muslera.......

..Linnes..........Skertel.......Chedjou(Caceres)...Carole/Telles.......

..Sinan(Aminu)......İ.Gueye....J.Veretout......Bruma........

........................Eren........Niasse....

bu kadro yeterli.
Yeterli dediğin kadroda 7 yeni oyuncu var yahu. Normal bir yönetimi olmayan bizim yöneticilere maliyeti 15 milyonun ustunde olur. Sene başı melodan aldığı paranin uzerine 3-5 bize katip adam alamayan. Knop ve gomez gibi iki fırsat transferini yapamayan bir yönetim hani.

Sabriye sözleşme yenileyip yarı fiyatina 1+1 oynayabilmek eboue hamlesini yapmak istemeyen tarıktan Sinan kadar herkesin o bölgede oynamasına neden olan yönetim.

Boşta lawal dururken Donk hiyarini başımıza bela eden bir yönetim.

Kadro muhendisligi ve yönetimi aslında kolay olmasına rağmen bunu basaramamak. Ne bileyim cebe kim ne attı çok merak ediyorum.

Jose transferini bile melo menajeri sayesinde olduğunu okuduk öğrendik hani.

Ya scout ekibine 18-23 yaş aralığında carol gibi atletik transfer yaptıranlar ya da kimseyi almasinlar defolup gitsinler

Yeterli dediğin kadroda 7 yeni oyuncu var yahu. Normal bir yönetimi olmayan bizim yöneticilere maliyeti 15 milyonun ustunde olur. Sene başı melodan aldığı paranin uzerine 3-5 bize katip adam alamayan. Knop ve gomez gibi iki fırsat transferini yapamayan bir yönetim hani.

Sabriye sözleşme yenileyip yarı fiyatina 1+1 oynayabilmek eboue hamlesini yapmak istemeyen tarıktan Sinan kadar herkesin o bölgede oynamasına neden olan yönetim.

Boşta lawal dururken Donk hiyarini başımıza bela eden bir yönetim.

Kadro muhendisligi ve yönetimi aslında kolay olmasına rağmen bunu basaramamak. Ne bileyim cebe kim ne attı çok merak ediyorum.

Jose transferini bile melo menajeri sayesinde olduğunu okuduk öğrendik hani.

Ya scout ekibine 18-23 yaş aralığında carol gibi atletik transfer yaptıranlar ya da kimseyi almasinlar defolup gitsinler

koskoca Gs icin kurulması muhtemel bir kadro ama en büyük engel yönetim kuskusuz.

bu kadro iyi bir hoca ile seneye şampiyon olur.

sadece 25-30 m euro'luk bir bonservis lazım. podolski-sneijder'in satısından 20 m euro gelse geriye 10 euro cepten para kalıyor.

Avrupa'ya gitmeyecek olduğumuz bir sezonda 2 oyuncu kiralamak pek akıl kârı değil. Hazır yalnızca 2 kulvarda mücadele edecekken ve maç trafiğimiz nisbeten rahat olacakken yapılması gereken takımı aynı zamanda bir sonraki sezona da hazırlamaktır. Takımın ilk 11'inde 2 tane kiralık oyuncu bulundurarak bir sonraki sezon için önemli risk alınmış olacak, zira o bölgeye bir sonraki sezon yapılacak olan transferler hemen tutmayabilir adaptasyon vs derken. Stoper hadi neyse de defansif orta sahanın ne kadar önemli bi bölge olduğunu gördük. Bu sezon Paredes'i kiraladık diyelim, sonraki sezon Avrupa'ya gittiğimizde ne olacak? Yeni oyuncu transfer edeceğiz, bu da adaptasyon süreci, takıma uyum sağlaması gibi birçok detay anlamına geliyor.

Bence yapılacak en doğru şey bir sonraki sezonun (17/18) ilk 11'inden 7-8 tanesini şimdiden hazırlamak.
Ben de gercekci bir sekilde 3 oyuncu satin almaya paramiz yetmez diyorum. Yoksa yazdigim gibi simdiden hazirlamak zaten iyi fikir. Ama maddi durumunu düsünerek 3 oyuncu yerine 2 oyuncu alalim.

Örnegin defansif orta saha satin alirsak, Ben Yedder veya Arfa ya verecek paramizin olacagina inanmiyorum acikcasi.
(Isimlere yine takilmayalim)

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Minimum Prensip demek 4 değil 2 Transfer dır.

Ozm sen ya yaziyi okumadin yada minimum prensibini anlamadim.

Minimum prensibi bu konuda su demektir; Senin X eksigin var ama X oyuncu alacak bütcen yok.

Bizim eksiğimiz 4 diyelim.

Bu sebeple gecici sürec icin bütceni 2 ciddi kaliteli oyuncuya kullanirsin ve digerlerini kiralarsin. Bu sekilde düsük bütcenle 4 kaliteli isim transfer etmis olursun ve gelecek sezon sampiyon olarak yeni bütce yaratmis olursun.

Eger 2 den fazla oyuncu satin almak istersen oyuncu kalitesi konusunda beklentileri düsürmek lazim örnegin cünkü para yetmez.

Ben de gercekci bir sekilde 3 oyuncu satin almaya paramiz yetmez diyorum. Yoksa yazdigim gibi simdiden hazirlamak zaten iyi fikir. Ama maddi durumunu düsünerek 3 oyuncu yerine 2 oyuncu alalim.

Örnegin defansif orta saha satin alirsak, Ben Yedder veya Arfa ya verecek paramizin olacagina inanmiyorum acikcasi.
(Isimlere yine takilmayalim)

Ben Yedder'in bonservisini karşıla(ya)mayız, Arfa da "Barcelona gibi bi takımda oynamak için hazır olduğumu düşünüyorum" falan demiş, bizi beğenmez gibi. Bi de dediğim gibi CDM baya önemli bi bölge oraya kiralık adam almasak daha iyi, en azından opsiyonlu almak lazım.

Düşüncelerin güzel ama daha sağlam adımlar atılmalı belirtmiş olduğum gibi.

Ben Yedder'in bonservisini karşıla(ya)mayız, Arfa da "Barcelona gibi bi takımda oynamak için hazır olduğumu düşünüyorum" falan demiş, bizi beğenmez gibi. Bi de dediğim gibi CDM baya önemli bi bölge oraya kiralık adam almasak daha iyi, en azından opsiyonlu almak lazım.

Düşüncelerin güzel ama daha sağlam adımlar atılmalı belirtmiş olduğum gibi.
Anliyorum da konunun ana fikri isimler üstüne degil zaten.

Ben bu dönem fazla transfer yapabilecegimize inanmiyorum. Yapmak için yaparsakta oyuncular kaliteli olamaz cünkü kaliteli oyuncular dedigin gibi pahali. (Ben Yedder)

Yani dört alma iki al gecici sürec olarak ne kadar riskli olsada.

Yoksa bu bütcenle ancak 5 cöp alinir gibi.

Kulübün maddi durumu ortada..

Takim'in sportif hali de ortada..

Gelecek sezon Avrupa yok ama simdiden Avrupa icin oturmus bir takim hazirlamak gerekir.

Bu yüzden minimum prensibine göre az harcayarak hedeflere ulasmak gerekir.

Bundan dolayi ben 2 oyuncu satin alarak takim'i rahatca sampiyon yapabilecegimize inaniyorum.

Bu nasil gerceklesir?

Not: Oyuncularin ismi degisebilir üyelere göre, önerilere acik olalim.

1. Zor olsada Denayer'i tekrar kiralamak - 1.5 milyon'a olabilir.

jasondenayergsforma_B.jpeg

2. 2-3 milyon arasi kiralik bedeli ödeyerek Roma'dan Leandro Paredes'i kiralamak. Bu sezon Empoli'de oynuyor. Melo'yu unutturabilecek adaylardan, oyuncu profili yakin.

Leandro-Paredes.jpg

Bu sekilde iki kritik bölgeye (stoper ve defansif orta saha) transfer yaparak eksik bölgeleri kapatmis oluyoruz, harcadigimiz net rakam maksimum 3-4 milyon.

Ve oyuncu satin almak icin ayirdigimiz bütce'yi 2 oyuncuya harcamak gerekir ki takim'in her eksigini giderelim.

3. Wissam Ben Yedder - 7-8 milyona alabiliriz diye düsünüyorum.

ben-yedder.jpeg

4. Son harcamayi bedava olan Ben Arfa veya Feghouli'ye imza parasi olarak yapmak lazim. Iki oyuncu 3-4 milyona bitebilir.

0,,10278~12497491,00.jpg

maxresdefault.jpg

Satin aldigimiz oyunculara verdigimiz maksimum rakam 12 milyon.

Eger bu bütce'ye sahip degilsen Alex Telles veya Podolski'yi satabilirsin. Böylece 16.5 milyonu bile daha az rakamlara cekebilrsin.

Ben Arfa/Feghouli haric diger oyuncular yüksek ücret talep etmez. Hamit Altintop gibi oyunculari göndererek bu oyuncunun yilligini karsilarsin.

2016/17 kadrosu

-Muslera-
-Linnes-Denayer-Chedjou-Carole-
-Paredes-Selcuk-
-Ben Arfa/Feghouli-Sneijder-Bruma-
-Ben Yedder-

Not: Alinacak yedek oyunculari hesaba katmadim, örnegin Emre Güral.

Bu kadro ile sampiyonluk sürpriz olmaz, gelecek sezon icin de sampiyon olunca yeniden bütce yaratmis oluruz. Kiralik oyunculari satin almasan bile yerine yeni isimler alabilirsin.

Denayer dönmek istiyormuş (Guardiola vs) o iş biraz yaş sanki. Feghouli ise kariyerden ziyade para istiyor o yüzden zaten Türkiye'de oynayacak sanırım ama Fener ona o parayı verecek deniyor şaşırmam. Burda para kilit nokta, oyuncuya 3.5-4milyon ödeyeceklermiş (basının yalancısıyım, ama Nani'yi yollarlarsa ona ödedikleri parayı buna verebilirler sanırım). Ben Arfa'yı bi sürü kulüp izliyormuş adı geçiyor para ve Avrupa yok. Ama iyi bir yönetim tutup getirebilirdi. Diğerlerini bilmiyorum.

Italya da 10 numara pozisyonu bitmek uzere, o tarz oyuncular Pirlo ve Verratti tarzi defansa yakin yerde oynatilip oyunu geriden kurmaya calisiyorlar.

Regista eskiden beri var yaw, sadece düzgün regista oynayacak adam bulmak zor, iyisini de kolay vermez kimse, regista değerli. Bizde Selçuk yapabilir o işi, Parades'i bilmiyorum.

Son düzenleme:
- Sag bek alinmali
Cavanda gibi bir sag bek alinmali, fizik olarak iyi, suratli, dribblingleri iyi ve adam gecebilen bir bek.
- Stoper alinmali
1,88m civarinda bir stoper alinmali, sert, oyunu kurabilen, oyunu okuyabilen ve hava toplarinda iyi olan bir stoper.
- Defansif orta saha
Bu pozisyona sert, agresif ve tempolu olan bir defansif orta saha oyuncu lazim. Yann M'Vila veya William Vainqueur olabilir, bonservisleri 4den fazla olmaz.
- Forvet
Mousset olabilir. Genc yasinda olmasina ragmen iyi bir sezon gecirdi ve genelikle Le Havre'nin alt yapisindan iyi oyuncular yetisiyo.
- 2ci Forvet
Cheick Diabate(bonservisi elinde). Uzun, sert ve son vuruslari iyi olan bir forvet.
Jhon Cordoba olabilir. Bu sezon mainz'da kiralik oynadi. Fazla gol atmamasina ragmen takimini pozitif anlamda etkileyen bir oyuncu, takimini daha iyi oynatan bir forvet.

Bu arada Denayer'in muhtemelen city'e geri donecegini dusunuyorum, buyuk nedenlerinden biri guardiola'nin genclere sans vermesi ve bize sampiyonlar ligi'nde oynamak icin geldi.

Son düzenleme:
Güzel oyuncular önerilmiş fakat şahsi kanaatim içinde Selçuk'un olduğu orta saha ikilileri ile patlarız yine. Kaldı ki ön tarafta oynayan oyunculardan da pek destek gelmezse bu seneden farksız bir sezon daha geçiririz özellikle deplasmanlarda. Bunları da düşünmek lazım ama bizim daha antrenörümüz bile belli değil. :(

Gerek yok katkı sağlayacak adamları aldıktan sonra sıkıntı yok. Bir anda tüm kadroyu yenileyemeyiz. Yavaş yavaş oturtmak lazım bu meseleyi.

bu sezon için böyle birşeye bence gerek yok 17/18 sezonu için yapılabilir bu sezon çöplerden kurtulmanın yolları aranmalı ve bütçeye olan yükleri en aza çekilmelidir.Klüp mali açıdan rahat bir nefes almalı.

almaktan ziyade vermekle ugrasmalıyız.salih,tarık,donk,umut gibi futbolcuya benzemeyen elemanları postalamak evvela görevimiz olmalı.

Geri
Üst Alt