Ghezzal'dan Yalanlama Geldi

Bu tarz yanar döner hamleleri sevmiyorum. Tamam profesyonelsin ama bırak menajerin yapsın napacaksa.

bu adamın hala satılmamış olması çok garip ben beşiktaş teklif yapamadan satılır diye bekliyordum.demek ki ligimizi takip etmeyi bırak ipleyen de yok

Yakup Çınar: "Ghezzal'ın babasıyla yaptığım görüşme kaydı telefonumda mevcut. Haberimizde Galatasaray'ın yaptığı teklif de yazıyor zaten. Oyuncunun Beşiktaş'ta %100 kalacağını söyleyen de babası! Kendisi kalmak istemiyorsa ya da maaşını artırma peşindeyse onu bilemem."
Herkes birilerinin telefon kaydını tutuyor ve tehdit ediyor yav nasıl bir dönem bu

Fener alirsa sasirmayin.

Umarım bizden teklif geldiğini yalanlamıştır.

Diğer türlü ise daha kucaktan kalkamadan yeni bir paragöz oyuncunun kucağına oturmaya hiç gerek yok.

Tek başına değil bence. Fatih Terim'in de çok desteği oldu.
hataları olmustur sezon içinde ama terim olmasaydı o 1 golle kaçan şampiyonlukta olmazdı. övmek gibi anlasılmasın bu. şampiyon olamadığımız her sezon basarısızlıktır bizim için. gene de verilen reaksiyondan, mücadeleyi son düdüğe kadar bırakmamızdan memnunum. bunu alışkanlık haline getirdiğimizde iyi oyunda gelir kupalarda.

Geri
Üst Alt