Ghezzal’i Takımımızda Görmek İster misiniz?

duran top problemimiz çözülecekse onun için bile evet. geçen sene 2 tane duran top atabilsek sampiyonduk. averajdan kupa mı verilir lan. düşündükçe hala sinirlerim bozuluyor. bjk deki oyunu sergilerse zevkten dört köşe yapar taraftarı. sezonu aboubakar baslattı, ghezzal bitirdi. tek basına olağan üstü işler yapıyor. hayırlısı olsun bakalım. geçen seneki oyununun üzerine çıkması lazım diğer türlü 2 takım taraftarlarından da eleştiri alacak. bu oyununu nası etkiler göreceğiz.

Gelmezse üzülmem
gelirse sevinirim
Bonservisin daha düşük olacağını düşünüyorum maaş doğrudur ama

yine 4-1-4-1 oynayacağız galiba ve iç taraf böyle olacak büyük ihtimal
taylan
ghezzal-feg-gedson-kerem

olabilir büyük ihtimal ön dörtlü eğer feg sağ iç oynayacaksa ghezzal transferi mantıklı geliyor hem rakibinin elinden alıyorsun hem de sağ açık için feg den daha yüksek performans göstereceği kesin biri geliyor, geçen sene belhanda rolünde ise feg düşünülüyor büyük ihtimal.

Bu adami pek izlemedim. Isin gercegi o.

Ayrica gecen yil cok iyi istatistik yaptigi da ortada. Ancak 29 yasinda ve sadece bir sezon o performansi gostermis bir oyuncu icin ben Galatasaray'in mali yapisinda ve konumunda olan bir kulube sahip olsam, asla o oyuncuyu almam. Bir sezon muthis oynayip sonra sonen cok fazla oyuncu var.

Bu benim gorusum.

Her seyden once ben Onyekuru veya Bruma gibi genc ve hizli oyunculari tercih ederim. Alip en azindan bonservis ile satma sansin olur. Ghezzal gelirse tahminen minimum uc senelik garanti sozlesme, bonservis arti imza parasiyla toplamda anormal bir toplama ulasir. Sonra da Feghouli vs gibi son ciddi sozlesmesini kaptiktan sonra yatar...

Ekibimizin kasasından çıkan bu paraların hesabını kim verecek ?

Bu adamla ilgili en büyük soru işareti Beşiktaş'tan önce oynadığı onca sene 1 sezon hariç hiçbir takımda düzen tutturamamış. İstatistiği geçtim, oynadığı dakikalara bakınca şaka gibi rakamlar çıkıyor ortaya. Normalde bir oyuncu sezon içinde ortalama 2.500 dakikanın altında oynuyorsa düzenli oynadığı pek söylenemez. Ghezzal'ın Beşiktaş'tan önceki 2 sezon toplam aldığı süre 1.900 küsür. Bu da şu demek ya adam durdu durdu 28'inden sonra açıldı ya da mental olarak problemli bir tip olduğu için hiçbir yerde tutunamıyor.

Bunlara ek olarak bir de Beşiktaş'ta oynanan oyunla bu adamın o oyunda nerede yer aldığını da analiz etmek lazım ki performans artışı oyuncuyla mı alakalı yoksa takım mı oyuncuyu oynattı onu anlayabilelim.

Bütün bunları göze alıp yıllık 3 milyon vermek bana absürt geliyor. Ben geçen senenin yarı katkısını vereceğine bile şüpheyle bakıyorum.

Son düzenleme:
Galatasaray seviyesinden uzak Bjk anadolu kadrosunda parlayan bir oyuncu. Feghoulinin yedegi. Ustelikte 29 yasinda. Kesinikle bize gelmesini istemem.

Yüksek maaş vermemek gerek dedikçe hala inat uğruna giden paralar yasin öztekin de Hamzaoğlu dönemi muazzam oynadı sonrası yok çok riskli olur hayır diyorum üstelik her maç ne oynuyoruz belirsiz bir sistem var

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

One trick pony. Ama çok keskin özellikleri var. Üzerinden oyun kurup maçı alabilirsin. Tjk çok ekmeğini yedi geçen sene. Son senesinde. Bonservisi muhtemelen uygun olur. Maaş konusunda uçmamak şart. Bonuslar vs. her şey dahil 2-2.5m'i geçmemeli.

Asıl bizimkiler istiyor mu ? Bir yandan BAY gibi oyuncular olacak gelecek adına para kazanılacak son kontratı olamayacak oyuncular diyor bir yandan da görüşüyoruz diyor, başkan kendi içindeki çelişkiyi bir çözse ona göre cevabımı vericem hayırlısıyla.

Geldi gibi bisey artik,yorum yaomaya gerek yok.destekleriz

Geri
Üst Alt