Gibi

9. bolumde ersoy olmadığı icin zaten kafadan cacikti, finalde ersoy cok pasif kullanıldığı icin final de cacikti. Bu dizinin yıldızının ersoy olduğunu idrak etmeleri lazim.

2. sezon ilk sezona göre zayıftı. özellikle son bölüm para, emek harcanmış ama mizahi yönden düşüktü. bu sezon sahibe seher, çaça ve cosplay dışında bana göre tekrar tekrar izlenecek bir bölüm olmadı.

Bu sevimsiz günlerde yüzümü güldüren yapıtlardan biridir.

"Keşke senin de müsait olduğun bir gün yeselerdi serpil teyze'yi" :asd:

bunun yamyamlı bölümüne denk geldim yav 3 gündür gülüyorum efsane tepkliler vardı
En komik bölüm bana göre;

"Bir gün önce babannesi yenen hiç kimse ertesi gün kahvaltıcıya gitti diye kafası dağılmaz. Bizler sorunlarından kahvaltı yaparak kaçan insanlar değiliz." :D

Ayrıca;

En komik bölüm bana göre;

"Bir gün önce babannesi yenen hiç kimse ertesi gün kahvaltıcıya gitti diye kafası dağılmaz. Bizler sorunlarından kahvaltı yaparak kaçan insanlar değiliz." :D

Ayrıca;

bu popçu cocuk klip çekilecek şarkının adını söylüyor ya reis
orada ben bittim yav. yakın zamanda bişeye o kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum. kaç gün oldu aklıma geldikçe yarılıyorum.
bölümle alakalı ara ara yorumlarada bakıyorumda izlerken farketmediğim komik çok detay var yav

bu popçu cocuk klip çekilecek şarkının adını söylüyor ya reis
orada ben bittim yav. yakın zamanda bişeye o kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum. kaç gün oldu aklıma geldikçe yarılıyorum.
bölümle alakalı ara ara yorumlarada bakıyorumda izlerken farketmediğim komik çok detay var yav
kesinlikle ve orada Feyyaz'in ettiği küfür kopardı. Çok ağır ve normalde nefret ettiğim bir küfür mükemmel oturdu orada. :asd:

Geri
Üst Alt