- 4 Ağustos 2009
- 83.681
- 62.326
- 5.093
9. bolumde ersoy olmadığı icin zaten kafadan cacikti, finalde ersoy cok pasif kullanıldığı icin final de cacikti. Bu dizinin yıldızının ersoy olduğunu idrak etmeleri lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mavi gözlerin kadar değildis2 b10
keyifli idi
belirtmekte yarar var
hasbinallah velinimelvekilMavi gözlerin kadar değildi
son bölümü ile ilgili
yani 2.sezon 10.bölüm
hakkında nacizane görüşümü birazdan belirteceğim
s2 b10
keyifli idi
belirtmekte yarar var
Hayırdır Gürkan kardeşBu kıymetli görüşü makale olarak yayımlamak lazım. İbretlik çünkü.
burda olanlardan kimin exeni yok
En komik bölüm bana göre;bunun yamyamlı bölümüne denk geldim yav 3 gündür gülüyorum efsane tepkliler vardı
En komik bölüm bana göre;
"Bir gün önce babannesi yenen hiç kimse ertesi gün kahvaltıcıya gitti diye kafası dağılmaz. Bizler sorunlarından kahvaltı yaparak kaçan insanlar değiliz."
Ayrıca;
bu popçu cocuk klip çekilecek şarkının adını söylüyor ya reis
orada ben bittim yav. yakın zamanda bişeye o kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum. kaç gün oldu aklıma geldikçe yarılıyorum.
bölümle alakalı ara ara yorumlarada bakıyorumda izlerken farketmediğim komik çok detay var yav
üstat exxen hesabın için modunla paylaşıma girer misinkesinlikle ve orada Feyyaz'in ettiği küfür kopardı. Çok ağır ve normalde nefret ettiğim bir küfür mükemmel oturdu orada.