Gibi

yandal psikoloji olan biri olarak son bölümün son 10 dksini ayakta alkışlayarak izledim😄 o ne güzel id ego süper ego betimlemesi, ne güzel Freud amcaya selam çakmadir😄 alt metinlere ve göndermelerde odaklanirsaniz bence gibi dizisinin değil, Türk dizi tarihinin en orjinal bölümü olmuş.

Son bölümdeki metaforlar üzerine düşününce mantık var ama rüya gibi saçma olmuş işte.

İlkkan, Ersoy ve Yılmaz, Ümran'ın olduğu, olmak istediği ve bastırdığı yönlerini temsil ediyor.

Geleneksel Gibi bölümlerinden biri değildi bu sebeple die-hard fanlerinden karşı reaksiyon alması normal. Bence çok orijinal ve keyifli bir bölümdü yine.

Yılmaz'ın upuzun masa ayağı ile İlkkan'a masayı döndürdüğü anda masanın diz seviyesine düşmesine yarıldım (burada birinin rüyası olduğunu anladım direkt. bu üçlüden birinin sandım ama)

En sonunda daracik ama 2m boyunda masa yapmaları :ddd zuhahaha

Başka bir tasarımda da 20 kişilik zigon sehpa yaptık demesi falan bayağı iyiydi lan :ddd

Bu diziyi belhanda’ya benzetmekteyim

4. bölüm tüm gibi bölümlerinin en iyisiyken 5. bölüm en kötüsü

Arka arkaya bu kadar form düsüklügü iyi sinyaller vermiyor, sürekliligi yok

Belhanda’yi da sürekliligi yok diye gondermistik

1 maç 8.5/10
Diger mac 3/10

Bu diziyi belhanda’ya benzetmekteyim

4. bölüm tüm gibi bölümlerinin en iyisiyken 5. bölüm en kötüsü

Arka arkaya bu kadar form düsüklügü iyi sinyaller vermiyor, sürekliligi yok

Belhanda’yi da sürekliligi yok diye gondermistik

1 maç 8.5/10
Diger mac 3/10
kac tvde izliyorsun

Üçüncü sezonun hayal kırıklığı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor GİBİ.

Ilkkan karakteri bu sezon iyice sacma sapan bir şeye evrildi. Surekli sinirli, gergin, kaşlar catik, bağıran bir karakter oldu. S3B5 hezimetinden sonra ilk sezondan rastgele iki bölüm izledim hic boyle bir karakter değildi. Gayet naif akli basinda bir herifti. 3. sezondaki herifi izlemek ise zulüm. 6. bölüm fragmanında aynı şey gene dikkatimi cekince yazma ihtiyacı hissettim.

Geri
Üst Alt