Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.760
- 21.805
- 2.783
Bazen dusunuyorumVay be yaşını büyük sandıklarımız da bebeymiş stauce resmen gscnin yaş turnusolü olmuş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen dusunuyorumVay be yaşını büyük sandıklarımız da bebeymiş stauce resmen gscnin yaş turnusolü olmuş![]()
Saçmalamaya son ver.Bazen yasini dusunup masturbasyon yaptigini dusunuyorum
Hemen son veriyorumSaçmalamaya son ver.
Simoviç'i, Hayrettin'i hatırlamıyor musun? O halde 30' lu yaşlarda olmalısın.
T-REX de burada üstat hürmetler eder kendisi...Tüm dinazorlar online gördüğüm kadarıyla.
Mevcut rütbenin altına "Forum Dinazoru" ya da "Dinazor Üye" rütbesini de istiyoruz.Tüm dinazorlar online gördüğüm kadarıyla.
Vay be yaşını büyük sandıklarımız da bebeymiş stauce resmen gscnin yaş turnusolü olmuş![]()
Antep miydi, sanki Sarıyere gitti diye hatırlıyorumBu hiyar degil miydi ustuste 3 mac yenilmistik ikinci yari baslar baslamaz da bok gibi oynayip sampiyonluktan etmisti bizi. Sonra da Antep'e sepetledilerdi.
2018 Dünya Kupasında Rusya'nın maçlarını izleyip kendisini hatırlamayanı bir değişik addediyorum üstat zira liboş spikerler bile hatırlamadı kendisini ki ben Rus Teknik Heyetinde bilmiyordum olduğunu ona rağmen sakalına rağmen tanıdımSimoviç'i, Hayrettin'i hatırlamıyor musun? O halde 30' lu yaşlarda olmalısın.
Yıllardan 1993'tü galiba. Enteresan bir yüzü ve burnu olan sakince bir adam gelmişti kaleye. Akılda kalıcı ve sıradan olmayan yüzünü köpekbalığına benzetiyordum. Birebirde iyi, refleksleri çevik, yan toplarda orta derecede bir adamdı. Totalde iyi bir kaleciydi şutlarda çok çevikti. Sakin beyfendi bir adamdı. Nerden geldi, neden gitti anlamadık. Sadece bir yıl oynadı. Yaşlanmışız bu arada...
Gıcık alıp engellemediğim son şahıs... Aslında kendisini severdim ama illet oldum peygambere hakareti ve pişkin tavırları sonrası olur da bir daha yapar denk gelirsem diye engellemiyorumKimin yaşını büyük sanıyordun ?
Antep miydi, sanki Sarıyere gitti diye hatırlıyorum
Spartak tan gelmişti değil mi?2018 Dünya Kupasında Rusya'nın maçlarını izleyip kendisini hatırlamayanı bir değişik addediyorum üstat zira liboş spikerler bile hatırlamadı kendisini ki ben Rus Teknik Heyetinde bilmiyordum olduğunu ona rağmen sakalına rağmen tanıdımAyrıca kendisi rus asıllı da değil adından da anlaşılacağı üzere ama buna rağmen hem Rus Marşını söylemesi hem de Rus Devlet Başkanı tarafından taltif edilmesi takdire şayan ve bir Galatasaraylı olarak gurur duydum açıkçası...
Yeni nesil bilmez kendisi ilk Şampiyonlar Ligi Sezonunda muazzam iş çıkarmış bize karşı Spartak Moskova'da forma giymiş ve bize transfer olmuştu o zamanki Spartak Moskova şimdiki gibi değil büyük bir camiaydı...
Evet Cihat Arslan gruplardaki ilk golümüzü atmıştı zira Şampiyonlar Liginin ilk sezonuydu. Efsane kadromuz vardı ve Stauce Spartak Moskovadaydı. Çok beğenmişti Hollman sonraki sezon Saftig de istemişti aldık zira Hayrettin ile olmuyordu kale...Spartak tan gelmişti değil mi?
Gay hakemin yönettiği maçı hatırlıyor musun?
Önüne gelene kırmızıyı yapıştırıyordu
Evet Cihat Arslan gruplardaki ilk golümüzü atmıştı zira Şampiyonlar Liginin ilk sezonuydu. Efsane kadromuz vardı ve Stauce Spartak Moskovadaydı. Çok beğenmişti Hollman sonraki sezon Saftig de istemişti aldık zira Hayrettin ile olmuyordu kale...
Biz o sezon 2 beraberlik almıştık lakin muazzam maçlar çıkarmıştık. Kubilay Türkyılmaz-Hakan Şükür-Arif Erdem-Tugay Kerimoğlu-Bülent Korkmaz-Falko Götz-Reinhard Stumpf-Cihat Arslan-Hamza Hamzaoğlu-Uğur Tütüneker-Erdal Keser...
Onlarda da Tsymbalar, Onopko, Karpin gibi yıldızlar vardı Stauce de öyleydi... Yeni Simoviç'i bulduk demiştik hiç unutmam
Gay hakemi hatırlayamadım ama hangi toptu o üstat?
Sarıyer o dönemin Başakşehiri gibiydi üstat... Aslında önce Karşıyakaya gitti sonra Sarıyere ve bizle oynadığı tüm maçlarda efendiliğini korudu... Seviyorum kendisini açıkçası başlığını görünce mutlu oldum...Antep miydi, sanki Sarıyere gitti diye hatırlıyorum
Onopko bize yazılıyordu sürekli İspanya ya gitti sanırım.Evet Cihat Arslan gruplardaki ilk golümüzü atmıştı zira Şampiyonlar Liginin ilk sezonuydu. Efsane kadromuz vardı ve Stauce Spartak Moskovadaydı. Çok beğenmişti Hollman sonraki sezon Saftig de istemişti aldık zira Hayrettin ile olmuyordu kale...
Biz o sezon 2 beraberlik almıştık lakin muazzam maçlar çıkarmıştık. Kubilay Türkyılmaz-Hakan Şükür-Arif Erdem-Tugay Kerimoğlu-Bülent Korkmaz-Falko Götz-Reinhard Stumpf-Cihat Arslan-Hamza Hamzaoğlu-Uğur Tütüneker-Erdal Keser...
Onlarda da Tsymbalar, Onopko, Karpin gibi yıldızlar vardı Stauce de öyleydi... Yeni Simoviç'i bulduk demiştik hiç unutmam
Gay hakemi hatırlayamadım ama hangi toptu o üstat?