# Gintaras Stauce

Ekli dosyayı görüntüle 52403

Bu herif iyi miydi hatirlamiyorum ama hatirladigim ilk GS kalecisidir
Simoviç'i, Hayrettin'i hatırlamıyor musun? O halde 30' lu yaşlarda olmalısın.

Yıllardan 1993'tü galiba. Enteresan bir yüzü ve burnu olan sakince bir adam gelmişti kaleye. Akılda kalıcı ve sıradan olmayan yüzünü köpekbalığına benzetiyordum. Birebirde iyi, refleksleri çevik, yan toplarda orta derecede bir adamdı. Totalde iyi bir kaleciydi şutlarda çok çevikti. Sakin beyfendi bir adamdı. Nerden geldi, neden gitti anlamadık. Sadece bir yıl oynadı. Yaşlanmışız bu arada...

Son düzenleme:
O değilde, Hayrinin bu zekice oltasıyla forumun dedeleri topluca deşifre olduk ülen. Şimdi de bizi tek tek avlayacaklar galiba. Canını seven bastonu alıp kaçsın.

Simoviç'i, Hayrettin'i hatırlamıyor musun? O halde 30' lu yaşlarda olmalısın.

Yıllardan 1993'tü galiba. Enteresan bir yüzü ve burnu olan sakince bir adam gelmişti kaleye. Akılda kalıcı ve sıradan olmayan yüzünü köpekbalığına benzetiyordum. Birebirde iyi, refleksleri çevik, yan toplarda orta derecede bir adamdı. Totalde iyi bir kaleciydi şutlarda çok çevikti. Sakin beyfendi bir adamdı. Nerden geldi, neden gitti anlamadık. Sadece bir yıl oynadı. Yaşlanmışız bu arada...
2018 Dünya Kupasında Rusya'nın maçlarını izleyip kendisini hatırlamayanı bir değişik addediyorum üstat zira liboş spikerler bile hatırlamadı kendisini ki ben Rus Teknik Heyetinde bilmiyordum olduğunu ona rağmen sakalına rağmen tanıdım :) Ayrıca kendisi rus asıllı da değil adından da anlaşılacağı üzere ama buna rağmen hem Rus Marşını söylemesi hem de Rus Devlet Başkanı tarafından taltif edilmesi takdire şayan ve bir Galatasaraylı olarak gurur duydum açıkçası...

Yeni nesil bilmez kendisi ilk Şampiyonlar Ligi Sezonunda muazzam iş çıkarmış bize karşı Spartak Moskova'da forma giymiş ve bize transfer olmuştu o zamanki Spartak Moskova şimdiki gibi değil büyük bir camiaydı...

Uykum kacti bir bakayim ne haberler var diye. Yaşımızla dalga geciyorlar. Gecen cuma doğum günümdü 46 oldum bir tebrik bile gelmedi. Puh yaziklar olsun size ☹

[/QUOTE]
Antep miydi, sanki Sarıyere gitti diye hatırlıyorum

Simdi baktim oyleymis. Yaşlılık iste. Ama eminim bu zirto yuzden sampiyonluk gitmisti. Ekşi'de de yaziyor.

galatasaray ligin ilk devresini lider kapatmış ancak daha sonra peşpeşe gelen samsun antep antalya ve üzerine fenerbahçe mağlubiyetleri ile zirveden kopmuş ve ligi liderin 10 puan gerisinde 3. sırada noktalamıştır.

2018 Dünya Kupasında Rusya'nın maçlarını izleyip kendisini hatırlamayanı bir değişik addediyorum üstat zira liboş spikerler bile hatırlamadı kendisini ki ben Rus Teknik Heyetinde bilmiyordum olduğunu ona rağmen sakalına rağmen tanıdım :) Ayrıca kendisi rus asıllı da değil adından da anlaşılacağı üzere ama buna rağmen hem Rus Marşını söylemesi hem de Rus Devlet Başkanı tarafından taltif edilmesi takdire şayan ve bir Galatasaraylı olarak gurur duydum açıkçası...

Yeni nesil bilmez kendisi ilk Şampiyonlar Ligi Sezonunda muazzam iş çıkarmış bize karşı Spartak Moskova'da forma giymiş ve bize transfer olmuştu o zamanki Spartak Moskova şimdiki gibi değil büyük bir camiaydı...
Spartak tan gelmişti değil mi?

Gay hakemin yönettiği maçı hatırlıyor musun?

Önüne gelene kırmızıyı yapıştırıyordu

Spartak tan gelmişti değil mi?

Gay hakemin yönettiği maçı hatırlıyor musun?

Önüne gelene kırmızıyı yapıştırıyordu
Evet Cihat Arslan gruplardaki ilk golümüzü atmıştı zira Şampiyonlar Liginin ilk sezonuydu. Efsane kadromuz vardı ve Stauce Spartak Moskovadaydı. Çok beğenmişti Hollman sonraki sezon Saftig de istemişti aldık zira Hayrettin ile olmuyordu kale...

Biz o sezon 2 beraberlik almıştık lakin muazzam maçlar çıkarmıştık. Kubilay Türkyılmaz-Hakan Şükür-Arif Erdem-Tugay Kerimoğlu-Bülent Korkmaz-Falko Götz-Reinhard Stumpf-Cihat Arslan-Hamza Hamzaoğlu-Uğur Tütüneker-Erdal Keser...

Onlarda da Tsymbalar, Onopko, Karpin gibi yıldızlar vardı Stauce de öyleydi... Yeni Simoviç'i bulduk demiştik hiç unutmam :)

Gay hakemi hatırlayamadım ama hangi toptu o üstat?

Evet Cihat Arslan gruplardaki ilk golümüzü atmıştı zira Şampiyonlar Liginin ilk sezonuydu. Efsane kadromuz vardı ve Stauce Spartak Moskovadaydı. Çok beğenmişti Hollman sonraki sezon Saftig de istemişti aldık zira Hayrettin ile olmuyordu kale...

Biz o sezon 2 beraberlik almıştık lakin muazzam maçlar çıkarmıştık. Kubilay Türkyılmaz-Hakan Şükür-Arif Erdem-Tugay Kerimoğlu-Bülent Korkmaz-Falko Götz-Reinhard Stumpf-Cihat Arslan-Hamza Hamzaoğlu-Uğur Tütüneker-Erdal Keser...

Onlarda da Tsymbalar, Onopko, Karpin gibi yıldızlar vardı Stauce de öyleydi... Yeni Simoviç'i bulduk demiştik hiç unutmam :)

Hollanda'liyi diyor galiba. Adini unuttum ama tombik te birseydi. Bizim takimlara yamuk yapmadi hic diye hatirliyorum.

Antep miydi, sanki Sarıyere gitti diye hatırlıyorum
Sarıyer o dönemin Başakşehiri gibiydi üstat... Aslında önce Karşıyakaya gitti sonra Sarıyere ve bizle oynadığı tüm maçlarda efendiliğini korudu... Seviyorum kendisini açıkçası başlığını görünce mutlu oldum...

Bakmayın ekşici ninnoşlara siz 2 kez rusyada yılın futbolcusu seçildi şampiyonlukları vardı spartak ile... Bize bir dünya yıldızı olarak geldi... Daha sonra bundesliga yaptı 40 yaşına kadar oynadı...

Onopko bize yazılıyordu sürekli İspanya ya gitti sanırım.

Rusya da oynadığımız maçı yöneten hakem. Karlı saha

Geri
Üst Alt