Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Leo gitsin.

Ufuk kalemizi çok rahat korur leo Nonda da seneye gitsin ön libero sol bek alalım.

Hani nerde:m26:gomis nerde :m26: :asd:

şu an GS tv genel yayın yönetmeni Hasan Tankaya var, o da opsiyon lafı falan etmedi...

Gelmesine çok sevindim ama umarım bu Kewell'ın gidişine neden olmaz.Kewell ile sözleşmeyi dondurup gelecek sezon için anlaşmak en mantıklıksı bence.

offffffff offfffffffff angut.com bakin ya hahahahahahahaha yorum sayfasi bizim bu sayfayi gecmis 56 sayfa hahahahah angutlar yaa hahahaha:D:D:D

haldun babadan daha hızlı kargo varmı ya gönder baba gönder :D

Galatasaray Taraftarı artık Havalimanı'na gidip gelmekten yoruldu. :) :)

Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez GALATASARAY'DA .

Yalnız o röportaj da ya da çevirisinde garip bir şeyler var. Dos sanots'a soruyorlar: "Takımda 2 brazilyalı daha var" diye devam ediyor. Tamamda böyle bir cümle saçma değil mi. Dos Santos Brezilyalı değil ki. Niye 2 Brezilyalı daha var diyorlar. Ne alaka. Bence bu çeviriyi yapana adam o kısımları bir yerinden uydurmuş. Dos Santos'u da Brezilyalı sanarak. Medyada yazanların ne en bilgilerle dolu olduğunu görüyoruz.

Neyse dikkatimi çekti de söyleyeyim dedim.

Babası Zizinho, eski Brezilyalı golcü, Einsteinım ya ben, ordan biliom :boohoo::omg:

Hoşgeldin Giovani Dos Santos...

Umarım opsiyonunuda almışızıdr :)

şu an GS tv genel yayın yönetmeni Hasan Tankaya var, o da opsiyon lafı falan etmedi...

telefondan konusan mu o? sunucu kim rezalet cunku daha Gio nun babasini bilmiyor

Giovani'nin babasi:

Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia

GSTV'deki spikerin bahsetigi Zizinho:

Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia

bole insanlar nasil kulubumuz icin calisir hayret ediyorum.... iki dakikalik arastirma yapmaktan aciz....

opsıyon olduguna emınsınız dımı. cunku yıne bır sey yazılmamıs resmı sıtede. jo da da var sanıyorduk resmı sıtede yazmamasına ragmen, acı gercegı sozlesme ımzalarken ogrendık. bunda opsıyon olması jo dan cok daha onemlı cunku hazırandakı dunya kupasında fıyatını 2 ye katlıyacagını dusundugum bı oyuncu dos santos.

Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez GALATASARAY'DA .

9990__340-giovanni-dos-santos-gs-da_brands.jpg

iste buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Barcelona formasi giymis genç bir yetenegi aldik. Var mi ötesi!? FM'de bile gelmez bu adam.

hahahaha angut ziyaretcileri kapatmis yaa hahahahahahaha beyler angut.comda uyeli olan varmi bir verin biraz streess atim yaaa

Beyler antu ya ziyaretci girisi yasak ortalik karismis belli ki :D

GSTV'de Hasan Tankaya Galatasaray taraftarları havalimanına gitmeye yoruldu diyor :D :D :D

telefondan konusan mu o? sunucu kim rezalet cunku daha Gio nun babasini bilmiyor

Giovani'nin babasi:

Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia

GSTV'deki spikerin bahsetigi Zizinho:

Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia

bole insanlar nasil kulubumuz icin calisir hayret ediyorum.... iki dakikalik arastirma yapmaktan aciz....

Gerardo dos Santos, also known as Zizinho

Yanlis bisey solememis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt