Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

FM nin zevki kalmadı... Eskiden transferler falan fantezi olsun diye oynuyordum artık gerçekte alıyyoruz :)

Osman Abi çıktı GSTV de :)

Dos santos resmen Galatasarayda

Dos Santos G.Saray'da

27 Ocak 2010 Çarşamba * 13:15

Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.

Dos Santos'un yarın saat 17.30'da İstanbul'a olması bekleniyor.

İşte Giovanni Dos Santos!

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'de forma giyen Giovanni dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.

Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Giovani Dos Santos Ramirez Hakkında

Giovani Dos Santos Ramirez, 11 Mayıs 1989'da Meksika'nın Monterrey şehrinde doğdu. Brezilya'nın ünlü oyuncularından zizinho'nun oğludur. 1.74 boyundaki Dos Santos ortasahada hücuma dönük her mevkiide oynayabiliyor.

Dos Santos, 17 yaş altı ve 20 yaş altı Meksika Milli Takım'ındaki performansıyla tüm Avrupa'nın dikkatini çekti. 2005'te meksika'nın U17 takımının Dünya Şampiyonu olmasında büyük rol oynayan yıldız futbolcu, turnuvadaki futboluyla gümüş top ödülüne layık görüldü.

2007 yılında düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'nda da harikalar yaratan Meksikalı yıldız, bronz top ödülünü kazandı.

Yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki Dos Santos, başarılı futbolunun karşılığını Frank Rijkaard tarafından önce hazırlık kampına götürülerek ardından da 2007 yılının Ağustos ayında Barcelona A Takımı'na dahil edilerek aldı.

Meksikalı yıldız oyuncu Rijkaard yönetimindeki Barcelona'da 2007-2008 sezonunda oynadığı 27 La Liga maçında 3 gol, 5 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 1 gol kaydetti. Dos Santos Kral Kupası'ndaysa 5 mücadelede şans buldu.

20 yaşındaki oyuncu Temmuz 2008'de Premier Lig ekibi Tottenham'a transfer oldu. İngiliz ekibi, Mart 2009'da Meksikalı genç yıldızı sezon sonuna kadar Ipswich Town'a kiraladı.

22 kez Meksika Milli Takımı forması giyen Dos Santos özellikle geçen yıl CONCOCAF'DA harikalar yarattı. Meksika'nın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan 20 yaşındaki futbolcu performasının karşılığını turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünü kazanarak aldı. Genç yıldız 2010 Dünya Kupası Elemelerinde Meksika Milli Takımı'nda asistleri ve golleriyle başarılı futbolunu sürdürdü.

Meksika futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en büyük yenetek 20 yaşındaki Giovani Dos Santos, tekniği, çalımları, hızı, hücuma dönük etkili futboluyla ön plana çıkıyor.

Dondurulursa olabilir ama temelli giderse valla hayata küserim:S

Konuş be Osman abi :)

“SATIN ALMA OPSİYONU VAR”

- Biraz anlaşmanın detaylarına girmek istiyorum. Sezonun sonuna kadar kiralık olarak oynayacaksın. Doğru biliyorum değil mi? Ayrıca bir satın alma opsiyonu da var.

Evet, bu bir satın alma opsiyonu ile kiralık anlaşma. Şu anda kontrat yanımda olmadığı için detayları bilmiyorum. Ama dediğiniz doğru.

Opsiyonun olduğunu kendi ağzından açıkladı. Tartışmaya gerek yok bence.

osman abi GStvde.laf sokuyor angutlara:))

Osman Şenher Harikalar Diyarında :)

Cevap: Dos santos resmen Galatasarayda

Başlık zaten mevcut neden bir tane daha açtınız...

arkadaşlar leo franconun yollana bileceği konuşuluyor saygılarımla

BARIS CENK AKKAYA

müthis olur :D:D:D

Yalnız çıtayı çok yükselttik beyler. Bakın Galatasaray yıldız anlamında Lincoln ile başladı bu transferlere. Lincoln kaliteliydi, ama sorunlarıyla biliniyordu. Bizde de patlak verdi, 2.sezonunda iyiydi ama gene sorunları vardı disiplin anlamında gönderildi. Ondan sonra çıta git gide yükseldi.

Sakat olan Kewell, yıllarca oynamamış olan Kewell'ı aldık. İnanamamıştım GSTV'den duyduğumda başka biridir dedim heralde ama gelmiş o da. Şüphelerim vardı sonuçta risk bir transferdi ama sembol oldu takımın :) . Baros geldi ona da inanamadım geçmişte süper başarıları olan kariyeri çok iyi olan birisi. Son senelerde o da sönüktü biraz bu da az riskti ama adam gol kralı oldu :) . Sonra son sene Keita geldi, inanılmaz yetenekliydi ama Lyon'da tutunamamıştı bu da olağanüstü oynamaya başladı. Keita'dan sonra çıta aştı artık Elano geldi YUH ! dedim yani milli takımda hala banko oynayan birisi dünyaca tanınmış birisi adı İnter ve Milan'la anılıyordu goal.com'a bakıyordum o transfer haberlerinde sevinenler de vardı Kaka yerine alınacak diyenlerde vardı adam geldi bize :) .

Şimdi devre arası oldu Barusso'dan ötesini göremeyiz diyorduk. Genç ve kaliteli Jo geldi, kendisi ispat etmek isteyen ve çok çok genç ve süper kaliteli olan Dos Santos geldi. Daha ne istiyoruz beyler ?

Yalnız şaka maka bugün Haldun Üstünel gelmez ise Dos Santos ile neler olur sizce tahmin edeniniz var mı :D ?

Osmen Şenher adamım ya :D

bakarsınız leo gider :D :D

Kewell ve Nonda gönderilmeli artık. Bu takımda ki görevlerini tamamladılar artık. İkisinede teşekkür ederiz.

Büyük iş yapıyor yönetim.Teşekkürler.

ya bu adam kesin bizde kalir bence nonda gider cunki avrupada kesin gio yu oynatacak bakin gorun aynen boyle olacak

arkadaşlar yine opsiyon olayı soru işareti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt