Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

opsiyon olduğunu nerden duydunuz

angut coma noldu ki la böyle :D hhahahaha ezikler çatlasın

İnsallah Ntvspor doğru demiştir,geçen Jo'da dememişlerdi çünkü.O zaman çok iyi bir transfer.

ntvspor opsiyonun bizde olduğunu açıkladı. ama kaç milyon euro söylemedi

Hayırlı olsun.Tekrar teşekkürler Haldun Üstünel ve yönetim

A.Madrid forumlarında bu transferler nasıl karşılanıyor acaba?

Giovani'nin babasi evet Zizinho olarak taniniyor ama sunucunun dediginin aksine Brezilya milli takiminda hic oynamadi be meshur falan degil:

Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia

GSTV'deki spikerin bahsetigi Zizinho Gio ile yakindan uzaktan alakasi yok insan biraz arastiri da konusur:

Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia

bole insanlar nasil kulubumuz icin calisir hayret ediyorum.... iki dakikalik arastirma yapmaktan aciz....

yau yeter hocam biğ transfere sevinemedik, tamam seni spiker yaparız, tanıdıklar var :omg::boohoo::ciftetelli::2_thumbs_up_-_anima :pasta:

Hayirli olsun!!!

Eziğin biri

Sinirden ağlıycam arık ya‚bizimkiler niye artık birini açıklamıyor!!Ben mecburmuyum her gün gazeteyi‚tv yi açtığımda Gsnin transferlerini izlemeyi‚biz de artık kaliteli bi ismi alalım..

:asd:

Haldun'un freni patladı. Biri bizi durdursun..

cok iyi hatirliyorum bu angutlar dos santosun aldiklarinda bazilari gioyu aldiklarini zanedip asiri derecede sevinmislerdi ama sonradan anlamislardi cakma oldugunu :D:D

ORJINALI BU ALLÖÖÖÖÖÖÖÖ :D

Bu yılböyle transfer yapıyorsak seneye TT Arena gelirlerinle birlikte Haldun'un ne yapacağını düşünemiyorum bile :D

Oğuz Tongsir şu an Taraftarı Kewell ın gidişine alıştırmaya çalışıyor Tv de. Çok büyük olasılıkla gönderiyoruz Kewell ı. Ne güzel adamdı be ...

Cok onemli bir konus degil ama 2 tiklamalik arastirma yapmaktan aciz bir insanin kulubumuz icin calismasi ve para almasi hos degil....

Belki haklısın renktaş ama aynı yazıyı 3-4 kere yazında güzel olmuor bana göre.Heleki bu sıcak saatlerde.

cok iyi hatirliyorum bu angutlar dos santosun aldiklarinda bazilari gioyu aldiklarini zanedip asiri derecede sevinmislerde ama sonradan anlamislardi cakma olduklarina :D:D

ORJINALI BU ALLÖÖÖÖÖÖÖÖ :D

gercektenmi ulan ne salaklarmis yaaa :D:D:D:D

ORJINAL bu kardess

Giovani'nin babasi evet Zizinho olarak taniniyor ama sunucunun dediginin aksine Brezilya milli takiminda hic oynamadi be meshur falan degil:

Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia

GSTV'deki spikerin bahsetigi Zizinho Gio ile yakindan uzaktan alakasi yok insan biraz arastiri da konusur:

Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia

bole insanlar nasil kulubumuz icin calisir hayret ediyorum.... iki dakikalik arastirma yapmaktan aciz....

Ben yola çıktım spikeri dövmeye atla gel sende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt