Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!
opsiyon olduğunu nerden duydunuz
opsiyon olduğunu nerden duydunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntv sporda yine söyledi opsiyon bizdeymiş
Giovani'nin babasi evet Zizinho olarak taniniyor ama sunucunun dediginin aksine Brezilya milli takiminda hic oynamadi be meshur falan degil:
Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia
GSTV'deki spikerin bahsetigi Zizinho Gio ile yakindan uzaktan alakasi yok insan biraz arastiri da konusur:
Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia
bole insanlar nasil kulubumuz icin calisir hayret ediyorum.... iki dakikalik arastirma yapmaktan aciz....
Eziğin biri
Sinirden ağlıycam arık ya‚bizimkiler niye artık birini açıklamıyor!!Ben mecburmuyum her gün gazeteyi‚tv yi açtığımda Gsnin transferlerini izlemeyi‚biz de artık kaliteli bi ismi alalım..

A.Madrid forumlarında bu transferler nasıl karşılanıyor acaba?
Cok onemli bir konus degil ama 2 tiklamalik arastirma yapmaktan aciz bir insanin kulubumuz icin calismasi ve para almasi hos degil....
cok iyi hatirliyorum bu angutlar dos santosun aldiklarinda bazilari gioyu aldiklarini zanedip asiri derecede sevinmislerde ama sonradan anlamislardi cakma olduklarina
ORJINALI BU ALLÖÖÖÖÖÖÖÖ![]()
Giovani'nin babasi evet Zizinho olarak taniniyor ama sunucunun dediginin aksine Brezilya milli takiminda hic oynamadi be meshur falan degil:
Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia
GSTV'deki spikerin bahsetigi Zizinho Gio ile yakindan uzaktan alakasi yok insan biraz arastiri da konusur:
Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia
bole insanlar nasil kulubumuz icin calisir hayret ediyorum.... iki dakikalik arastirma yapmaktan aciz....