Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Neyse ben derdimi anlatamadim baska detaylari dogru solemis olabilir ama ustune basa basa meshur Brezilya milli takimind aoynamis Zizinho dedi ki meshur olani baska verdigim linklerden o da anlasiliyor ;)

Gio nun babasi bu:

Gerardo dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia

Meshut Brezilyali milli olani :

Zizinho - Wikipedia, the free encyclopedia

Gio'yu almışız. Sen bunları dert ediyorsun boşver be renktaş :o

yönetim ters köşe yapıp leo'ya yol veriyormuş. ne sevinirim ama :D

Sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış birinin sözleşmesi dondurulamaz.Ancak uzatıp dondurabiliriz.Aksi halde fesh etmek zorundayız.

oda sor cunki fifa kurlari diyoki 6 aydan az sure ise donduramasin yani 7 ay gibi bir sure olmasi lazim hemm bence gidende belii oldu yoksa aciklamaslardi gio yu

Yarın herkes Atatürk Havalimanına.

leo gitmeli aslında nonda zaten sezon sonu gidici şu an yedeğe ihtiyaç var kaleciler var leo gitsin

Sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış birinin sözleşmesi dondurulamaz.Ancak uzatıp dondurabiliriz.Aksi halde fesh etmek zorundayız.

dondursak da tazminat gibi bişey ödüyoruz zaten.. 32 yaşında,eski sakatlığı nüksedmiş ve ameliyat olacak bir oyuncunun tekrar iyileşmeden sözleşmesinin uzatılması çok riskli birşey bence.. en uygunu sözleşmesi feshedilir, sene sonunda iyileşirse durumuna bakılır tekrar uzatılır..

Kaç numarlı formayı gıyıor arkdaşalr bılgı varmı 17 bence gıymelıı

Kim Gidecek??

Gerçekten çok zor bir soru..Ama Adnan Polat'ın GSTV ye verdiği röpörtajdanda anladığım kadarıyla Kewell Yolcu...Kewell'ın gitmesindeki en büyük etkenler; Sakatlığının uzun sürecek oLması,iyileşse bile sezonun son 4-5 maçına anca yetişebilmesi...Birde sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması..Gerçekten çok üzülerek söylüyorum ama Bencede Kewell'ın gitmesi en mantıklı hareket..Bu duruma Kewell gibi büyük bir futbolcununda anlayış göstereceğine inanıyorum...

I Love You Wizard Of OZ.!!

Anguta bak sen :asd:

Sinirden ağlıycam arık ya‚bizimkiler niye artık birini açıklamıyor!!Ben mecburmuyum her gün gazeteyi‚tv yi açtığımda gsnin transferlerini izlemeyi‚biz de artık kaliteli bi ismi alalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt