Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

17'yi ben giyiyorum; kralı gelse alamaz..

:ciftetelli:Yazıklar olsun sana demirören bizi düşürdüğün hallere bak sana ettiğim bedduaları kımseye etmedim, bizim bir iki ay peşinde koştugumuz futbolcuları adamlar 2 gunde alıyor. Sende bir transfer yapacaksın 2 ay bekler sonra son dakika da gider süper! ligden bir yıldız! oyuncu alır kakalarsın bize.:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Bir 17 li formayı bulamadınız hee :)

Şimdi 4 ayLıgına aLırLar , sonra bonservisiyLe aLırLar bı bakarSın Dos Santos jubiLeyi Turkiye'de yapar anLamassın ... Biz sezon bası o kadar urastıkta aLmadık mı aLamadık mı biLmiorum ama kiraLık falan getirmişLer ki kaLitesi bence tartısıLmaz ... Tebrik edip oturup Santos'u izLicez artık , y0k baska soyLencek söz . içimde patLAdı reSmen bu imza ... ):

Forzadan alıntı :D:D:D

ben cesaret forması alıcamda uzun kollu ıstıyorum:D arkayada jo yazdırcamda sezon senu gıder dıye korkuyorum:D gio yazdırırım en kotu:D:D

Yanlışınız var, 17'yi Ali Lukunku giyiyordu.

bence süper transfer

daha begenmiyor bazi arkadaslar

ne yapsalardi

20-30 mio euro mu harcasalardi

eger dikis tutururlarsa en az 1 sezon daha kira

belki de bonservislerini aliriz

güzel yatirim risksiz

ne cabuk inamotolari lukunkular unuttunuz

-------------- Jo ------------

--Giovani --------------Keita--

--------------Arda------------

-------Topal--------Elano-----

Bu adam Galatasarayda çok büyük olucak göreceksiniz, en az Arda kadar coşacak ve bize çok şeyler kazandıracak. İnşallah yıllar sonra bunu alıntı yaparsınız yani dediklerim çıkar :)

arkadaşlar opsiyon durumu ne durumda en çok o merak konusu niye sitede bununla ilgili bilgi yok.....

Bize gelen yeni transferler nerde abuk sabuk numaralar var onları alıyorlar! yada yönetim veriyor bilmiyorum:( elano 9 giyer neil 4 boşken 12 giyer kewel 7 boşken 19 giyer şimdide dos santos 17 dururken 24 :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt