Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Bu adam Galatasarayda çok büyük olucak göreceksiniz, en az Arda kadar coşacak ve bize çok şeyler kazandıracak. İnşallah yıllar sonra bunu alıntı yaparsınız yani dediklerim çıkar :)

aynen, Rijkaard kanat mı forvet mi oynatır bilemiyorum ama bu çocuk hırs yapmış, top oynamak için geliyor bundan eminim

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir transfer daha yaptık

Oley Oley Oley:ciftetelli:

Ancak Satin alma Opsiyonu varmi?:)

DOS SANTOS TAMAM! PEKİ KİM GİDECEK?

Galatasaray, Giovani Dos Santos'u kiralayarak transferde yine bombayı patlattı!.. Peki Yabancı kontenjanı sınırını aşan sarı kırmızlı kulüpte hangi oyuncuyla yollar ayrılacak?

Jo'yu transfer ettikten bir gün sonra Linderoth ile yollarını ayıran Galatasaray Yönetimi'nin, Dos Santos'un transferi tamamlanmasından sonra da bu konudaki açıklamayı bugün ya da yarın yapması bekleniyor ancak gidecek isim hemen hemen belli gibi!..

Yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Harry Kewell ile yollarını ayıracak. Bu konudaki açıklamanın 1-2 gün içinde yapılması bekleniyor!..

Gelişmeler Maraton.com.tr'de olacak!..

Kewell gidiyor galiba

17 nr. dünyada efsane yaban Ilhan Mansiz benim bildigim kadariyla .

Bu adam Galatasarayda çok büyük olucak göreceksiniz, en az Arda kadar coşacak ve bize çok şeyler kazandıracak. İnşallah yıllar sonra bunu alıntı yaparsınız yani dediklerim çıkar :)

İşimiz gücümüz yok ahmet ne ileri görüşlü adamdı dur şunun 10 yıl önceki mesajını bulalım diyecez..Ne adamlar var..:asd:

Yazmayacağım dedim bu elano konusunda bir şey ama duramadım yine.

Arkadaşlar elano avrupanın en iyi adamı da biz mi bilmiyoruz ?

Ya da Beşiktaş daha kötüsünü aldı da ona mı sallıyoruz ?

Nedir bu panik karamsarlık anlamadım.Biraz sabredin.Sözde kaptanımız eğer dondurulmadan trasnfer yaparsak bu sefer 2senelik parasını peşin ister emin olun.

Biraz sabır ya..Elano'dan iyisi olmazsa hep beraber oturur eleştiririz.

forza hahahahaha

images
images

:)

Opsiyonu Var ARKADAŞLAR

Adam 89 doğumlu, Barcelona'da oynamış, Tottenham'a gitmiş, Meksika milli takımında oynamış. Kendini kanıtlaması için daha ne yapması gerekiyor? Sanki bizde Tabata, Delgado, Nobre kendini çok kanıtlamış da elalemin transferini beğenmiyorsunuz. Futbol önce zeka işi, her şey fizikte bitse Norveç ve Senegal paso dünya şampiyonu olurdu. Dos Santos da takır takır oynar AML/AMC olarak. Kanatlarda da Keita/Arda. Defansa da takviye yaptılar. Bu sene de şampiyon olacaklar artık bu transferin de bitmesiyle %99. Biz de Tabata mı kalsın Delgado mu diye tartışırız sezon so

bu bjk liler mantıklı yae kuşlar gibi değil:ciftetelli:

Ya arkadaşlar opsiyon konusu ne var mı yok mu net bir açıklama bekliyoruz...Varsa ne kadar..

Satin alma opsiyonu bizde adam kendi dedi agisiyla :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Fener zenci sever dedik ama bu kadarı da ağır olmadı mı :D

4926.jpg

opsiyon varmı yokmu yahu........... yardım yardım

Beyler 17 numarayı amma büyüttünüz.Merak ediyorsanız söyliyim; bizde 17 numarayı Yaser Yıldız giyiyordu.Ama gitti şu anda boşta :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt