Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!
giovanniiiiiiiiiiiiiiii
giovanniiiiiiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formasını alıcam ama hangi forma türünü alacağıma karar veremedim. Parçalı mı? 2288 mi? Cesaret mi? hangisi?
Geçen sene ufuk mu vardı ufuk bu sene transfer oldu ve gelecekte milli takımın kalecisi. leo çok mu iyi gidiyo şimdi ?
Leo göndermek demek fenere şampiyonluğu altın tepsiyle sunmak demektir.
Leo göndermek demek fenere şampiyonluğu altın tepsiyle sunmak demektir.
Hocam bu Fenerbahçelilerin Kewelli bu kadar sevmesinin nedeni nedir ? :=)
Valla ne yalan söyleyeyim tam bir profesyonel..Her anlamda ben futbolcuyum diyor özel yaşamından efendiliğine gol sevinç gösterisine kadar..Ben izlerken keyif alıyorum adamı..Bana Galatasaray'dan 3 oyuncu seç takımımızda görmek istediğin deseler..
Sanırım şöyle olurdu liste
1 Kewell
2 Kewell
3 Kewell
![]()
Ayrıca dipnot olarak şöyle diyeyim..Gelenler kim olursa hangi yıldız adayı olursa olsun eğer Kewell gidecekse bence yapılan işler ne kadar riskli ve doğruysa transfer anlamında bu da o kadar yanlış vbe riskli bir tercih olacaktır..
Ben yönetici olsam once LEO dan sonra Nonda dan başlarım yollamaya..![]()
Bu arada Gio sağ kanatta solda olduğundan çok çok çok daha iyi. Demin Facebook'ta en iyi 10 golünü gösteren bir video izledim ve nerdeyse 7-8'i soldan yardırıp attığı goller. Diğerleride ortadan paslaşa paslaşa. Sağ taraf Keita'nın tapulu bölgesi sonuçta. Solda Gio yine oynar iyide oynar ama sevdiği yer Sağ kanat. Ayrıca Caner'in yetenek patlaması yaşıyor olmasıda Rijkaard'ın düşünmesi gereken içinden çıkılmaz şeyler![]()
Kewell eğer atsaydı 2-3 gol fener maçlarında belki o zaman fenerliler Kewell' ı hiç sevmezlerdi. Ama nedendir Kewell her fener maçı kayıp olduğu için fenerlilerin en sevdiği adamın kewell olması normal.
Valla ne yalan söyleyeyim tam bir profesyonel..Her anlamda ben futbolcuyum diyor özel yaşamından efendiliğine gol sevinç gösterisine kadar..Ben izlerken keyif alıyorum adamı..Bana Galatasaray'dan 3 oyuncu seç takımımızda görmek istediğin deseler..
Sanırım şöyle olurdu liste
1 Kewell
2 Kewell
3 Kewell
![]()
Ayrıca dipnot olarak şöyle diyeyim..Gelenler kim olursa hangi yıldız adayı olursa olsun eğer Kewell gidecekse bence yapılan işler ne kadar riskli ve doğruysa transfer anlamında bu da o kadar yanlış vbe riskli bir tercih olacaktır..
Ben yönetici olsam once LEO dan sonra Nonda dan başlarım yollamaya..![]()
Kewell eğer atsaydı 2-3 gol fener maçlarında belki o zaman fenerliler Kewell' ı hiç sevmezlerdi. Ama nedendir Kewell her fener maçı kayıp olduğu için fenerlilerin en sevdiği adamın kewell olması normal.