Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

giovanniiiiiiiiiiiiiiii

Bu arada Gio sağ kanatta solda olduğundan çok çok çok daha iyi. Demin Facebook'ta en iyi 10 golünü gösteren bir video izledim ve nerdeyse 7-8'i soldan yardırıp attığı goller. Diğerleride ortadan paslaşa paslaşa. Sağ taraf Keita'nın tapulu bölgesi sonuçta. Solda Gio yine oynar iyide oynar ama sevdiği yer Sağ kanat. Ayrıca Caner'in yetenek patlaması yaşıyor olmasıda Rijkaard'ın düşünmesi gereken içinden çıkılmaz şeyler :o

Geçen sene ufuk mu vardı ufuk bu sene transfer oldu ve gelecekte milli takımın kalecisi. leo çok mu iyi gidiyo şimdi ?

Ufuk' u bu sene 2 maçta izledim. Çok hantal. Zıplayamıyor. Avrupa maçlarında kevgire çevirirler. Bana hiç güven vermiyor açıkçası. Manchester United' da bile yerli genç kaleci babası yaşındaki Van Der Sar' ı kesemiyor. Çünkü kalecilik tecrübe işidir.

---------------------Aykut-----------------------

-------------Neill------------Servet-------------

Sabri--------------------------------------Hakan

----------------------Sarp------------------------

--------------Elano-------------------------------

-------------------------------Arda----------------

Keita--------------------------------------Giovani

-----------------------JOAO------------------------

Yedekler:YENI FORVET,Caner,Baris,Mehmet,Ugur,Emre C,Ufuk

Sakatlar:Baros,Kewell

Iste benim istedigim Kadro!

Nonda ve Franco gönderilip bir yabanci forvet daha alinirsa tadindan yenmez,hem Ligde hemde Avrupa Liginde!

Aykut bir hata yapmis olabilir Steaua macinda,ancak hangi kaleci hatasiz oynamiski kariyerinde?

Allah aşkına şu adamı susturun...

Vardır Dünyaca ünlü Teknik Direktörümüzün bir bildiği... ;)

Hocam bu Fenerbahçelilerin Kewelli bu kadar sevmesinin nedeni nedir ? :=)

Valla ne yalan söyleyeyim tam bir profesyonel..Her anlamda ben futbolcuyum diyor özel yaşamından efendiliğine gol sevinç gösterisine kadar..Ben izlerken keyif alıyorum adamı..Bana Galatasaray'dan 3 oyuncu seç takımımızda görmek istediğin deseler..

Sanırım şöyle olurdu liste

1 Kewell

2 Kewell

3 Kewell

:)

Ayrıca dipnot olarak şöyle diyeyim..Gelenler kim olursa hangi yıldız adayı olursa olsun eğer Kewell gidecekse bence yapılan işler ne kadar riskli ve doğruysa transfer anlamında bu da o kadar yanlış vbe riskli bir tercih olacaktır..

Ben yönetici olsam once LEO dan sonra Nonda dan başlarım yollamaya..;)

Nonda gitmeli ligde Jo'yla idare ederiz avrupa'da Dos Santos,Keita vs.forvet oynatabiliriz.

Nonda-Ali Turan takası fena olmaz sanki Kayseri Nonda'yı alabilir.

Valla ne yalan söyleyeyim tam bir profesyonel..Her anlamda ben futbolcuyum diyor özel yaşamından efendiliğine gol sevinç gösterisine kadar..Ben izlerken keyif alıyorum adamı..Bana Galatasaray'dan 3 oyuncu seç takımımızda görmek istediğin deseler..

1 Kewell

2 Kewell

3 Kewell

Ayrıca dipnot olarak şöyle diyeyim..Gelenler kim olursa hangi yıldız adayı olursa olsun eğer Kewell gidecekse bence yapılan işler ne kadar riskli ve doğruysa transfer anlamında bu da o kadar yanlış vbe riskli bir tercih olacaktır..

Bi Arda Turan hayranlığı sezdim sizde:evilsmile:

Bu arada Gio sağ kanatta solda olduğundan çok çok çok daha iyi. Demin Facebook'ta en iyi 10 golünü gösteren bir video izledim ve nerdeyse 7-8'i soldan yardırıp attığı goller. Diğerleride ortadan paslaşa paslaşa. Sağ taraf Keita'nın tapulu bölgesi sonuçta. Solda Gio yine oynar iyide oynar ama sevdiği yer Sağ kanat. Ayrıca Caner'in yetenek patlaması yaşıyor olmasıda Rijkaard'ın düşünmesi gereken içinden çıkılmaz şeyler :o

Caner tam anlamıyla bir kanat oyuncusu değil zaten. Orta sahanın solunda 3 uç elemanın sol gerisinde oynama özeliği daha güçlü. O sebeble çok takılıyor herkes bu kanat işine.

Ayrıca 3 kulvarda 3 günde bir maç yapıcaz. Herkes yeterince oynar bu takımda.

Kewell eğer atsaydı 2-3 gol fener maçlarında belki o zaman fenerliler Kewell' ı hiç sevmezlerdi. Ama nedendir Kewell her fener maçı kayıp olduğu için fenerlilerin en sevdiği adamın kewell olması normal.

Giovanni Dos Santos için "Y... ye Fener" melodisi iyi oturuyor sanki.İnşallah öyle yapılır

1 Kewell

2 Kewell

3 Kewell

katiliyorum sana ama duygusalliga yer yok bu iste

sonra mazallah roberto carlos ornekleri var giden adamda guven olmuo herzaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt