Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Tottenham taraftarı bu oynamıyor topa vurmadı yıl boyu dedikleri santos için resmen yas tutuyor tamamen teknik direktörün suçu dos santosun oynatılmaması Rijkaard'ın elinde ışıldar bu çocuk baba-oğul gibiler.

haldun baba hala dönmüyor mu fcn yok artık demiş. hakikaten yok artık:))) adamda ne sevgi ne aşk varmış gerçekten. burda ben de dahil kimsenin haldun baba kadar galatasaray sevgisi olduğuna ihtimal vermiyorum. eğer ki yarın da dönmezse gerçekten ağlayacağım varya helal olsun bu adam ilerde anıtı dikilecek kişidir resmen :(:(

bir tesisimize mutlaka haldun üstünel tesisi yahutta bir tribüne haldun üstünel tribünü denmeli

ua forumunda haldun ile giovaninin ismi ucak listesinde oldugunu yazdi :)

gecen de murat yalcindag ve jo nun listede oldugunu söylemisti. dogru cikti :)

Haldun Ustunel’in gelip gelmeyecegini soran arkadaslara...Haldun Ustunel yarin geliyor.

Saygilar,

uA forumundan Jonun ucus listesinde oldugunu bilen kisi

haldun abi yarin geliyor bir yabanci daha gelmez yalan yani ;)

Dönsün sonunda kaç haftadır çalışıyor geceli gündüzlü en çok onu karşılamalıyız havaalanında özledik Haldun Üstüneli.

Devre arasında bu kadar transfer yapıldığını ve transfer edilen oyuncuların bu derece kaliteli isimler olduklarını görmemiştim.Bir transfer daha olmaz diye düşünüyorum.Sezon ortasında takımın dengeleriyle bu kadar oynamak iyi sonuçlar doğurmaz gibi geliyor bana.Şu anda kadromuz bu lig için yeterli, sezon sonuna da biraz heyecan saklamak lazım.:)

Haldun Ustunel’in gelip gelmeyecegini soran arkadaslara...Haldun Ustunel yarin geliyor.

Saygilar,

uA forumundan Jonun ucus listesinde oldugunu bilen kisi

haldun abi yarin geliyor bir yabanci daha gelmez yalan yani ;)

O uçuş listesi bana şüpheli geliyor. Bu işlerden pek anlamam ama resmi siteye göre Jo özel uçakla geldi, özel uçağın mı uçuş listesini görmüş o arkadaş? Tamam, gelecek kişiler ve saat tuttu ama söylediği tarifeli THY uçağıyla gelmediler. Haldun Üstünel'in o gün gelmeyeceğini tahmin etmek için uçuş listesine de pek gerek yoktu. [Tabi şu olmuş olabilir, önce tarifeli uçakta yer ayırtılmıştır, arkadaş onu görmüştür, sonradan karar değiştirilerek özel uçakla gelinmiştir, bilemem]

7 milyon euro olduğu söyleniyor..

Elano ya verdiysek 7 yi dos santos a da verilir.ki sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum kombine kart satışları falan gelirler bi de şl ye katılırsak sorun kalmaz bence maddi açıdan.

opsiyon ne kadar

Gelsin gelsin. Burda da bir yerli ve bir de Ali Turan'i halletsin. :) Ha bu arada devre arasinda kaliteli transfer yapmak ne kadar zormus. :D 2-3 yil once futbolcularin karilari secerdi oyuncunun transfer olacagi ulkeyi, su an galiba uslanmislar futbolcu esleri. :D

ua forumunda haldun ile giovaninin ismi ucak listesinde oldugunu yazdi :)

gecen de murat yalcindag ve jo nun listede oldugunu söylemisti. dogru cikti :)

Ua'daki renkdaşlar transferi nasıl karşıladılar ne düşünüyorlar

Hayırlara vesile olması dileğiyle...

Elano ya verdiysek 7 yi dos santos a da verilir.ki sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum kombine kart satışları falan gelirler bi de şl ye katılırsak sorun kalmaz bence maddi açıdan.

bu sene şampiyonluk çok önemli, hem gelir hem cl ye direk katılma

şampiyonluk = cl ye direk gidiş = cash

abi transferler mukemmel zekice ama bunu taraftara anlatmak zor

opsiyonlu adamlar genc caner ve santos

opsiyonu yok denen adam jo- ama adam kiralikken bu sene opsiyonla kiralamislar adami, bu ne demek sende ver o parayi al sene sonu demek

nedicek adamlar yok o klube bu paraya veririz ama sana vermeyiz mi dicekler

biraz su dusunmeden konusmalari birakalim bence

bu opsiyonlarin hepsini rahatca goruruz sampiyonlar ligine gidersek

ha kotu durumu dusunun

diyelimki mucize oldu gidemedik

e o zmn opsiyonlari kullanmazsin pasa pasa hayatina devame dersin butcene uygun transferler yaparsin kafana gore

boyle bir hareket yapan yoneticilere sahip cikmayan taraftara, uylerele liselilere bilmemnelere de hodri meydan diyorum gelsinler tartisalimmmmm

uzaktayim ama orta bir yol buluruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt