Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

O ayrı bu ayrı.Tamam Leeds ve Galatasaray da rakip ve şu anda birbirlerini hiç sevmiyorlar doğru ama aynı şey değil.Bi futbolcu bizden leeds e gitse delirmeyiz ama arda nın fenere gittiğini düşün mesela çıldırırız burda.Kewell ı çok seviyo taraftar.Kewell yapmaz öyle birşey nitekim onu kovan da yok zaten.İşte taraftarların dayanışması ortada.O da farkında şu an taraftarın arkasında olduğunun.Mantıklı düşünelim.Gitmez.

ya arkadaşlar Kewell yetişip, yıldız olduğu Leeds i bırakıp gitmedi mi? ki Leeds o yıllarda efsaneydi. Leeds bonservis bile alamadı Kewell ın transferinden.

Kewell profesyonel oyuncu, vefakar değil.

ha burdan fenere gidiyor haberini onayladığım anlaşılmasın ama GS ye karşı bir vefa yapıcağını da sanmıyorum, basar gider İngiltere ye vs.

finallerden yeni geldim foruma giremedim gün boyu opsiyonlumu geldi

Renktaş Ntvsporda opsiyonlu dediler.bazı yerlerdede sadece kiralık diyolar..Ama net bir kanıya varmak için yarını beklememiz lazım..haldun abinin işi belli olmuyo biliosun:rolleyes::D

giovaninin dün aksamki radyo konusmasini canlandiriyoorlar :D opsiyon dicek birazdan :D

Hala Leo diyorsunuz ya arkadaşlar anlamak istemiyor musunuz* Leo Franco Galatasaray ın as kalecisi!!!

Sevin sevmeyin beğenin beğenmeyin inan inanmayın ama bu böyle... Durup dururken sezonun ortasında as kalecisini satıp yerine forvet almak nasıl bir mantık?

aha dedi... satin alma opsiyonlu anlasma ;)

arkadaşlar arkadaş fox tv de duymuş belki sizde izlemişsinizdir. Yönetim nonda ve leo franco ile masaya oturmuş kewell için ise seneye kadroda düşündükleri için ayrılma fikri olmadığı söylenmiş. bu durumda gene bir transfer mi geliyor diyor insan harbiden

ya arkadaşlar Kewell yetişip, yıldız olduğu Leeds i bırakıp gitmedi mi? ki Leeds o yıllarda efsaneydi. Leeds bonservis bile alamadı Kewell ın transferinden.

Kewell profesyonel oyuncu, vefakar değil.

ha burdan fenere gidiyor haberini onayladığım anlaşılmasın ama GS ye karşı bir vefa yapıcağını da sanmıyorum, basar gider İngiltere ye vs.

Çook ama çoook yanlış düşünüyorsun.Sana şu kadar söyliyim Genç bir futbolcu Liverpoola gidebilmek için herşeyi yapar..Ama konumuz farklı 32 yaşına gelmiş bi oyuncusun ve büyük bi camianın inanılmaz derece fazla sevgisini kazandın.Yetmezmiş gibi geldiğin zaman müzmin sakat olarak geldin ama herkez sana güvendi,inandı.Bunu kolay kolay vefaya baglamayınız .Bu farklı bi mevzu..

arkadaşlar arkadaş fox tv de duymuş belki sizde izlemişsinizdir. Yönetim nonda ve leo franco ile masaya oturmuş kewell için ise seneye kadroda düşündükleri için ayrılma fikri olmadığı söylenmiş. bu durumda gene bir transfer mi geliyor diyor insan harbiden

nondayla nasil masaya oturuyorlar adam macda :D:D

Arkadaşlar bu arada Lincoln ne alemde. Bari adamdan para kazansaydık azda olsa.

kewell gidecekmiş maval leo gidecekmiş maval ya bırakın kim uyduruyor bunları leo as kalecimiz hangi akıl satar onu D: kewell'a gelince bu kadar kolaymı galatasaray'dan kopmak

leo franco gitsin kurtulalım :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::boohoo:

Hayırlı olsun gio Galatasaray'ımıza:D

Biliyordum geldiğini zaten.. Direk netin başına geçtiğimde resmi haberi de gördüm daha da mutlu oldum.. Hayırlı olsun umarım elimizde tutabiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt