Tamer Büyük
Parçalı Üye
- 28 Nisan 2009
- 4.199
- 128
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an size transfer olsa kesinlikle böyle demezsiniz neyse:evilsmile:
Baba Kewell Leeds' te oynadıktan sonra Galatasaray' a geldiyse. Galatasaray' dan fenere gitmesini ben çok garipsemem. Açıkçası üzülmemde.
Dikkat edersen ben alıntı yapmıyorum konumuz bu değil ama söyleyeceğim son söz ozaman bu adama verilen 5 M € heralde yanlış hatırlamıyorsam ve Orkun,Mehmet Güven ve Yaser boşuna gitti.
maca nerden bakacaksiniz beyler bugun
Leeds'le Galatasaray aynı şeymi güldürme bizi allah aşkınaGS-FB arası dünyaca ünlü ezeli rekabet var Leeds'le Galatasaray arasında ne var
![]()
Öyle diyorsunda..Liverpool EPL ekibi değilmi Arda'nın cıktıgı sene Liverpoollu oyuncuları nasıl maymun ettiğini herkes biliyor..
trt.....renktaş
adamın daha önceki mesajlarına bakarsanız hangi takımlı olduğunu anlarsınız.
Leeds United'tayken gıcık kapardım Kewell'a küfür bile etmişliğim vardı o zaman biri dese bu adam 9-10 sene sonra Galatasaray'a gelecek ve sempatini kazanacak baya bi gülerdim heralde.Stay with us Harry!
Bakıyoruz, inceliyoruz çünkü bizim işimiz. Sizden ricamız üsluplarınıza dikkat ederek amacınız cışına çıkmayın. Varsa şikayetiniz rapor edin.
Anlayışınız için teşekkürler.