Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

2zodi5t.jpg

:D

İsmi Arda değilde ecnebi bir ismi olsaydı millet salyaları aka aka izlerdi.Sözüm meclisten dışarı.Değeri 30 milyon dolarla ölçülürdü.

Leeds'le Galatasaray aynı şeymi güldürme bizi allah aşkına :D GS-FB arası dünyaca ünlü ezeli rekabet var Leeds'le Galatasaray arasında ne var :D

Şu an size transfer olsa kesinlikle böyle demezsiniz neyse:evilsmile:

Demeyen bir güruh olacaktır elbet ,o güruh bugün de Hurmacıyı süper star rolüne soyundurmakta..:rolleyes:

bu çocuklar yetenekliler..kendilerini geliştirme fırsatlarını iyi değerlendirirlerse üst düzey liglerde oynayabilirler..ama yıldızın tanımına bakmak gerekir..

uzatma yav istemiyorum işte kewell gitsin, arda gelmesin :omg::bgking1::p

Baba Kewell Leeds' te oynadıktan sonra Galatasaray' a geldiyse. Galatasaray' dan fenere gitmesini ben çok garipsemem. Açıkçası üzülmemde.

O ayrı bu ayrı.Tamam Leeds ve Galatasaray da rakip ve şu anda birbirlerini hiç sevmiyorlar doğru ama aynı şey değil.Bi futbolcu bizden leeds e gitse delirmeyiz ama arda nın fenere gittiğini düşün mesela çıldırırız burda.Kewell ı çok seviyo taraftar.Kewell yapmaz öyle birşey nitekim onu kovan da yok zaten.İşte taraftarların dayanışması ortada.O da farkında şu an taraftarın arkasında olduğunun.Mantıklı düşünelim.Gitmez.

Dikkat edersen ben alıntı yapmıyorum konumuz bu değil ama söyleyeceğim son söz ozaman bu adama verilen 5 M € heralde yanlış hatırlamıyorsam ve Orkun,Mehmet Güven ve Yaser boşuna gitti.

M.Güven ve Yaser'den ne köy olur ne kasaba. Gittiklerinden beri bizleri şaşırtacak birşeyde yapmadılar.

Alacağı para ve anlaşmalar bizi ilgilendirmez zaten bilemeyizde. Leo lüks ve kötü olsa 5dk durmazdı yönetim. Siz istiyorsunuz ki her topu kurtarsın hiç gol yemesin var mı böyle bir kaleci varsa örnek göster bana.

Ofsayt taktiği dahi yapamayan düzenli yanyana oynayan 2 defans oyuncusu olmayan bir takımdık ilk yarı. Ben Leo'nun direkt kendi hatası ile 2-3 ten fazla gol yediğine şahit olmadım. Fener maçındaki hatayı bir kenara koyuyorum o sahada ne Arda Arda gibi oynadı ne de Kewell ne de geçmişte Hasan Şaş ve Mondragon.

Volkan bile son maçlarında 2 kere kısa top attı pres bile yok iken. Ufuk'u Manisa'dan 2 maç ile hatırlıyor olabilirsin iyi maçlarda çıkarmış doğru ama bu o gencecik adama yapılcak en büyük hata.

Kaleci,defans = tecrübe ister. Ondan sonra fiziki özellikleri gelir. Ben demiyorum Leo süper kaleci en iyisi diyorum elimizdekilerin sisteme bakınca kalesini zamanında terk eden, top çevirebilen topu oyuna hızlı sokan bir adam.

Öyle diyorsunda..Liverpool EPL ekibi değilmi Arda'nın cıktıgı sene Liverpoollu oyuncuları nasıl maymun ettiğini herkes biliyor..

valla sevilla maçında bir uğur vardı sol kanadı otoban yapmıştı..:Dbir maç gaz yiyip oynamakla 40 maç orada oynamak arasında dağlar kadar fark var..Bu anlamda söyledim..

Leeds United'tayken gıcık kapardım Kewell'a küfür bile etmişliğim vardı o zaman biri dese bu adam 9-10 sene sonra Galatasaray'a gelecek ve sempatini kazanacak baya bi gülerdim heralde.Stay with us Harry!

Süper tıransfer ellam ya :ciftetelli::ciftetelli::2_thumbs_up_-_anima

kuşlarmı basmıs burayı ................

finallerden yeni geldim foruma giremedim gün boyu opsiyonlumu geldi

adamın daha önceki mesajlarına bakarsanız hangi takımlı olduğunu anlarsınız.

Bakıyoruz, inceliyoruz çünkü bizim işimiz. Sizden ricamız üsluplarınıza dikkat ederek amacınız dışına çıkmayın. Varsa şikayetiniz rapor edin.

Anlayışınız için teşekkürler.

:D:);):ciftetelli::2_thumbs_up_-_anima:bgking1::D
Leeds United'tayken gıcık kapardım Kewell'a küfür bile etmişliğim vardı o zaman biri dese bu adam 9-10 sene sonra Galatasaray'a gelecek ve sempatini kazanacak baya bi gülerdim heralde.Stay with us Harry!

bence yarin aciklanir kimin takimdan ayrilacagi zanirim nonda ve leo olacak & 75

Bakıyoruz, inceliyoruz çünkü bizim işimiz. Sizden ricamız üsluplarınıza dikkat ederek amacınız cışına çıkmayın. Varsa şikayetiniz rapor edin.

Anlayışınız için teşekkürler.

Peki , ben teşekkr ederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt