Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Gio ipswich takım kadrosunda niye yok:eek:

Gio'nun opsiyonu var diye duydum.Ancak yine beklemek lazım hayal kırıklığına uğramamak için

Opsiyon filan yok sanırım...İki resmi sitede açıklamadığına göre yoktur....

Nereden anladın? Öyle birşey yazmıyor ki yazıda!

Genelde opsiyonlu transferler her 2 taraf tarafından belirtililir ama belli olmaz tabi belki 2 rakam üzerinde anlaşılmış olabilir.Yani istenen patlama yapılırsa Totenham extra ücretler talep edtmiştir.Ama biz bunları açıklayamıyoruzdur.

The Turkish box is coached by Dutchman Frank Rijkaard, who made his debut at Barcelona.

Mexican forward Giovani Dos Santos became further strengthening Turkey's Galatasaray, after the team clinched the loan of the player who had little activity at Tottenham, who runs Harry Redknapp and he plays the Honduran Wilson Palacios.

Al parecer, ahora es Turco After two campaigns in which loose enough Gio did not have many minutes on the pitch with face the Spurs and the 2010 World Cup, the player said he needed to take pace.

The selected Mexican reach the Turkish fleet on loan for six months, with option to purchase 10 million.

It seems that Tottenham, with which Giovanni has a contract until 2013 and Galatasaray reached this agreement in recent days but could not make it official because the Turkish workforce was complete, and should therefore be wait for a foreigner Square release.

For this reason, the table led by Dutchman Frank Rijkaard, who made his debut for Barcelona Gio in 2007, decided to invalidate the contract of injured Australian Harry Kewell, for the next six months to accommodate the Mexican.

In this way Giovani Dos Santos will become the third Mexican military in Turkish football, Sergio Almaguer did previously and the late Antonio de Nigris.

birisi çevirebilir mi ?

Çok ingilizcem yok anladığım kadarıyla birşeyler söyleyeceğim. İşte bildiğimiz gibi Gio'nun 6 ay kiralık geldiğinden, 10 M $ opsiyonuyla birlikte anlaşma yapıldığından bahsetmiş. Transfer nedenlerinden bahsetmiş işte Rijkaard'tan ve Kewell'ın sakatlığından dolayı vs. diye anlatmış. Son olarakta Türk futbolundaki 3.Meksikalı futbolcu demiş Almaguer, De Nigris'ten sonra.

seneye inşallah ligimiz 20 takımdan oluşur yabancı sınırlamasıda 7+3 olur hemen birden bire yabancı sınırlaması kalkmaz

opsiyon var ntv sporda söyledi az önce üstüne basa basa

tottenham bildiğin mal takım demirörenin ingiltere şubesi orda:D

Opsiyon yok ise kötü.

Giovanni'nin bonservisini almak gerek.

Kendimi kötüsüne hazırladım,opsiyon varsa çok sevineceğim.Geçen Jo'da üzüldükten sonra böyle yapmam benim için daha iyi olacak.

Arkadaşlar söylüyorum totnım D.Kupası öncesi böyle bir oyuncunun opsiyonunu verecek kadar MAL olamaz :D

Tottenham,City'nin bir alt versiyonu.Sürekli pahallı fiyatlara oyuncu alırlar.

Ancak başarılı olamıyorlar.Bence opsiyon alındı. :)

Öncelikle transfer hayırlı olsun diyorum,umarım faydalı olur.

Diğer yandan bazı arkadaşlar,futboldan çok anlayan futbol ulemaları burada bu adamın forvet olduğunu iddia etmişlerdi. Ben de hücuma yönelik forvet oyuncusu demiştim.

Onlarda bana kaynak olarak bir futbol takımının sallama sitesini göstermişlerdi.

Şimdi bakın bakalım resmi siteye bu adam hangi mevkii de tanıtılmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt