Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

----------------------------Ufuk----------------------------------

---Sabri--------------Servet----Neill--------------Hakan-----------

--------------------------Sarp------------------------------------

---------------------Elano------Arda------------------------------

---Keita------------------------------------------Gio--------------

--------------------------Jo---------------------------------------

büyük ihtimal böyle oyndaığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama yine de yazmakta fayda var.Kadroya bak be.

Kalede üzgünüm ki Leo olur.Gerisi gayet güzel.Birde SARP ELANO 2 li oynar önlerinde ARDA olur

Son vuruşları da gayet iyi.

Gio volkana

Keita luganoya

jo bilicaya

sonra hepsi volkana :D GORA:D

Yeteeeeer Haldun Üstünel Yeeteeeeer

Abi neye yeter ya ARGGGGHHHHH

Tottenham'in rezerv takimindan 5 ayligina adam kiralamak cidden zor bir is degil ayni seyi Ipswich de yapmisti, hani Jo'yu biraz anlarim ama bu transferi bana bir telefon ve 15 euro versen telefondan ben bile hallederdim.

İŞTE DOS SANTOS'UN RÖPORTAJININ TAMAMI!..

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.

Meksika'da yayın yapan bir radyoya konuşan Dos Santos'un açıklamalarının tamamı Türkiye'de ilk kez MARATON.COM.TR'de!..

İşte Giovani Dos Santos'un Meksika radyosuna verdiği röportajın tamamı!..

“GALATASARAY İLE ANLAŞMAYA VARDIK”

- Nasıl gidiyor?

Merhaba, oradaki herkese selamlar.

- Geleceğin hakkındaki haberler nasıl?

Dün itibariyle Galatasaray ile bir anlaşmaya vardık ve bugün de kiralanma konusu resmileştirildi.

- Ah... Bu iyi bir haber!

“ŞU ANDA ÇOK MUTLUYUM”

Gerçek şu ki şu anda çok mutluyum. Bu benim için iyi bir fırsat. Barcelona’da birlikte çalıştığım ve iyi tanıdığım bir antrenörle tekrar birlikte olmanın gerçeğinin yanı sıra onun beni tanıdığını ve beni sevdiğini biliyorum. Gerçekten çok mutluyum. Futbol oynamam, tekrardan ritmimi bulmam gerek. Yeni takımımın seviyesini de biliyorum. Bu yüzden bu benim için çok büyük bir haber.

- Sana kucak dolusu tebrikler yolluyorum. Tekrardan futbol oynayabilmek için bir şans aradığını biliyordum. Şüphesiz ki bunu Rijkaard ile yapma şansını bulacaksın; fakat sanırım burada babanın ve temsilcin Pini’nin de etkisi var; çünkü Dünya Kupası’nda yer alabilmen için futbol oynaman gerek. Bu senin için çok önemli olmalı.

Evet, elbette ki... Gerçek şu ki babam ve Pini ihtiyacım olan yeterli süreyi alamadığımı görüyorlardı. Bazı takımlar benimle ilgilenmeye başladı. Ben de en iyi seçenek olarak düşündüğüm Rijkaard’ın başında olduğu Galatasaray’a gitmeye karar verdim. Hem takım beni tanıyor, hem de ben onları, takımın oynayış stilini ve Rijkaard’ın çalışma stilini biliyorum.

“JO VE ELANO İLE GÖRÜŞTÜM”

- Galatasaray’ın senin bonservisini alma opsiyonu olduğunu, şu anda takımda iki Brezilyalı futbolcu daha olduğunu biliyor musun? Onlarla konuşma şansı bulabildin mi?

Evet, Brezilya Milli Takımından Jo ve Elano ile görüştüm. Sanırım Leo Franco da orada. Ayrıca Milan Baros ve Kewell’ın da orda olduğunu biliyorum. Bence iyi bir takım. UEFA Avrupa Ligi’nde olduklarını biliyorum. Bu yüzden harika bir antrenörün olduğu, çok iyi bir takım olduklarını düşünüyorum.

- Redknapp’ı nasıl ikna edebildin?

Doğrusunu söylemek gerekirse bu biraz karmaşık. Transfer sezonu açıldığından beri ayrılmayı planlıyordum ve o da bana bu konuda zorluk çıkarıyordu. Bana hiç süre vermeyen, kendime gösterebilmem için şans vermeyen birinin neden böyle davrandığını gerçekten hiç anlamadım. Üstelik süre alamamam Dünya Kupası’nda oynayamayacağım anlamına geliyordu. Bütün futbolcular Dünya Kupası’nda oynamak ister. Onunla bunu konuştum; fakat o bana aynı şeyleri söyledi ve beni takımda tutmak istediğini söyledi. Bir gün oynama şansını bulacağımı söyledi; fakat bu hiç olmadı. Sabırla bekledim ve sonunda başkanla konuşmaya karar verdim. Sonuçta olay mantıklı bir noktaya geldi ve anlaşma sağlandı. O günden beri çok mutluyum.

“SATIN ALMA OPSİYONU VAR”

- Biraz anlaşmanın detaylarına girmek istiyorum. Sezonun sonuna kadar kiralık olarak oynayacaksın. Doğru biliyorum değil mi? Ayrıca bir satın alma opsiyonu da var.

Evet, bu bir satın alma opsiyonu ile kiralık anlaşma. Şu anda kontrat yanımda olmadığı için detayları bilmiyorum. Ama dediğiniz doğru.

Tottenham'in rezerv takimindan 5 ayligina adam kiralamak cidden zor bir is degil ayni seyi Ipswich de yapmisti, hani Jo'yu biraz anlarim ama bu transferi bana bir telefon ve 15 euro versen telefondan ben bile hallederdim.

:):)

evet tabi... sacmalama lütfen. baros,elano yu da getirirsin sen... ronaldinho yu arada gelsin

Ya işin o yüzünü ben de biliyorum da. Maksat eğlenelim fenerliler' e nispet yapalım. Yoksa ben de biliyorum Santos' un bu sene birşey veremeyip sezon sonu takımdan gönderileceğini.

Avrupa kadrosu:

---------keita-------

arda---------------Gio

---------Elano--------

-----Sarp---Topal----

Satın Alma Opsiyonu inşallah vardır.

Umarım bu transfer Rijkaard'ın gözünü Kör etmez Keita'yı göremicek kadar !!!

bonservis konusunda anlasma yok dedi murat yalcindag ;) opsiyon konusu degil. yani belirli bir para yok ama biz istersek aliriz

İlk önce opsiyonun ne olduğunu öğren sonra gel konuşalım...Belli bir miktar belirlenmeden opsiyonmu olur bunu mantıklı bir düşün bilgi gerekmez mantık yeterli...Nasıl istersek alırız city 100 milyon euro getirin verelim dedi nolacak şimdi...Tövbe iş olsun diye konuşmayalım...

Ya işin o yüzünü ben de biliyorum da. Maksat eğlenelim fenerliler' e nispet yapalım. Yoksa ben de biliyorum Santos' un bu sene birşey veremeyip sezon sonu takımdan gönderileceğini.

Sen bu kadar çok şey bildiğine göre, Haldun, Rijkaard, Neeskens gibi adamlar boşuna duruyorlar orada!

Santos Adaya Transfer olduğunda Eziklerin yorumları buyrun okuyun.. Sonra şuan bize geldikten sonraki yorumlarıyla kıyaslayın objektifliği görün..

DOS SANTOS ADA´YA TRANSFER OLDU!

-sudan ucuza gitmiş giovani...EPL´nin isim farkı burda işte...Biz aynı parayı versek bize gelmez...Fenerbahçe olduğumuz için değil ligimizin adı TSL olduğu için...Bana göre Totthenam iyi bir iş yaptı.Hem Modric hem Giovani süper transferler...

-6 milyon ne ya

-spurs kazıklamış barcayı

-cok büyük bir transfer yaptı giovanniyi alarak tothenham..

-Ucuza kapatmış transferi çok iyi bir futbolcu barça ne yapmak istiyor

-bu adama gelecekte ronaldinhoya filan benzemez daha iyi olur.. ronaldo veya messi gibi bi adam olacak bu.. barca resmen bedavaya vermiş bu adamı.. ah ah bizde olacaktıki bu adam‚ alex futbolu bırakınca bu adam tam olgunlaşmış olurdu tam bize göre bi adam olurdu...

-bir ronaldinho gibi olamaz elbette ama fabregas ıda satmışlardı böyle‚ bir şey olmaz bundan deyip.

-Renkdaş bence Fabregas gibi arkasından çok ağlarlar...

-Bence çok süpriz bir transfer ben Barcelona´nın Dos Santos´u satacağını hiç düşünmezdim.

-İyi transfer Tottenham için 10 milyon euro da çok büyük bir para değil.

-Bu arkadaşı bir maç tam olarak hiç izlemedim.Anca denk gelirse‚ özetlerde attığı gollerini izleme fırsatım oldu.Gördüğüm kadarıyla‚ üst düzey yetenekli bir oyuncu.Umarım harcanmaz.

-tottenham onuda harcar merak etmeyin..

-bize lazımdı boyle bi adam

-Mütiş TransFer ..

-yalan ya 6 milyon olabilirmi hiç o Agüero için bile 30 milyon istiolar...

bu arada bizim taraftar Santosa bile bok atıyorsa gerçekten Haldun Üstünel size çok.. Mehmet cansunlar canaydınlar size inamotoları muhammed saarları getirsinler

Yeni transferimiz Giovani Dos Santos Ramirez’in bu sezon için 24 olarak açıklanan forma numarası 30 olarak değiştirilmiştir.

Galatasaray.org

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt