Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Frank Rijkaard Galatasaray tarihinin en şanslı hocası bence.

Bu kadroyu da şampiyon yapamassa yazık günah.

Bu sene mutlak favroim Galatasaray.

Bu oyuncular Rijkaard olmasa idi gelirmiydi peki? Ne yazik ki senin gibi dusunenler oldugu surece isimizi cok zor... Basari tak diye gelmez zamanla gelir Rijkaard'a hak ettigi sans taninmaz ise hicbir seyin anlami kalmicak...

SİZE 3 ZENCİ LAZIM ... KINA GECESİ :D

volkan_aglayan.jpg

keita_vy-9.jpg
Jo-001.jpg
giovani-dos-santos1.jpg

eğer nonda takımda kalıcaksa gönlünü almak lazım :D

Gio Champsionship'te basarili olduysa benzer kalitedeki TSL'de de basarili olur bence, iki ligde de bol bol hanzo var,

Şu üyelik sisteminin bir radarı olsa da Galatasaray'lılarla malum takımı ayırsa:D

Diyorlardı ya,Angut.com da,Bize 3 tane zenci lazım alın size 3 adet taş fırın Zenci

Hızlı ve süratli bir oyuncu 2. yarıda da olsa takıma monte edilmiştir. İnşaallah takıma uyum sağlar. Bu ara transferlerle Galatasaray, olumlu yönde kabuk değiştirmeye başlamıştır. Öyle tahmin ediyorum ki ligde şampiyon olacağımız gibi, UEFA kupasında da çok iyi noktalara geliriz diye düşünüyorum..

beyler santos hangi bölgede oynayacak bikere keitayı kesemez süper lig'de jo olduğuna göre forvet oynayamaz mecburen caner'in yerine oynayacak aklıma sorular gelmeye başladı inşallah yönetim açıklama yapar

Beyler şaka maka Bu Dos Santos Ipswich' de kiralıkmış. Şimdi bi Ipswich' e baktım adamlar İngiltere ikinci liginde sürünüyolar. Yani Bu adam Kalaslar topluluğu bir ligde takımı belli bir seviyeye getiremezken Türkiye Ligi gibi Avrupa' nın en pahalı 6. liginde Galatasaray' ı nasıl şampiyonluğa taşıyacak? Düşünmeden etmeden adamın Barcelon kariyeri var diye burada Haldun' a methiyeler düzüyoruz. Ama nerden baksan adam İngiltere' de Flop. Transferi nerden tutsan elinde kalıyor. Haldun bu olmadı.

dün birine dediğim gibi sen de fazla dikkat çekiyorsun:D

bobmarleyfaruk.jpg

Beyler Dos Santos' u aldık demek tamam bizi kizmse tutamaz havada karada uzayda önümüze geleni 5' liyeceğiz anlamına gelmiyor. Dos Santos Totthenham' da tutunamadığı gibi bizde de tutunamayabilir. Bunu göz önüne alın. Zaten devre arasında gelen oyuncu lige alışana adar 5 hafta geçecek. Jo ile Dos Santos bekleneni veremezse bunda devre arasında gelmiş olmalarının payı çok büyük

O maci izledim. İlk goldeki penaltı pozisyonunda resmen katliamdıl. Meksikalı Amerikalı' ya dirsek attı hakem Meksika' ya penaltı verdi ondan sonra da maç koptu. Yani maçın hakkı kesinlikle 5-0 değildi

:sleeping::redface::boohoo:

Galatasaray’ın Dos Santos transferi tamam.. Ünlü futbolcunun İstanbul’a geliş saati de belli oldu

Reuters Galatasaray’ın Dos Santos’u sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Galatasaray, Tottenham’dan Giovani dos Santos’u sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

YARIN İSTANBUL’DA

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır" denildi.

Giovani’nin yarın 17.30 sıralarında İstanbul’a olması bekleniyor.

SANTOS: SABIRSIZLANIYORUM

Premier Lig takımlarından Tottenham’ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.

Ülkesi Meksika’da bir radyoda konuşan Dos Santos, sarı-kırmızılı takıma kiralık gideceğini belirterek, sözleşme şartlarında, satın alma opsiyonunun bulunduğunu ifade etti.

Meksika Milli Takımı’nın yıldız oyuncularından biri olan Dos Santos, daha önce Barcelona’dan tanıdığı teknik direktör Frank Rijkaard’ın himayesinde futbol oynamak için sabırsızlandığını dile getirdi.

Frank Rijkaard Galatasaray tarihinin en şanslı hocası bence.

Bu kadroyu da şampiyon yapamassa yazık günah.

Bu sene mutlak favroim Galatasaray.

Bence Frank Rijkaardın takımın başında olması, transfer komitesinin en büyük şansı. Takımın başında Lucescu, Skibbe, Gerets olsaydı bu adamlar gelr miydi? İşin aslı yönetim, teknik heyet, ve kadro makinenin birbirine bağlı 3 çarkı. Biri kötü olsa diger ikisini de bozar.

fenerliler gsli olmaya karar vermisler burda takiliyorlar hatta üye oluyorlar :D adamlar quaresmayi alacaz dediler havaya girdiler

fosssssss oldu :D

gelirken yolda baktim sag sola heryerde ölü kus :D bu fener gider sili den maldonadolar alir.

eğer jo transfer edilmeseydi sadece santos ve neill transfer edilseydi kim gidicek davasına kewell'ı üzmezdik:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt