Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

canerden vazgeçeceğini sanmıyorum. defansif yönü çok kuvvetli caner in. sürekli pres yapıyo. beni asıl düşündüren keita yı kesme ihtimali:( gio da asıl yerim sağ dedi

o kadarda değil. öyle olursa bu taraftar isyanı basar.

Keita oturup hepsini kesmesin de..

Keita'yı niye kessin ki? Adam sağ kanatta harikalar yaratıyor. Sadece Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karttan sonra uyarı olarak 3-4 maç 11'de başlamadı o kadar. ;)

avrupa maçlarında Keita forvet, santos sağ kanat olabilir belki, merakla bekliyoruz Atletico maçını. Nonda nın olmasından iyidir

yönetimimize gerçekten helal olsun diyorum ve teşekkür ediyorum. CAnaydın'ın yarattığı güven ve vizyonsuzluk erezyonunu bizlere 2 yılda unutturmaya başladılar bile. Umarım seçimlerde her alandaki bu girişimciliklerinin meyvalarını toplarlar. Hayırlu uğurlu olsun, müthiş bir yetenek Santos.

Hayırlı olsun sonunda oldu

Biz neill,jo,gio yu aldık. Fener ne aldı ???

babangida_tijani.jpg

Babangida'yı aldılar takdir ettim açıkcası. :ask:

transfermarket.de sitesindeki değerimiz 134milyon 500bin euro

Keita'yı niye kessin ki? Adam sağ kanatta harikalar yaratıyor. Sadece Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karttan sonra uyarı olarak 3-4 maç 11'de başlamadı o kadar. ;)

umarım kesmez bi şey demiyorum. ama riijkardın keita yı ço ksevdiğini düşünmüyorum ben. gio da en yararlı yer olarak sağ demiş kendisi için. o yüzden dedim. keitayı kimseye değişmem ben zaten

Hayırlı uğurlu olsun Galatasarayımıza. Ama Kewellda kalsa keşke. Leo gitsin O kadar.

Açok konuşiym Barosu' un olmadığı bir ortamda Atletico Madirid' i eleme şansımız yok. Bu nedenle tüm ağırlığın lige verilmesinden yanayım.

Duyuru: Giovani Dos Santos Ramirez

Yeni transferimiz Giovani Dos Santos Ramirez’in bu sezon için 24 olarak açıklanan forma numarası 30 olarak değiştirilmiştir.

arda solda oynamadığı sürece etkili olamıyor çok merak ediyorum rijkaard'ın planları neler 2 yarıya başlarken elanoyu ön libero mevkisinde oynatmaya başladı başarılıda oldu caner'i sol bölgeye aldı gayet başarılı defans ise artık ileri çıkmıyor bakalım santos hangi bölgede oynayacak belki ardanının bile yedek kalma durumu var

arda bu sezon nerdeyse hep ortada forvet arkasi oynadi ve en iyi sezonunu oynuyor... kewell solda ve keita sagda oynadi cogu kez.

Opsiyon durumu kesinleştimi..Turkspor osiyon var diyor..Tek ihtimalli yok diyor..

Kısa vadeli düşünüyor bazı arkadaşlar. Sakatlılar, cezalar olacak ya da yorgunluk-hastalıklar. Kimsenin kesileceği yok bu durumda. 3 kulvarda ortalama 3 günde bir maç yapıcaz. Herkes rahat rahat oynar zaten bir takım-oyuncular çok maç ile gelişir Bunun milli maçlarıda olacak 1-2 tane gitmek durumunda kalanlar olacak dünya kupası öncesi hazırlık maçlarında. O nedenle çok takıyorsunuz "Keita'yı-Caner'i" kesmesin diye. Avrupa maçlarında Nonda kadroya alınsın ama ilk 11 başlamasın bence. 4-6-0 denensin, gole çok ihtiyaç olduğunda Nonda girer oyuna misal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt