Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Bide şu stad zeminlerimiz böyle topu okşayarak futbol oynayan dos santos gibi adamlar için dizayn edilse aynı Avrupadaki dünya devlerinde olduğu gibi tam olacak.Arda bu yüzden depar atmaya çekiniyor top düz sahada sekiyor resmen.

çok çok büyük bir hata. Leo kalmalı Kewell yolcu olmalı

leo ne işe yarıyor sence kalıpta ne olacak ufuk aaykut leodan 2 kat daha ii...leo gönderilip gitsin...kewell sözleşme uzatılması daha ii bu sene olmassa bile seneye devam eder..bu taraftar kewell kolay kolay bırakamaz.....

Galatasaray’daki yabancı futbolcu transferlerine damgasını vuran Haldun Üstünel durmak bilmiyor. Neill, Jo ve Santos’tan sonra sırada bir de forvet var!

Maraton.com.tr’nin aldığı istihbarata göre Galatasaray formasını giydiği ilk maçlardaki formundan çok uzakta olan Nonda ve bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Leo Franco’dan biri ile yollarını ayırmayı kafasına koyan Galatasaray yönetimi Brezilyalı bir golcü için nabız yokluyor.

Haldun Üstünel’in adı bir sır gibi saklanan Brezilyalı forvet için girişimlerini sürdürdüğü ve sarı-kırmızılı takımın transfer sezonu kapanmadan bir bomba daha patlatabileceği öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BURAK ÖZKAYA

Allah aşkına biri şu Haldun'u alıp gelsin; gözlerimin altında yarımşar kiloluk torbalar oluştu..

Leo neden kalsın ufuk gibi bi kaleci varken ?

Ufuk mu? Ufuk Galatasaray' ın kalecisi olabilir mi?? Senin gibi düşünen adamalrın yüzünden Steau Bükreş gibi 3. sınıf bir takıma elendik geçen sene! Kaleye her zaman yabancı tecrübeli bir adam lazım

Ufuk mu? Ufuk Galatasaray' ın kalecisi olabilir mi?? Senin gibi düşünen adamalrın yüzünden Steau Bükreş gibi 3. sınıf bir takıma elendik geçen sene! Kaleye her zaman yabancı tecrübeli bir adam lazım

feneve de zenci lazım!

Bide şu stad zeminlerimiz böyle topu okşayarak futbol oynayan dos santos gibi adamlar için dizayn edilse aynı Avrupadaki dünya devlerinde olduğu gibi tam olacak.Arda bu yüzden depar atmaya çekiniyor top düz sahada sekiyor resmen.

NTVspor'da mehmet demirKOL'u mu izledin naptın hocam :eek:

O adam kim be :D KOL futbol biliyormuda ben her zaman söylüyordum alttan ısıtmalı bir sahamız olsaydı Gaziantep'e 4 atardık o sahada :)

Göçmen kuşlar istila etmiş burayı

herkez diyorki bu cocuk iyiyse barcelonadan neden gönderildi ozaman ? tipik ezik milletin mantigi.... ozaman böyle diyelim. barcelona neden fabregasi birakti ????

Leo göndermek demek fenere şampiyonluğu altın tepsiyle sunmak demektir.

Geçen sene ufuk mu vardı ufuk bu sene transfer oldu ve gelecekte milli takımın kalecisi. leo çok mu iyi gidiyo şimdi ?

şu kuşlar yine basmışlar defetmek lazım.....yemlerini vermek lazım....

ya bi git ağzımı bozdurma bana yabancı takıntınmı var zenci fantezin mi var sabahtan beri formu karıştırmaya çalışıyorsun.anladık kuşsun bari bu kadar belli etme git kendi formuna yoksa ağzına yemek vermek yerine başka bişey yapıcaz burda:@:mad:

ya bi git ağzımı bozdurma bana yabancı takıntınmı var zenci fantezin mi var sabahtan beri formu karıştırmaya çalışıyorsun.anladık kuşsun bari bu kadar belli etme git kendi formuna yoksa ağzına yemek vermek yerine başka bişey yapıcaz burda:@:mad:

sakin ol renkdas

eglenmene bak:)

kuşlara küfretmek yasakmı burda?

438.- alo başkanım bi tane forvet arkadas var burda. temiz bi çocuğa benziyo.

+ haldun olm sen orda mısın hala. atla gel artık.

- başkanım salı pazarı varmış aşağı london'da onu bi dolaşayım gelcem.

+ yav daha son aldığın gelmedi lan buraya. havaalanında takılıyolar olm sonra. teker teker yolla bari.

- tamam o zaman ben bi forvet bi de ön libero bakınıyorum.

+kadro doldu saçmalama.

- tamam ben burdan göndereyim sen de ordan gönder.ortada çarpıştıralım sağlam kalanı kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt