Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

GSTV de daha Gio çıkmadı ortalıga...

Son gün Ali Turan gelir, transfer kapanır.Pavlu'ya falan gerek yok, zorlamayalım fazla.

opsiyonLAR bizde olduğuna göre pavluya falan gerek yok yeter bu kadar eğer jo nun opsiyonu olmasa lazım derdik valla helal olsun halduna bütün yazarlar yırtınıyodu iyi oynayıp staj yapıp gidecekler küçük klüpler gibi kiralık oynatıyormuşmuşuz alın lan size strateji iyi oynadımı al oynamadımı bırak guiza gibi 14 verelim yatsın böyle büyük olalım dimi fener yalakaları çok sevindim opsiyonlara:ciftetelli:

aha jo'nun opsiyon bizdeymiş ohaa demek istiyorum :D:D

7 tane civa gibi üst düzey yabancımız var

Giovani(20)

Jo(22)

Baros(28)

Kewell(31)

Neill(31)

Elano(28)

Keita(26-28)

Leo Franco hariç hepsi müthiş isimler.Ki o da çok kötü değil.

Kaliteli Türk Oyuncular

Arda(23)

Caner(21)

Hakan Balta(26)

Servet(28)

Topal(23)

Sabri(25)

Ufuk Ceylan(23)

bu isimlere sene sonu yapılabilecek bir Hamit veya Nuri takviyesi bu takımı bir seviye daha yukarı Cl seviyesine çıkarır,gurur duyuyorum

Rezillik .. Gstv takip eden taraftarlarımız hala santosun kapıdan cıkmasını bekliyorlar.

Haldun'dan kaçar mı be adam işini öyle bir gizli yapıyorki Jo bile bilmiyor opsiyonun bizde olduğunu.:D:D

7 tane civa gibi üst düzey yabancımız var

Giovani(20)

Jo(22)

Baros(28)

Kewell(31)

Neill(31)

Elano(28)

Keita(26-28)

Leo Franco hariç hepsi müthiş isimler.Ki o da çok kötü değil.

Kaliteli Türk Oyuncular

Arda(23)

Caner(21)

Hakan Balta(26)

Servet(28)

Topal(23)

Sabri(25)

Ufuk Ceylan(23)

bu isimlere sene sonu yapılabilecek bir Hamit veya Nuri takviyesi bu takımı bir seviye daha yukarı Cl seviyesine çıkarır,gurur duyuyorum

Abi Türk oyuncular arasında Mustafa Sarp'ı unutmuşun ya bence Ufuk Ceylanı çıkar Mustafa Sarp'ı koy ;)

Jo'yu da, Gio'yu da GSTV cap canlı verdi.. Netteki GSTV geriden geliyor!

Gurur duyuyorum kadromuzla.Tesekkürler yönetim.Sizi indirmeye calisan hainlere de selam olsun.ARKANIZDAYIZ.

hadi digitürk sayemizde yine üye sayısını arttıracak bu takımı izlemek için yurtdışına bile satışlar başlar yakında :D:D

Rezillik .. Gstv takip eden taraftarlarımız hala santosun kapıdan cıkmasını bekliyorlar.

değil gstv yayınını sağlıklı şekilde izlemek istersen aylık 5 lira verirsin izlersin televizyonunda,interneteki yayın taraftara jest açısından yapılan bir hizmet beğenmiyorsan izleme...

Arkadaşlar Opsiyon olayı neymiş haber var galiba Açıklamamı geldi JO'nun opsiyonudamı bizdeymi

3.5 mil euro yuh Haldun yuh herif resmen İngiltere'ye çökmüş :asd:

Murat Yalçındağ ' a soru sorulmuştu . O da çelişkili bi cevap vermişti . Sonra opsiyon yok dendi basın tarafından .

Dediğim gibi,adam için fiyat belirlenirken özel aşrtlar avrdır.Şu kadar gol atarsa veya şu kupa alınırsa bu oyuncuyla ekstra ücretler talep edilmiştir.Bunlar açıklanamayacağından dolayı bizim bildiğimiz anlamda opsiyonlar yoktur.Yoksa 4 aylık transfer yapar mı Haldun,bizim takım öğrenci yetiştirme yurdu değil,katkı verirlerse sene sonu bizdeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt