Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Sergen bas bas bağırıyor iyi yetenekli olsa Barça gönderir mi diye. Ama ona sormak lazım Barça niye o zaman Fabregas'ı gönderdi ? Demek Fabregas kalitesiz futbolcu :) ...

Ayrıca eve az önce geldim beyler Jo ve Dos Santos kesin olarak opsiyonları bizde mi ? Eğer bizdeyse olağanüstü bir başarıdır bu. İnanılmaz süper olur gerçekten bizdeyse. Bizi cevaplarsa sevineceğim :D .

kesin bizdedir. haldun üstünel onları da almış :D

Evet NTVSpor sitesinden izledim. İnanılmaz mutlu oldum ya. Helal olsun Haldun Üstünel'e. Gerçekten helal olsun, diyecek söz bulamıyorum şuan !

Jo ve Santos için opsiyonlu diye bir şeyler dediler :)

Sergen bas bas bağırıyor iyi yetenekli olsa Barça gönderir mi diye. Ama ona sormak lazım Barça niye o zaman Fabregas'ı gönderdi ? Demek Fabregas kalitesiz futbolcu :) ...

Ayrıca eve az önce geldim beyler Jo ve Dos Santos kesin olarak opsiyonları bizde mi ? Eğer bizdeyse olağanüstü bir başarıdır bu. İnanılmaz süper olur gerçekten bizdeyse. Bizi cevaplarsa sevineceğim :D .

Bırak sergeni madem kendi o kadar iyiydide neden avrupadan hiç bir takım ama hiç bir takım onu almadı.Severim Sergenide birde kendine baksın

oleyy be işte bu jo'nun opsiyon haberine acayip sevindimmmm:).....iyi şeyler oluyor Galatasaray'ımızda çok iyi şeyler.....

Demek ki Sergen o kadar yeteneksizmis ki Barca onu hic bir zaman almayi dahi dusunmemis.

Sergen Yalçın sen futbol yorumcusu olamazsın. Karalama bi kere transferlerimizi.

Herkes opsiyonların olduğuna ikna oldu zannedersem :)

Jo'nun da var yani.Allah'ım sana geliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt