Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

B_5f4c6ff7360a37e8ca6d6194da09ebf4.jpg

oh keyifler gıcır:D

inş yarın doğru düzgün bi açıklama gelirde şu iki oyuncunun opsiyonu ile ilgili artık sıkıldık yaa:rolleyes:

Opsiyon ne kadar arkadaşlar?

Bütün kıvırcık saçlıları aldık he :D

Antudan alinti.

Hep kötü örnekleri almamiza gerek yok,birde iyi niyetli olanlari gösterim.

Bu adamin yazisini begendim,ve bence dogrulari söyleyen cikti Antudan Nihayet!

Avrupa mı lig mi konusunu bir tartışalım isterseniz.

Galatasaray´ın rakibi A.Madrid.Sağı solu belli olmaz.Muhteşem bir hücum hatları var‚ yavaş yavaş toparlanıyorlar.Galatasaray´ı elemeleri muhtemel.Hadi oldu da elediler diyelim A.Madrid´i.Sonra Everton‚ o da taş gibi bir takım.Bunları eleseler bile finale kadar gitmeleri tamamen mucize.İmkansız desek yeridir.

Peki biz?Rakip takım oyununu yalayıp yutmuş Lille.Bana kalırsa Avrupa Ligi´nin sürprizlerinden birini gerçekleştirebilir.Elememiz bana göre düşük bir ihtimal.Oldu da eledik‚ sonra kim?Liverpool.Şimdi Liverpool çalkantıda‚ sarsılıyor diyenleriniz olabilir ama Liverpool´un ölüsü herhangi bir Türk takımını elemeye yeter.Bizde muhtemelen en fazla 1 tur geçeriz.

Şimdi Avrupa kupalarındaki bu koşulları göz önüne aldığımızda lige daha fazla önem vermek yapılacak en mantıklı iştir.Lig şampiyonunun CL´ye direk katılacağını‚ lig ikincisinin birbirinden zor eleme maçları oynayacağını ve bu elemeleri geçmesinin çok zor olduğunu düşünecek olursak; hem CL´den gelecek ve fazlasıyla ihtiyacımız olan paralar‚ hem de CL prestiji nedeniyle bizim bu ligi şampiyon bitirmemiz şart.

O nedenle yok Avrupa Ligi´nde final‚ yok biz Avrupa takımıyız havalarını bırakalım.Bizim için şu anda en önemli kulvar TSL´dir.Avrupa´da başarılı olmak için kadromuzun çok daha iyi olması lazım‚ bunun yolu da lig şampiyonluğundan geçiyor.Bu da bugün için imkansız bir olay.

Galatasaray transferlerine gelirsek lig şampiyonluğu için yapılmış transferler oldukları apaçık ortada.Dos Santos´un opsiyonu bulunduğu için bu transferi yatırım olarak değerlendirsek de Jo transferi tamamıyla lig için yapılmış transferdir.Bunlara bir de en çok sıkıntı yaşadıkları bölgeye yaptıkları Neill transferini eklersek bence gayet başarılı bir transfer dönemi geçirdiler.Eksiklerini görerek‚ bu bölgelere ihtiyaçlarını karşılayacak adamlar aldılar.Bu noktada bize yakışan rakibimize çamur atmak değil‚ başarılı hamlelerini kutlamak olacaktır.

Son söz olarak da bu ligi takım olmayı başarabilen kulübün şampiyon tamamlayacağını söylemek gerekir.Galatasaray bunca transferle takım olma yolunda bizim gerimizde gibi görünüyor.Bakalım önümüzde uzun bir 2. yarı var.Hayırlısı.

Tabi ben Avrupaya inaniyorum bu senede,ancak kendi takiminida elestirebilen bir Fenerbahceliyi burdan kutlamak istiyorum!

Adamın yazısına katılıyorum. Çok transfer başarı değildir aksine birçok örnekte takımın havasını bozmuştur. Umarım bu genel sonuç bizden uzak olur. Yalnız fener ve takım oyunu komik olmuş arkadaş okuyorsa bizi bunu söylemek isterim. Fener ve takım oyunu !!! Sadece Zico ile Sevilla-Chelsea maçlarında gördüğüm olgu idi. Asla ama asla fener bu sene takım oyunu oynamamıştır. Alexsiz Emresiz zor kazanan bir takımda bu aşikadır.

B_6026_b.jpg

Mert Çetin'e dikkat:o

Katiliyorum.

Fenerbahcenin bu sene birtane takim oyunyu oynadigi maci hatirlamiyorum.

Fener bazi maclari belki hak etmis olabilir,ancak bu sadece karsi takimlarinin zayifliklarindan kaynaklaniyor!

gekmıs mı haldun ustunel

Şimdi çok mühim birşey sorucam.Jo'nun opsiyonu mu var cidden? :D

Adamın yazısına katılıyorum. Çok transfer başarı değildir aksine birçok örnekte takımın havasını bozmuştur. Umarım bu genel sonuç bizden uzak olur. Yalnız fener ve takım oyunu komik olmuş arkadaş okuyorsa bizi bunu söylemek isterim. Fener ve takım oyunu !!! Sadece Zico ile Sevilla-Chelsea maçlarında gördüğüm olgu idi. Asla ama asla fener bu sene takım oyunu oynamamıştır. Alexsiz Emresiz zor kazanan bir takımda bu aşikadır.

en büyük artıları dediğin gibi emre ve alex.

emre teklemeye başlarsa işleri çok zor, ki emre sakatlığa meyilli bir oyuncu. emre nin olasığı bir sakatlığı fenerin defterini dürer

17'yi kim giyiyor bizde?????????

Renktaşlar yeni geldim, Gio geldimi. Havaalanından görüntü izleyebileceğimiz bir yer var mı ?

arkadaşlar Jo ve Santos'un Opsiyonları Bizde Haldun Üstünel Ntv Spora Açıkladı..Daha hala yok diyenler var ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt