# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

İstersen kanuni sultan süleymanı oynatalım.

Haddini bilmezliğin gereği yok,ağzın var diye konuşmak zorunda değilsin,bahsettiğin kişi Osmanlı Padişah'ıdır,kendine dalga geçecek başka bir alan bul...

Ağzın var diye konuşmak zorunda değilsin cümleside bu iletin özelinde değil iletilerin hakkında genel bir değerlendirmedir...

gecen sene ki adamlara donduk iyice.

baptista kopuyormus roma dan

kimse ilgileniyoruz demiyor mu

Santos gelebilir sakıncası yok. Seneye Arda gidecek nasıl olsa.

şimdi yazacağım şey için çoğu kişi bana tepki gösterebilir. bence kewell sol kanatta çok iyi değil. iyi şut çekio, kafa toplarında da iyi ama ben adam geçtiğini hiç göremedim lig ve avrupa maçlarında. devamlı adam geçeyim derken top kaptırıyor. mesela bi keita gibi kullanamıyor sol kanadı. tabi kişiliğine diyeceğim yok çok şahane biri.

şimdi yazacağım şey için çoğu kişi bana tepki gösterebilir. bence kewell sol kanatta çok iyi değil. iyi şut çekio, kafa toplarında da iyi ama ben adam geçtiğini hiç göremedim lig ve avrupa maçlarında. devamlı adam geçeyim derken top kaptırıyor. mesela bi keita gibi kullanamıyor sol kanadı. tabi kişiliğine diyeceğim yok çok şahane biri.

Keita gibi kimse kullanamaz kanatları :D

dos Santos'u Arda'dan daha çok beğeniyorum nedense :rolleyes:

Çünkü Harry kewell bir sol kanat oyuncusu değil. Harry bir wingerforvet yani kanatta oynattığın bir forvet oyuncusu(Her forvet oyuncusunu böyle oynatamazsın) 4-3-3 sisteminde bir tarafta kanat oyuncusu kullanılırken(Keita) diğerinde wingerforvet(Kewell) kullanılıyor genelde...Eğer senin düşündüğün gibi düşünürsek Kewell'la Keita'nın attığı gollerede bakalım o zaman kewell 16 gol atmış bu zamana kadar Keita 1.Hangisini keserdin? bukadar skorer bir oyuncu kesilirmi? Bizim kanatlarımız ideal Kewell-Keita iyi böyle.Ayrıca Kewell'ın adam geçmesine gerek yok gol bölgelerine girmesi önemli olan o'da bunu çok iyi yapıyor zaten...

dos Santos'u Arda'dan daha çok beğeniyorum nedense :rolleyes:

Dos Santos'un nesini ve neye dayanarak daha çok beğeniyosun sorabilir miyim? Son 2 sezonda kaç maç oynamış? Zaten Barca'da 4-5 kez forma bulabilmiş genç bir yetenekti. İngiltereye geldi, oynadığı hiç bir takımda başarılı olamadı. Zaten toplasan 2 sezonda 10 u geçmez. Bunların da hiç biri televizyondan verilmedi. Arda'dan daha çok beğenebilcek kadar izleme şansın yok. Adamın fun'ı olsan, her maçına gitsen yine de sahaya çıkmadığı için bu yorumu yapcak kadar göremezsin adamın oyununu.

Kuluplerde basarılı olmadı.Ancak yetenekli görülüyor.Meksika milli takımında çook iyi performans gösteriyordu ama Bilmiyorum.Bu oyuncu dünya kupası oynayacak.Nedir Ne değildir göreceğiz hep beraber...

Dos Santos'un nesini ve neye dayanarak daha çok beğeniyosun sorabilir miyim? Son 2 sezonda kaç maç oynamış? Zaten Barca'da 4-5 kez forma bulabilmiş genç bir yetenekti. İngiltereye geldi, oynadığı hiç bir takımda başarılı olamadı. Zaten toplasan 2 sezonda 10 u geçmez. Bunların da hiç biri televizyondan verilmedi. Arda'dan daha çok beğenebilcek kadar izleme şansın yok. Adamın fun'ı olsan, her maçına gitsen yine de sahaya çıkmadığı için bu yorumu yapcak kadar göremezsin adamın oyununu.

4-5 kezmi şans bulmuş Barçada ??

Giovani dos Santos - Wikipedia, the free encyclopedia

1 yılda Barçada 2007-2008'de 38 Lig maçının 28inde oynamış 3 gol atmış

;)

Ya şuan gelsin istemem ama çok sempatik buluyorum bu adamı, her eve lazım :)

Asıl yıldız transfer bu olur aslında.20 yaşında gelecek vaad eden futbolcu.Hem Santos gelirse Arda'yı gönül rahatlığıyla satabiliriz.Santos ve Emre Çolak bizi 5-10 yıl rahat götürür kanısındayım.Gerçi Santos o kadar kalmaz ama olsun.

Asıl yıldız transfer bu olur aslında.20 yaşında gelecek vaad eden futbolcu.Hem Santos gelirse Arda'yı gönül rahatlığıyla satabiliriz.Santos ve Emre Çolak bizi 5-10 yıl rahat götürür kanısındayım.Gerçi Santos o kadar kalmaz ama olsun.

Gelme ihtimali 0 ı bırak -30 :D

Bence alınmak istense gelme ihtimali hiçte düşük değil.

bu adam son yılda kaç maç yaptı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt