# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

Direk santrafor olmasada o mevkide de oynayabiliyor. İşin içinde farklı detaylar olabilir.

Gio'nun orada göstereceği performansı Kewell da gösteriyor zaten, ben bu transferi anlamsız buluyorum.

Bize santrafor lazım, santraforda da oynayabilen kanat adamı değil. Onlardan elimizde yeteri kadar mevcut zaten.

Gio'nun orada göstereceği performansı Kewell da gösteriyor zaten, ben bu transferi anlamsız buluyorum.

Bize santrafor lazım, santraforda da oynayabilen kanat adamı değil. Onlardan elimizde yeteri kadar mevcut zaten.

Zaten farklı detaylar olabilir dedim. Serkan Çalık ve Alparslan'ın Gençler'e gittiğini hesaba katarsak Mustafa Pektemek'te gelebilir. Giovani'de düşünülen yerde oynar.

Malum sakatlık/ceza/ yahut Keita/Kewell/Arda üçlüsünden biri formsuz olduğunda Giovani iyi bir alternatif olur. Ayrıca oyun zekasınında oldukça iyi olduğunu düşünürsek Elano-Giovani ikilisini orta alanda görebiliriz.

Zaten farklı detaylar olabilir dedim. Serkan Çalık ve Alparslan'ın Gençler'e gittiğini hesaba katarsak Mustafa Pektemek'te gelebilir. Giovani'de düşünülen yerde oynar.

Malum sakatlık/ceza/ yahut Keita/Kewell/Arda üçlüsünden biri formsuz olduğunda Giovani iyi bir alternatif olur. Ayrıca oyun zekasınında oldukça iyi olduğunu düşünürsek Elano-Giovani ikilisini orta alanda görebiliriz.

Fizik olarak zayıf kalır orta sahaya. Eğer Arda veya Kewell gidecekse dediğin gibi olabilir ancak şu şartlarda biraz lüks duruyor.

Yabancı kontenjanı boşaltcaz ama forvet ihtiyacı varken gidip kanatlara rotasyon oyuncusu alıcaz. Benim aklıma yatımıyor. :)

Fizik olarak zayıf kalır orta sahaya. Eğer Arda veya Kewell gidecekse dediğin gibi olabilir ancak şu şartlarda biraz lüks duruyor.

Yabancı kontenjanı boşaltcaz ama forvet ihtiyacı varken gidip kanatlara rotasyon oyuncusu alıcaz. Benim aklıma yatımıyor. :)

M. Pektemek gelirse anlamlılaşır. Ayrıca güç zaafını hızıyla çok rahat kapatabilir.

Ntvspor anlaştığımızı söylemiş diyorlar arkadaşlar nedir bu olayın aslı?

İnşallah gelmez.Aradığımız oyuncu değil.Mustada Pektemek bile olur,bu olmaz.Bunun yapacağı işi;Keita,Kewell fazlasıyla yapar.

İnşallah gelmez.Aradığımız oyuncu değil.Mustada Pektemek bile olur,bu olmaz.Bunun yapacağı işi;Keita,Kewell fazlasıyla yapar.

Kewell yapıyorda yaşı geldi 32 ye. Kewell 1-2 sene sonra emekli.

Kim geçicek yerine. Arda da adaya gidiyor zaten.

Eğer, bir ihtimal Dos Santos gelirse Kewell'ın tam anlamıyla forvete geçeceğini düşünüyorum.

Keita ----------- Dos Santos

------- Kewell --------

Arda, Elano yan yana oynayabilir belkide.

renkdaş Giovani Álex dos Santos Ramírez i istemiyorsun.yav ezikler kanser edici Gökhana takla atıyorlar..

renkdaş Giovani Álex dos Santos Ramírez i istemiyorsun.yav ezikler kanser edici Gökhana takla atıyorlar..

Ama olur mu Gökhan Ünal milli takımın forveti :D

Geçen sordum Fenerli arkadaşlara. Sus puslar. Belli olmaz iyi de çıkabilir diyorlar Gökhan'a :D

tez gel gio

bu adama karşı bi sempatim var nedense :D her ne kadar tam istediğimiz bölgenin adamı olmasada bize gelse büyük başarılara imza atacaktır diye düşünüyorum.

Bu lafi etdim

Dos Santos Championship'te basarili olmustu. TSL'nin kalitesi Championship'e benzer- defans ve balthazarlik agirlikli. O yuzden Dos Santos iyi olabilir de Keita gibi buyuk maclarda kaybolabilir eger hiz ve skill'ini oyun zekasi ve pas oyunuyla desteklemezse.

+ Baros'un boslugunu dolduramaz gibime geliyor, tam aradigimiz forvet degil. Sol kanat oyuncusu, orada Kewell ve Arda olmasi akillara durgunluk vermiyor deyil.

Bu bizim aradığımız bi oyuncu değil,kötü mü niye istemiyon derseniz iyi ama bizim aradığımız bir oyuncu değil zaten takımımızda bir sürü kanat oyuncusu var dos santos'ta gelirse bi dünya oyuncu olcak.sonra medyada hep aynı mevki oyuncusu alıyo diyip durcaklar.Zaten bu adam forvette oynuyamaz bu fizikle,heleki bizim kasap defansların arasında.

Bu lafi etdim

+ Baros'un boslugunu dolduramaz gibime geliyor, tam aradigimiz forvet degil. Sol kanat oyuncusu, orada Kewell ve Arda olmasi akillara durgunluk vermiyor deyil.

Sorun burda işte Hayrettin. Ama Gio iyi oyuncudur orası ayrı :cool:

Bu adamın yeteneği tartışılmaz ama Türkiye'de futbolun bazen güreşe benzemesi yönünden o fizikle hiç şansı yok.

bence aradığımız oyuncu değil bu seneyi atlatmak için transfer ediliyorsa olabilir ama sonradan ikinci bir felipe vakası olabilir bize pivot santrofor lazım bkz: hakan şükür,pavluçenko,dzeko tarzı bir oyuncu dikkat ettinizmi bilmem ama hakan şükür ve jardelden sonra kafa toplarına hakim bir forvetimiz olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt