Melih Altınkut
Sarı Üye
- 24 Aralık 2008
- 191
- 23
- 1.288
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez
Ben Kewell'ın istemesemde gidiceğini düşünüyorum şuan da. Jo gelirse eğer kiralık gelicek ve iyi performans gösterirse Baros'ta satılabilir. En olmadı Leo Franco gidebilir sanıyorum. Gelecek yıl Şampiyonlar ligi ve Aslantepede olucağımızı varsayarak bu transferler zaten yapılcak diyorum. Hitzsperger'in gelmesini bende isterim.
Söylediklerin kendi içerisinde çelişiyor aslında. Önce gelecek yılın planlaması diyorsun, sonra da ilk hedef CL, yazın yaparız stoper-orta saha transferi diyorsun.
LEO-NEİLL-ELANO-KEWELL-KEİTA-BAROS-SANTOS-JO... Etti sana 8 yabancı.
Kimi gönderip de bir orta saha, bir stoper alacaksın? Kewell ve Arda kesin gidecekse anlamlaşır Santos takviyesi ki o zaman yine sadece 1 yabancı kontenjanın boş kalır.
Eğer gelecek yıl düşünülüyorsa Santos yerine bir orta saha alınmalı. Hitzlsperger ucuza kapatılabilir mesela.
Ben Kewell'ın istemesemde gidiceğini düşünüyorum şuan da. Jo gelirse eğer kiralık gelicek ve iyi performans gösterirse Baros'ta satılabilir. En olmadı Leo Franco gidebilir sanıyorum. Gelecek yıl Şampiyonlar ligi ve Aslantepede olucağımızı varsayarak bu transferler zaten yapılcak diyorum. Hitzsperger'in gelmesini bende isterim.