# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Álex dos Santos Ramírez

İstemesemde aklıma garip şeyler geliyor.

Acep, Kewell gidicek yerine Santos mu alınıyor ? Hem kontenjan boşalıyor hemde Kewell henüz imza atmadı:(

Neill geldi tamam. Ama ağzından daha Kewell için çok geniş laflar okumadım-duymadım.

Biraz garip bir durum ama KEwell'ın her ne kadar tercih etmiyeceğini düşünsem de Marsilya ile görüştüğü haberleride çıktı.

Bizim aradığımız oyuncu bencede bu değil ama Rijkaard bu adamı takımında %100 görmek istiyodur,adım gibi eminim!..

dos santos gelsin ama orta sahada elano yu sağ içe çekip sol içe dos santosu kaydırcaklarsa gelsin elano defansif yönü ağır basan çift yönlü bir oyuncu onun için sıkıntı olmaz ama hala elanodan çok daha iyi performans bekleyenler var yani elano dos santos arkasında mustafa yada mehmet olursa bence sırıtmaz çünkü elano çift yönlü orta sahanın ortasında da rahatca oynuyabiliyor elano ofansif orta saha futbolcusu değil onun için sağ içe kaydırılıp dos santos alınırsa sol içede o monta edilir

dos santos gelsin ama orta sahada elano yu sağ içe çekip sol içe dos santosu kaydırcaklarsa gelsin elano defansif yönü ağır basan çift yönlü bir oyuncu onun için sıkıntı olmaz ama hala elanodan çok daha iyi performans bekleyenler var yani elano dos santos arkasında mustafa yada mehmet olursa bence sırıtmaz çünkü elano çift yönlü orta sahanın ortasında da rahatca oynuyabiliyor elano ofansif orta saha futbolcusu değil onun için sağ içe kaydırılıp dos santos alınırsa sol içede o monta edilir

ardayi kewelli nerde oynatalim bencede bize sadece bir pivot forvet lazim arda ile elano beraber orta sahada oynar ordu macinda muthis paslari vardi arda ile

haldun üstünel böyle bilinçsiz bir transfer yapmaz diyelim o yaptı

rijkaard buna izin vermez

takımda forvet yok arkadaşlar

kısa vadede yarar sağlayacak

direk gelip tek forvet oynayacak adam lazım

tamam dos santos alınır ama kewell ya da arda gibi bi oyuncu kaybedilirse alınır...

Dos Santos Rijkaard zamanında postalanmadı mı?

Niye şimdi istesinki.

Ayrıca bize forvet lazımken tartışılan isimler Santos, Babel vb. höh

Yerli bir forvet ve ardından dos Santos alınabilir aslında..

Hiçte fena olmazdı hani :rolleyes:

Kimse Santos'u forvet için almaz bana göre.Bence Santos'un bu kadar üzerinde duruluyorsa Kewell gerçekten gidici demekki.Santos'u Kewell'ın yerine düşünüyor olabilirler.Hücuma da yerli bir forvet olur heralde.

Nonda Linderoth out

Santos Jo in

Jo ve Santos aynı anda gelmez imkansız birşey...

Gelmesi kadar da saçma birşey olmaz.

Linde gider = Jo gelir

Nonda gider = Ortasahaya adam alınır.

Orta saha ve defansara hala eksiklerimiz varken sence bu mantıklı bir durum mu? Böyle bir tablo bence plansızlığın bir göstergesi olur.

Bence bu gelecek yılın planı? Şimdi olmazsa bu adamlar zaten yaz döneminde alınacak. Ama şuan piyasası düşmüş durumdalar ve belki yaz döneminde bu adamları almak zor olucak diye düşünüyorum. Bence Haldun bu durumu fırsat bilip işi bitirmek istiyor. Çünkü ilk amaç şampiyonlar ligine kalabilmek. Yaz döneminde de servet satılır sisteme uygun bir stoper ve çift yönlü ortasaha ile kapatırız transferi.

Bence bu gelecek yılın planı? Şimdi olmazsa bu adamlar zaten yaz döneminde alınacak. Ama şuan piyasası düşmüş durumdalar ve belki yaz döneminde bu adamları almak zor olucak diye düşünüyorum. Bence Haldun bu durumu fırsat bilip işi bitirmek istiyor. Çünkü ilk amaç şampiyonlar ligine kalabilmek. Yaz döneminde de servet satılır sisteme uygun bir stoper ve çift yönlü ortasaha ile kapatırız transferi.

Söylediklerin kendi içerisinde çelişiyor aslında. Önce gelecek yılın planlaması diyorsun, sonra da ilk hedef CL, yazın yaparız stoper-orta saha transferi diyorsun.

LEO-NEİLL-ELANO-KEWELL-KEİTA-BAROS-SANTOS-JO... Etti sana 8 yabancı.

Kimi gönderip de bir orta saha, bir stoper alacaksın? Kewell ve Arda kesin gidecekse anlamlaşır Santos takviyesi ki o zaman yine sadece 1 yabancı kontenjanın boş kalır.

Eğer gelecek yıl düşünülüyorsa Santos yerine bir orta saha alınmalı. Hitzlsperger ucuza kapatılabilir mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt