# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

10. Haftada sakatlanan bir Baros, geriye kalan 24 haftada olmayan bir Baros. Cok yazik oldu :(

Nasıl yok,Lig 31 mayısta bitiyor...En kötü ihtimalle mart ortasında forma giyeceği söyleniyor...Hadi biz nisan başı diyelim...Nisan ve Mayıs Yani iki ay forma giyebilecek İnş...

Baros sakatlanmasaydı Jo gelmezdi.Her işte bir hayır var:D

Gio bence Pazardan sonra açıklanır Nonda Antep maçında mecbur forvet oynayacak Antep maçıda Nondanın Jubilesi olur

Bana yarın açıklanabilir gibi geliyor.

O maçta Nonda'sızda çıkarız. O kafa ile adam oynasa ne olur 1 kişi eksik oyna daha iyi. Jo oynayacak durumdaysa oynatılır kanatlar zaten tamam, Caner-Arda yine Barış olabilir sağ açıkta.

Keita nası oynayamaz forvette, 1 maç denemekle olmadı diyebilirmisin?

En azından artık yürümekte bile güçlük çeken, rakibin ön liberosu gibi aldığı topu kesen, ayağından kaçıran, geri oynayan Nonda'dan 10 kat daha iyi oynar diye düşünüyorum.

Ayrıca Keita Lille'de oynuyordu yeri geldiğinde forvette, PES ve FM oynuyorsan, orda yazıyor diye öyle olacak demiyorum, Second Striker ve Forward Centre diye de geçiyor.

İyi de şimdi Nonda bilmiyor mu gonderilecegini hiç medyayı takip etmiyor, nete girmiyor. Cocuk mu kandırıyorsunuz? Morali bozulmasın diye transferi ertelemek bu sartlar altında pek gercekcı(inandırıcı) degil.

İyi de şimdi Nonda bilmiyor mu gonderilecegini hiç medyayı takip etmiyor, nete girmiyor. Cocuk mu kandırıyorsunuz? Morali bozulmasın diye transferi ertelemek bu sartlar altında pek gercekcı(inandırıcı) degil.

Nonda zaten biliyor ama takım etkilenmesin :D

Bende onu diyorum, o kafadaki adamdan ne verim alıcaksın önermeye bak "Nonda son maça çıkar sonra açıklanır forvetsiz kaldık" :) Biraz düşünerek yazsak harika işler çıkıcak forumdan.

6 hücumcu ile oynasak inanın daha çok gol atarız, yada Arda forvet (Jo yok ise).

Haldun baba hala transfer peşinde getirin şu adamı buraya yahu yeter.

Evet doğruydu bence. Guiza hala gol kaçırıyor. Bak 2 Brezailyalı aldılar hala sallantıdalar. Aragones öyle uçuk kaçık hatalar yapmadı. Aşağı yukarı aynı kadro çıkardı. Sıvadığım yok, biraz daha olgun konuşursan güzel cevap veririm sana. Geçiceksin o "ben bilirim" işlerini. Sıralama yapmış, önem sırasıymış. Seni alalım o zaman Teknik Heyet'e. O kadar adam bu forumda katılıyor, Yönetim sana böyle bir adam getiriyor sen beğenmiyorsan, açıp PES'i alıyorsun önem sırana göre takıma.

Guiza'yı Fenerbahçe'ye kim aldı ?

2 Brezilya'lı alınca : Takım sallantısı durur diye bir kaide mi var?

Al Galatasaray , Galacticos oldu , Elano , Kader geldi. Hala sallantıda değil mi ?

Ayrıca olgun konuşmaktan kastın nedir ?

Sıvadın kelimesinin yerine daha uygun bir kelime bulursan onu kullanayım ki gerçekten sıvadın.

Ben bilirim falanda demedim.

Burada yaptığım tüm yorumlar :

-Bana Göre - ' dir.

Tüm forum katılıyor diyorsun , çoğunluk hep doğru mudur ?

Yönetimin bana böyle bir adam getirdiği bile yok , Haldun Üstünel'in nerede olduğu bile belli değil.

Gelirse konuşuruz.

Ben Gio'yu beğenmiyorum mu dedim ?

Gio , bitiriciliği hariç iyi bir oyuncu , kendinide geliştirecek fakat ŞU ANDA yine bana göre şu an için geleceğe yatırımdan daha önemli işlerimiz var.

Sol bekin : Balta formsuz.

Bir forvetin kendini taşıyamıyor , diğeri neredeyse sezonu kapattı , diğeride Avrupa Ligin'de yok.

Orta sahanda Elano olmayınca pas yapamıyorsun , bazen Elano varkende yapamıyorsun.

?

Şimdi bunları bir kenara bırakıp ,

Arda'nın , Keita'nın , Caner'in, çabucak iyileşeceğinden emin olduğum Kewell'ın olduğu hiç olmadı Serdar'ın , Emre'nin , Aydın'ın bulunduğu bölgeye , transfer mi yapacaksın ?

İsterse Cristiano Ronaldo olsun.

Öncelik eksikliğindir.

Gerisi risk'dir.

Nonda eger gidici ise neden oynasin ki Pazar aksama ya da o adamdan ne beklenir ki o gun... Pazar gunu Jo cikar oynar aslanlar gibi bence zaten Gio bu gece ya da yarin aciklanirsa sasirmayin ama mactan sonra da olabilir tabi.

Fatih, cidden git oyun falan oyna. Uslubunu düzelttiğinde tartışalım seninle. Yazın bir altta bir üstte yorucusun gerçekten. Tamam sen Rijkaard'dan daha "mastır" 'sın bizde muhalefetiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt