Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
Evet doğruydu bence. Guiza hala gol kaçırıyor. Bak 2 Brezailyalı aldılar hala sallantıdalar. Aragones öyle uçuk kaçık hatalar yapmadı. Aşağı yukarı aynı kadro çıkardı. Sıvadığım yok, biraz daha olgun konuşursan güzel cevap veririm sana. Geçiceksin o "ben bilirim" işlerini. Sıralama yapmış, önem sırasıymış. Seni alalım o zaman Teknik Heyet'e. O kadar adam bu forumda katılıyor, Yönetim sana böyle bir adam getiriyor sen beğenmiyorsan, açıp PES'i alıyorsun önem sırana göre takıma.
Guiza'yı Fenerbahçe'ye kim aldı ?
2 Brezilya'lı alınca : Takım sallantısı durur diye bir kaide mi var?
Al Galatasaray , Galacticos oldu , Elano , Kader geldi. Hala sallantıda değil mi ?
Ayrıca olgun konuşmaktan kastın nedir ?
Sıvadın kelimesinin yerine daha uygun bir kelime bulursan onu kullanayım ki gerçekten sıvadın.
Ben bilirim falanda demedim.
Burada yaptığım tüm yorumlar :
-Bana Göre - ' dir.
Tüm forum katılıyor diyorsun , çoğunluk hep doğru mudur ?
Yönetimin bana böyle bir adam getirdiği bile yok , Haldun Üstünel'in nerede olduğu bile belli değil.
Gelirse konuşuruz.
Ben Gio'yu beğenmiyorum mu dedim ?
Gio , bitiriciliği hariç iyi bir oyuncu , kendinide geliştirecek fakat
ŞU ANDA yine
bana göre şu an için geleceğe yatırımdan daha önemli işlerimiz var.
Sol bekin : Balta formsuz.
Bir forvetin kendini taşıyamıyor , diğeri neredeyse sezonu kapattı , diğeride Avrupa Ligin'de yok.
Orta sahanda Elano olmayınca pas yapamıyorsun , bazen Elano varkende yapamıyorsun.
?
Şimdi bunları bir kenara bırakıp ,
Arda'nın , Keita'nın , Caner'in, çabucak iyileşeceğinden emin olduğum Kewell'ın olduğu
hiç olmadı Serdar'ın , Emre'nin , Aydın'ın bulunduğu bölgeye , transfer mi yapacaksın ?
İsterse Cristiano Ronaldo olsun.
Öncelik eksikliğindir.
Gerisi risk'dir.