# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Kewellın kemiği kırılmadı ki yırtık var öyle aman aman sakatlık değil şuan salonda antrenman yapıyor zaten yönetim öyle birşey yapmaz

sagol kardes cevap icin.bu saglik ekibi varken takimimizda ben daha uzun surecegini dusundum oyuzden kewell'in sozlesmesi dondurulurmu acaba dedim

kewell hayatta yollanmaz. rijkaard`in barcelonaya istemisti... baros sezonu kapattiysa onun kontrati dondurulur ki o da kötü birsey degil :)

Kewell'ı yollayalım diyen maçları özetlerden takip ediyor demektir.Kewell bu takımın bütün dünyada imaj olarak aydınlık yüzüdür

ayni sakatligi gecen sezon alex ve bu sezonda emre paragözoglu yasadiydi galiba, takimdan sadece 1ay ayri kaldilar

Bence de Kewell yollanmalı ama şimdi değil sezon sonunda.Tadında bırakmak lazım yoksa senin gibi düşünenler zamanında Hasan şaşı ıslıkladığı gibi ona da aynı muameleyi yapıcak!

Adam sezon sonuna kadar sakat zaten . Nonda gibi öyle yada böyle bir golcümüz varken nonda'nin gitmesi ne derece dogru ?

Kewell gider santos gelir .

Adam sezon sonuna kadar sakat zaten . Nonda gibi öyle yada böyle bir golcümüz varken nonda'nin gitmesi ne derece dogru ?

kewell gitmez! barosun sözlesmesi dondurulur sezonu kapatti zaten.

neden illa ki kewelli yollamak istiyorsun anlamis degilim. takimimizda

en profesyonel futbolcusu

Sezonu mu kapadı? Sanırım kulüp doktorları seni arayıp özel olarak bildirmiş bizim haberimiz yok.

Sakat Kewell'ı sağlam Nonda'ya tercih ederim,Nonda'nın bence takıma hiçbir faydası yok ama Kewell'ın oynamasa bile saha dışında takıma büyük katkısı olduğu düşüncesindeyim..

Kewell 4-5 hafta sonra döner bence.

Kewell ve Barosu çok eleştirdiğim zamanlar oldu özellikle Baros konusunda çok tepki aldım Ama sadece saha içinde Kewell ve Baros Galatasaray taraftarı için çok özel futbolcular ha Kontenjan açmak için 2sinden birinin sözleşmesi dondurulabilir ok Ama kolay kolay kopmamaları lazım bu kupten Kewell en az 1 sene daha bizde buna inanıyorum

Konuştukça batıyorsun.Verim alamayacağız demiştin Kewell bize ne durumda geldi ne oldu bir düşün Takıma yaptığı katkıyı yok sayacak kadar düşme

Nonda'ya da golcü demişsin kutluyorum seni

Açık konuşayım ne Baros tan ne de Kewell dan hiç ümitli değilim. Tam düzeldi denir bir şey çıkar 3-4 hafta daha giderler. 3-4 ay göremeyiz bence. Güvenmiyorum bizim sağlık ekibine.

Baros'un sakatlığına alışmaya çalışırken Kewell'a çok üzüldüm.Kewell son maçlarda takımı sırtlamıştı skor açısından.Umarım erken düzelir ama 2 ay diyorlar.Bizim sakatlanan adamlara me oluyor anlamıyorum...İnşaallah mucize olur da 1 ayda toparlar kendini ama pek ümidim yok:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt